בוחני המשטרה פתחו בחקירת נסיבות אירוע בכביש 9 סמוך לבאקה אל גרביה, בו נפטר נהג רכב לאחר שככל הנראה עבר אירוע רפואי קשה במהלך הנסיעה והתנגש במעקה בטיחות
תושב חדרה כבן 60, נפטר בכביש 9 לאחר שנפגע בתאונה עצמית באורח אנוש בקטע שבין חדרה לבקב אל גרבייה ככל הנראה בשל אירוע רפואי קשה שעבר במהלך הנסיעה. היום סמוך לשעה 16:30 התקבל דיווח במוקד 100 על חשד לתאונה עצמית קשה בכביש 9, בקטע שבין צומת באקה לכיוון חדרה, בה נפגע נהג רכב באורח אנוש.
עפ"י גורמי רפואה, מצבו של הנהג, תושב חדרה כבן 60, הוגדר אנוש והוא פונה אל המרכז הרפואי הלל יפה בחדרה אולם במהלך הפינוי ובתום נסיונות החייאה, נאלצו לקבוע את מותו.
בהתאם לממצאים בשטח וחוו"ד מקצועית שהתקבלה, עולה כי ככה"נ מדובר באירוע רפואי שקדם לסטיית הרכב מנתיב הנסיעה אל מעקה הבטיחות ולפיכך אין מדובר בתאונת דרכים ואין חשד לפלילים.
מרגש: עמותת "ילדים בסיכוי" יצרה ערכת קלפים ייחודית להפצת האור "קלפי שמש" - 38 איורים מקסימים שנוצרו על ידי המאיירים המובילים בישראל, כשכל קלף מגלם ערך אוניברסלי ואנושי (אומץ, הקשבה, חיבור, תקווה, הומור, חמלה ועוד) במטרה לפתוח דלת לשיחה אישית, קבוצתית או מקצועית, בכל גיל ובכל מסגרת. מתאים כמשחק חוויתי ופעילות לכל המשפחה בחג החנוכה. כל רכישה מהאתר היא תרומה למען ילדים ונוער בסיכון – חפשו "ילדים בסיכוי". חג שמח!
בגיל 71 פנינה רוזנבלום כובשת את מילאנו ומפתיעה: פנינה נחתה במילאנו באיטליה ונצפתה על סט הצילומים בהפקת האופנה של MFT שבוע האופנה, האיפור והביוטי במילאנו בהפקת שון בלאיש. רגע לפני יום הולדתה ה-71, פנינה מוכיחה שגיל הוא רק מספר ומככבת על הסט לצד חמישה דוגמני על מכל רחבי העולם. בנוכחות עוצמתית, סטייל בלתי מתפשר והרבה נוכחות, היא מייצרת פרובוקציה מעוררת השראה לנשים בארץ ובעולם - וממשיכה לשבור מוסכמות גם בזירה הבינלאומית.
בחג החנוכה חג האור והתקווה אנו מחממים את הלב ומאירים את הדרך לחיילים ולחיילות שלנו בעיר נתניה. ביוזמת נשות החינוך חני ואודליה, חולקו מארזים מתוקים וטובים כסמל לאור, לאחדות ולהוקרה על העשייה והשליחות.
נפתח ליין החורף ״חכמין בחמישי״, הרצאות תוכן לאנשים אינטלקטואליים בנושאי תרבות ואקטואליה מבית המחלקה לתרבות יהודית ברגעים - העמותה לחינוך בלתי פורמלי ובשיתוף חזון לאומי. את הרצאת הפתיחה הובילה נווה דרומי, עיתונאית ופובליציסטית, מגישת ״קבינט שישי״ ויחד איתה בשיח פתוח עם פרופ׳ משה כהן אליה פרשן ופאנליסט בתוכנית ״הפטריוטים״. המיזם האהוב מושך אליו מאות אנשים מידי חודש, הוא נועד לחזק את המוסר החברתי ומעודד הבנה עמוקה בין חלקי החברה - וכל זה על צלחת טובה של טשולנט מקומי מקריית צאנז ובירות. כרטיסים לאירועים הבאים מופעים באתר העמותה "רגעים".