מטרת הסדנה לשנות לטובה את תדמיתה של ישראל, באמצעות הקשר בין צעירים ישראלים המטיילים בחו"ל לבין צעירים שהם פוגשים ברחבי העולם
במרכז הצעירים העירוני "טורבינה" בחדרה עומדת להיפתח סדנת "ישראליז" (ISRAELis) המיועדת לצעירים העומדים בפני טיול לחו"ל.
הסדנה היא יוזמה ארצית ששמה לעצמה מטרה לחזק את תדמיתה החיובית של ישראל בעולם באמצעות עידוד ויצירת מפגשים אישיים ואיכותיים בין צעירים ישראלים בזמן הטיול הגדול אחרי צבא וצעירים מרחבי העולם שהם פוגשים במהלכו.
משפרים את תדמית המדינה (צילום: באדיבות עיריית חדרה)
סדנאות של "ישראליז" מתקיימות ברחבי הארץ ומספקות לצעירים המתכננים את הטיול הגדול שלהם כלים שיאפשרו להם להכיר אנשים מכל העולם ולהראות ישראל שונה ממה שמראים בתקשורת העולמית.
הסדנה כוללת כלים להשפעה, כמו איך לספר את הסיפור שלך, כיצד להתמודד עם שאלות על ישראל ועוד; וכן טיפים חשובים לטיול הגדול, סידורים שיש לעשות בארץ, מסלולי טיול מומלצים ועוד.
יצוין כי לא חובה להיות לפני נסיעה לחו"ל כדי להשתתף בסדנה. יוזמי "ישראליז" גורסים כי באיזשהו שלב ימצאו הצעירים את עצמם בחו"ל וייזכרו בכלים שקיבלו בסדנה.
הסדנה תתקיים במרכז הצעירים העירוני ביום שלישי ה-25 בדצמבר, בשעה 16:30. ההשתתפות בסדנה ללא עלות. פרטים נוספים בטלפון: 04-6331787.
לרגל השקת GOLBARY CLUB קו חדש של בית האופנה גולברי, שעוצב בהשראת עולמות הטניס והפאדל, יוצא המותג בקמפיין רחב, לחשוף את הקולקציה החדשה של פריטים המשלבים מראה ספורטיבי מוקפד, סטייל נקי ונוכחות אופנתית עדכנית. את הקמפיין מובילה הפרזנטורית אילנית לוי, ולצידה משתתפות שגית רביבו ולאה ינאי, חלק מנבחרת השגרירות של המותג גולברי. הקמפיין יחשוף לראשונה את הקולקציה המציגה פרשנות חדשה למלתחת הקיץ.
ברכות לדניאלה אטיה, סגנית מנהלת בית החינוך הממ״ד אביחי, שנבחרה לאחת מ-50 המורים המצטיינים בישראל במסגרת תחרות "המורה של המדינה". הבחירה בדניאלה, שעליה המליצו תלמידים, הורים וצוותי חינוך, הביאה גאווה גדולה לנתניה. דניאלה הגיעה לישיבת המועצה בנתניה יחד עם בני משפחה הגאים והמאושרים. חבר מועצת העיר ואיש החינוך ים מאיר קרן, ברך את דניאלה ואמר שמהיכרות אישית עם המשפחה הוא לא מתפלא שיצאו ילדה כזו מוצלחת.
תערוכה מסקרנת במיוחד: דקל הררי פותח תערוכת יחיד חדשה בגלריית Global Art בתל אביב והופך עיתונים יומיומיים לאמנות חדה ובועטת. באמצעות חיתוך, צבע ושכבות של כותרות, הררי בוחן כיצד שטף המידע, החדשות והשגרה מעצבים את הזהות שלנו. במקום לקרוא ולזרוק, הוא מעניק לעיתון חיים חדשים - כאלה שמכריחים לעצור ולהתבונן. התערוכה “[dd/mmm/yyyy]” עוסקת במתח שבין מידע, הרגל וזעזוע שנשחק בתוך מציאות חוזרת. הררי, שמגיע דווקא מרקע עסקי, מתרגם כותרות, מלחמות ושגרה לדימויים עוצמתיים שנשארים בתודעה. הפתיחה ב-20.5 בתל אביב, והתוצאה מבטיחה הרבה יותר מקריאת בוקר שגרתית. אוצרות - מיכלי אדלר וד"ר גליה דוכין אריאלי. נעילה: 20.6.2026.
מותג האיפור KIKO MILANO קיים השבוע אירוע השקת LOVE FUSION סדרת מוצרי בייס ליין חדשה, שאליו הגיעו מאות מוזמנים ונהנו מצפייה בסרט ״השטן לובשת פראדה״ בהוט סינמה כפר סבא. בין האורחים שהגיעו להשקה: טליה עובדיה, ליה נגה, טל תמם, עידן ברוליה ועוד. היה שמח!