במסגרת יום העובד הסוציאלי הבינלאומי ערכה עיריית חדרה יום הוקרה לעובדים סוציאליים באגף הרווחה
עיריית חדרה ערכה יום הוקרה לעובדיה הסוציאליים, וזאת לרגל יום העובד הסוציאלי הבינלאומי המצוין בחודש מרץ ברחבי העולם.
ביום זה נהוג לבטא הוקרה והכרה בפעילות העובדים הסוציאליים, ותרומתם המשמעותית במאזן החברתי ושיפור איכות חייהם של אזרחים רבים.
במסגרת ההוקרה התקיים מפגש לכל העובדים הסוציאליים ועובדי אגף הרווחה העירוני, אשר שולב באווירה פורימית וחגיגית במיוחד.
ערב הוקרה לעובדים הסוציאליים (צילום: דוברות העירייה)
ראש העיר צביקה גנדלמן ומנהלת אגף הרווחה זיוה היימברג בירכו את עשרות העובדים והעובדות, והדגישו את עבודתם האיכותית, מסירותם ומחויבותם לטובת תושבים הנזקקים לשירותיהם.
אגף הרווחה של עיריית חדרה פועל להגן, לשקם ולסייע לכל אדם, משפחה וקהילה הנתונים במצבים של משבר זמני או מתמשך מפאת מוגבלות, עוני והדרה, סטייה חברתית, קשיי תפקוד, אבטלה, אפליה או ניצול. עבודת שירותי הרווחה מתבצעת באמצעות עובדים סוציאליים מקצועיים ומיומנים, בסיוע עובדים סמך מקצועיים ובשיתוף פעולה של מתנדבים וארגונים נוספים בקהילה.
בין השירותים שמעניק האגף: טיפול בפרט ובמשפחה; טיפול בצוות צרכים מיוחדים, שיקום ופיגור; טיפול באוכלוסייה מבוגרת; טיפול בנוער; טיפול בהתמכרויות, שיקום האסיר ודרי רחוב; המדור לעבודה קהילתית התנדבות ושי"ל; המרכז לשלום המשפחה, טיפול ומניעת אלימות במשפחה; תחנה לטיפול וייעוץ בחיי משפחה; מרכז ילדים-הורים; מע"ש - מפעל עבודה ושיקום, היחידה העירונית למאבק באלכוהול וסמים, ותחומי טיפול נוספים.
ראש העיר גנדלמן שיבח את עשיית העובדים הסוציאליים ועובדי הרווחה בראשות מנהלת האגף, ואמר שחוזקה של החברה כחוזק החוליה החלשה שבה, ובעשייתם הם פועלים לחיזוקה ובכך תורמים רבות לאיתנותה של העיר.
לרגל השקת GOLBARY CLUB קו חדש של בית האופנה גולברי, שעוצב בהשראת עולמות הטניס והפאדל, יוצא המותג בקמפיין רחב, לחשוף את הקולקציה החדשה של פריטים המשלבים מראה ספורטיבי מוקפד, סטייל נקי ונוכחות אופנתית עדכנית. את הקמפיין מובילה הפרזנטורית אילנית לוי, ולצידה משתתפות שגית רביבו ולאה ינאי, חלק מנבחרת השגרירות של המותג גולברי. הקמפיין יחשוף לראשונה את הקולקציה המציגה פרשנות חדשה למלתחת הקיץ.
ברכות לדניאלה אטיה, סגנית מנהלת בית החינוך הממ״ד אביחי, שנבחרה לאחת מ-50 המורים המצטיינים בישראל במסגרת תחרות "המורה של המדינה". הבחירה בדניאלה, שעליה המליצו תלמידים, הורים וצוותי חינוך, הביאה גאווה גדולה לנתניה. דניאלה הגיעה לישיבת המועצה בנתניה יחד עם בני משפחה הגאים והמאושרים. חבר מועצת העיר ואיש החינוך ים מאיר קרן, ברך את דניאלה ואמר שמהיכרות אישית עם המשפחה הוא לא מתפלא שיצאו ילדה כזו מוצלחת.
תערוכה מסקרנת במיוחד: דקל הררי פותח תערוכת יחיד חדשה בגלריית Global Art בתל אביב והופך עיתונים יומיומיים לאמנות חדה ובועטת. באמצעות חיתוך, צבע ושכבות של כותרות, הררי בוחן כיצד שטף המידע, החדשות והשגרה מעצבים את הזהות שלנו. במקום לקרוא ולזרוק, הוא מעניק לעיתון חיים חדשים - כאלה שמכריחים לעצור ולהתבונן. התערוכה “[dd/mmm/yyyy]” עוסקת במתח שבין מידע, הרגל וזעזוע שנשחק בתוך מציאות חוזרת. הררי, שמגיע דווקא מרקע עסקי, מתרגם כותרות, מלחמות ושגרה לדימויים עוצמתיים שנשארים בתודעה. הפתיחה ב-20.5 בתל אביב, והתוצאה מבטיחה הרבה יותר מקריאת בוקר שגרתית. אוצרות - מיכלי אדלר וד"ר גליה דוכין אריאלי. נעילה: 20.6.2026.
מותג האיפור KIKO MILANO קיים השבוע אירוע השקת LOVE FUSION סדרת מוצרי בייס ליין חדשה, שאליו הגיעו מאות מוזמנים ונהנו מצפייה בסרט ״השטן לובשת פראדה״ בהוט סינמה כפר סבא. בין האורחים שהגיעו להשקה: טליה עובדיה, ליה נגה, טל תמם, עידן ברוליה ועוד. היה שמח!