מותו של גבר כבן 30 נקבע במקום. פצוע באורח בינוני כבן 50 פונה לבית החולים באמצעות מסוק. 7 פצועים נוספים באורח קל פונו לבית החולים הלל יפה
מבדיקה ראשונית עולה כי סיבת התאונה הינה התהפכות עצמית של רכב ההסעות וכתוצאה מכך נקבע מותו של אחד הנוסעים. נפצעו 7 נוסעים נפצעו באורח קל ופצוע כבן 50 באורח בינוני אשר פונה במסוק לבי"ח רמב"ם.
בעקבות הטיפול בתאונה נחסם הכביש לתנועה ממחלף באקה למחלף עירון. ציבור הנהגים התבקש לצאת במחלף באקה ולהמשיך דרך כביש 9. שוטרים ובוחני תנועה שהגיעו למקום החלו בחקירת נסיבות התאונה.
הרכב המסחרי שנפגע (צילום: דוברות המשטרה)
ממד"א מרחב שרון נמסר כי בשעה 10:38 התקבל דיווח במוקד 101 על תאונת דרכים שאירעה בכביש 6 סמוך למחלף עירון לצפון ובה מעורב רכב הסעות מסחרי. חובשים ופראמדיקים של מד"א שהגיעו למקום טיפלו ב-9 פצועים בהם 1 קשה שאת מותו נאלצו לקבוע לאחר זמו קצר במקום.
זירת התאונה צילום: דוברות מד"א
פראמדיק מד"א יקי חג'ג' שהיה הראשון בזירה סיפר: "מדובר בתאונת דרכים קשה, רכב ההסעות היה בשטח שמעבר לגדר ההפרדה כשהוא עם פגיעות פח קשות והפצועים היו בסמוך אליו. גבר כבן 35 שכב על הקרקע כשהוא מחוסר הכרה עם פגיעה רב מערכתית, ביצענו בו בדיקות רפואיות אבל הוא היה ללא סימני חיים ולא נותר לנו אלא לקבוע את מותו. פצוע כבן 50 שסבל מחבלה בחזה טופל בשטח ופונה במסוק מד"א לבי"ח רמב"ם כשמצבו בינוני ויציב. 7 נפגעים נוספים שהיו ברכב והתהלכו בזירה מפונים באמבולנסים של מד"א לבי"ח הלל יםה כשמצבם קל ויציב."
חבר הכנסת אלי דלל ממשיך לחזק את הקשרים מעבר לים. השבוע נפגש עם נשיא טאיוואן ושוחח עמו על שיתופי פעולה בתחומי הבריאות, ההיי־טק והשבבים, החקלאות, התיירות וגם התפלת המים בהמשך הגיע לביקור בחברה לייצור שבבים, ולא שכח לתעד את הרגעים. שנה טובה.
הרמת כוסית לעובדי רגעים - העמותה לחינוך בלתי פורמלי, התקיימה בנוכחות סגן ראש העיר הרב אורן גבגי, הרב משה לחובר, מנכ״ל העמותה משה קייזלר, המשנה לראש העיר ליאורה לוי, נטלי שטיין ודורון גלאם. חג שמח ושנה טובה.
בועז כספי משתף: ״אני מקבל אות מצטיין ראש העיר, הגיעו חברים רבים. ריגש אותי במיוחד יו"ר סיעת העבודה וסגן יו"ר ההסתדרות פיני קבלו, שהגיע לאחר ניתוח קשה וחייב להישאר בבית, אבל עזב הכל, נהג מבית שאן כדי להיות בטקס שלי. באמת, למרות שאנחנו בפוליטיקה, מתברר שיש בינינו חברות אמת. תודה לך אוהב אותך".
בוריס צירולניק משתף: "אני חוזר לארץ אחרי מסע עבודה והרפתקאות בארה"ב וקנדה. במיניאפוליס, שיקגו, וושינגטון וטורונטו התרשמתי מניקיון מופתי ברחובות ומהנוכחות המתמדת של דגלי המדינה בכל מקום. שמתי לב גם לפער מעניין: בשכונות מבוססות, ספורט הוא דרך חיים ואילו בשכונות חלשות – מקדונלד'ס בכל פינה. חזרתי עם רעיונות וכוחות חדשים, ועם ההבנה כמה החיים אצלנו שונים וסוערים. למרות הג'ט לג אני מחייך ואומר - שבת שלום, בריאות וחדשות טובות לכולם".