תושבי חדרה תתחדשו: בשבוע הבא תיפתח כניסה חדשה לחדרה
מאת: ראובן יגיל יום שישי,
12 באפריל 2019, 10:26
מקטע הכביש החדש יחבר את כביש החוף לחדרה ויהווה כניסה דרומית לעיר. הכביש עובר בסמוך למרכז המסחרי "מול החוף"
בשבוע הבא תיפתח כניסה חדשה לחדרה מכיוון דרום שיחבר את כביש החוף לעיר וזאת בנוסף לכניסה מגבעת אולגה דרך כביש יצחק שמיר, שהעבודות לסלילתו יושלמו בקרוב.
סלילת המקטע החדש אושרה לביצוע בעקבות פגישות עבודה בין ראש העיר צביקה גנדלמן לבין שר התחבורה ישראל כץ, במהלכן אושרו וקודמו פרויקטים תחבורתיים נוספים ברחבי העיר.
הכניסה החדשה (צילום: דוברות העירייה)
הכניסה החדשה תקל במיוחד על חייהם של תושבי השכונות ויצמן ונווה חיים, שסובלים שנים רבות מאוד מעומס תנועה כבד בכניסות וביציאות מהשכונות הללו.
חבר המועצה לשעבר, ארז אבא, שבנו מופיע בקונצרט בהיכל התרבות בעיר, משתף: ״איזה כיף להגיע להיכל התרבות בנתניה, לשמוע קונצרט של ילדים צעירים מגיל ארבע, זאת שמחה גדולה מאוד ויש עתיד לתרבות בעיר. ומילה טובה למנכ״ל בני אפרים, שגם הוא התרגש מאוד כאילו זה הפעם הראשונה שהוא הגיע לקונצרט, ומה עוד שיש לו צוות מורים איכותיים ביותר. כיף גדול!״.
מרגשת: רבקה שמבי, תושבת חדרה בת 85, החליטה מאז תחילת המלחמה לחמם את לב החיילים בדרך מיוחדת. מדי יום היא סורגת בעבודת יד כובעי צמר ומעבירה אותם ללוחמי צה"ל בשטח. משלוח הכובעים האחרון הגיע לחיילי גדוד שיאון המשרתים בעזה, כאשר החיבור לגדוד נעשה בסיועה של מרים יקיר. מחווה מרגשת של נתינה, אכפתיות וערבות הדדית מהלב של חדרה אל החזית. מפרגנים לה מהלב!
מנכ"ל גולף ומנכ"ל החברה לפיתוח קיסריה חנכו מרכז לוגיסטי חדש של הקבוצה, מהגדולים בישראל, בפארק העסקים קיסריה. אייל גרינברג, מנכ"ל קבוצת גולף, ומיכאל כרסנטי, מנכ"ל החברות לפיתוח ולנכסי קיסריה מקבוצת אדמונד דה רוטשילד (ישראל), קבעו השבוע מזוזה וחנכו את המרלו״ג החדש והמרשים של קבוצת גולף בפארק העסקים החכם קיסריה. המרכז הלוגיסטי, מהגדולים והמתקדמים מסוגו בישראל, משתרע על כ-30 אלף מ״ר בנוי. הוא ממוקם בחלקו הצפוני של הפארק, בסמוך למרלו"גים של דיפלומט וכמיפל, ונבנה בהתאמה מלאה לצרכיה של קבוצת גולף, המאגדת תחתיה שורה של מותגי אופנה ועיצוב הבית מהמובילים בארץ.