פרקליטות מחוז מרכז הגישה לבית המשפט השלום בפתח תקווה כתב אישום נגד דניאל ביטון מאור עקיבא בעקבות תלונה של צעירה שאותה אסף לרכבו סמוך לתחנת הדלק בגבעת אולגה
על פי כתב האישום, שהוגש ע"י עו"ד נעמה תור זאבי, בחודש מרץ האחרון, המתינה המתלוננת לחבר בתחנת אוטובוס סמוך לתחנת דלק במחלף אולגה. באותה העת עבר הנאשם ליד התחנה, עצר את רכבו ליד המתלוננת אשר בכתה, החל לשוחח עמה והציע להסיע אותה. תחילה המתלוננת סירבה, אך לאחר שהפציר בה הסכימה ונכנסה לרכב.
הנאשם הציג עצמו כאביו של זמר מפורסם ואף הציע למתלוננת כרטיסים להופעותיו. במהלך הנסיעה העיר הנאשם הערות מיניות באוזניה של המתלוננת. בהמשך עצר את הרכב בסמוך לבית חברו והחל ללטף את ידה של המתלוננת, שניסתה בתגובה להזיז את ידו. הנאשם אחז בידה בחוזקה, קירב את ראשו לראשה ונישק אותה על שיערה. מיד לאחר מכן ליטף הנאשם את ירכה של המתלוננת, תוך שמעלה את ידו בהדרגתיות כלפי מעלה, קירב את פניו אל פניה ונישק אותה על לחיה. כשחברו נכנס לרכב הנאשם חדל ממעשיו והמשיך בנסיעה.
חבר הכנסת אלי דלל ממשיך לחזק את הקשרים מעבר לים. השבוע נפגש עם נשיא טאיוואן ושוחח עמו על שיתופי פעולה בתחומי הבריאות, ההיי־טק והשבבים, החקלאות, התיירות וגם התפלת המים בהמשך הגיע לביקור בחברה לייצור שבבים, ולא שכח לתעד את הרגעים. שנה טובה.
הרמת כוסית לעובדי רגעים - העמותה לחינוך בלתי פורמלי, התקיימה בנוכחות סגן ראש העיר הרב אורן גבגי, הרב משה לחובר, מנכ״ל העמותה משה קייזלר, המשנה לראש העיר ליאורה לוי, נטלי שטיין ודורון גלאם. חג שמח ושנה טובה.
בועז כספי משתף: ״אני מקבל אות מצטיין ראש העיר, הגיעו חברים רבים. ריגש אותי במיוחד יו"ר סיעת העבודה וסגן יו"ר ההסתדרות פיני קבלו, שהגיע לאחר ניתוח קשה וחייב להישאר בבית, אבל עזב הכל, נהג מבית שאן כדי להיות בטקס שלי. באמת, למרות שאנחנו בפוליטיקה, מתברר שיש בינינו חברות אמת. תודה לך אוהב אותך".
בוריס צירולניק משתף: "אני חוזר לארץ אחרי מסע עבודה והרפתקאות בארה"ב וקנדה. במיניאפוליס, שיקגו, וושינגטון וטורונטו התרשמתי מניקיון מופתי ברחובות ומהנוכחות המתמדת של דגלי המדינה בכל מקום. שמתי לב גם לפער מעניין: בשכונות מבוססות, ספורט הוא דרך חיים ואילו בשכונות חלשות – מקדונלד'ס בכל פינה. חזרתי עם רעיונות וכוחות חדשים, ועם ההבנה כמה החיים אצלנו שונים וסוערים. למרות הג'ט לג אני מחייך ואומר - שבת שלום, בריאות וחדשות טובות לכולם".