המשטרה חשפה מעבדת הידרו בתוך בניין חדש בחריש ועצרה שני חשודים בני 25 תושבי האזור
במסגרת פעילות סיור שגרתית של שוטרי תחנת עירון אמש באזור חריש, הבחינו בשעת ערב מאוחרת באדם המסתובב באחת השכונות באופן שעורר את חשדם ולפיכך בקשו ממנו להזדהות. החשוד בן ה-25 ניסה תחילה להתחמק משאלות השוטרים ולפשר ומעשיו במקום וציין כי הוא גר באזור, לאחר מכן הציג תיעוד על כך שגר בחדרה ולבסוף הודה בהיסוס כי הוא גר בדירה שכורה בחריש, יחד עם שותף תושב פרדס חנה.
השוטרים בקשו לאמת את דבריו של החשוד וליוו אותו אל הכתובת שציין ועם כניסתם אל בניין הדירות החדש שכמעט ואינו מאוכלס, הריחו ריח חזק בחדר המדרגות שכבר לא הותיר ספק בדבר מעשיו במקום ואכן נכנסו לדירה שבה עפ"י החשד גידל החשוד יחד עם שותף לשכירות, מעבדת הידרו גדולה בכל חדרי הבית . השניים נעצרו ונלקחו לחקירה בתחנת המשטרה בעירון.
נתניה ממשיכה למשוך חברות מובילות: אירוע השקת משרדי הדוגמה בפרויקט החדש של דיזנגוף וקבוצת תדהר, התקיים השבוע בנתניה. מדובר בבניין מגורים חדשני המשלב קומת משרדים בסטנדרט מתקדם, המעניקה מענה איכותי לעסקים ולחברות המבקשים לפעול בעיר נתניה. סגן ומ”מ ראש העיר, שלו אלגלי, הממונה על הפיתוח העסקי, השתתף באירוע וציין כי נתניה ממשיכה לבסס את מעמדה כמרכז עסקים מוביל. חברות מובילות בוחרות להשקיע ולהתפתח כאן בזכות תנופת הפיתוח, המיקום האסטרטגי ואיכות החיים שהעיר מציעה. "נמשיך לפעול כדי למשוך עוד עסקים, לייצר מקומות תעסוקה ולחזק את הכלכלה המקומית".
מיקי קם ואודיה קורן השיקו וכולם הגיעו לפרגן בפרימיירה החגיגית: בשבוע שעבר חגגו בתיאטרון הקאמרי את עליית ההצגה "השותפה" בפרימיירה חגיגית בכיכובן של אודיה קורן ומיקי קם. בהצגה הן מגלמות שתי נשים - אחת נאיבית והשניה פרועה - שעוברות לגור יחד והופכות לדמויות משמעותיות מאוד זו עבור זו. הראשון לברך היה בנה של מיקי קם, נדב עדר, יחד עם אשתו אלינור וייל - שניהם שחקנים בקבוצת הצעירים של הקאמרי. עוד נכחו: ירדנה ארזי, חנה לסלאו, נורית גפן, נתן דטנר, איל וולדמן ועוד.
בין עבר להווה: תערוכת היחיד "מצב ביניים" של חומי גרומן תיפתח ביפו. התערוכה, באוצרותו של איתי גבאי, תיפתח ביום חמישי, 9 ביולי 2026, בשעה 19:30, בגלריה אשכילה ביפו, ותציג עבודות בציורי שמן וצבעי מים העוסקות בזהות, שייכות והמפגש שבין מסורת לחיים עכשוויים. גרומן, שעזבה את הקהילה החרדית, מביאה אל הבד את מסעה האישי דרך שתי סדרות עבודות: האחת מתארת רגעים מחיי היומיום בישראל, והשנייה מציגה כלי זכוכית צבעוניים המשמשים כמטאפורה למערכות יחסים, שקיפות ושבריריות. התערוכה "מצב ביניים" תוצג בגלריה אשכילה, רחוב הפנינים 2, יפו, ותינעל ב-7 באוגוסט 2026. בהצלחה!