פעוט בן שנתיים נפצע באורח בינוני לאחר שנפגע על פי החשד מאופנוע בחוף גבעת אולגה. צוות מד"א טיפל בו ופינה אותו לבית החולים הלל יפה. המשטרה חוקרת את נסיבות האירוע
חובש רפואת חירום במד"א סהר תורג'מן סיפר: "בחניון של החוף ראינו פעוט כבן שנתיים בהכרה מלאה כשהוא סובל מחבלות בגפיים התחתונות ובפניו. ביצענו בדיקות רפואיות ראשוניות במקום ופינינו אותו לבי"ח הלל יפה בעיר בליווי בן משפחה כשמצבו יציב."
האירוע נחקר ע"י המשטרה (צילום: שלומי גבאי)
בהודעת המשטרה נמסר כי נפתחה חקירה לחשד לתאונת דרכים פגע וברח בחוף אולגה, בה נפגע כאמור הפעוט בן שנתיים מרוכב האופנוע. מההודעה עולה עוד כי עפ"י החשד, אופנוע שנסע במקום פגע בפעוט ונמלט מהמקום. בוחני התנועה של משטרת ישראל חוקרים את ממצאי הזירה על מנת להביא לזיהוי החשוד ומעצרו.
בהמשך לחקירה המשטרה עצרה רוכב אופנוע, תושב חדרה בן 24, החשוד במעורבות בתאונה. בחקירתו טען הנהג כי מיד לאחר הפגיעה עצר להגיש עזרה לפעוט אולם נאלץ לברוח מכיוון שמשפחת הפעוט היכו אותו מכות נמרצות. לאחר זמן קצר הגיע בעצמו לתחנת המשטרה והסגיר עצמו.
בידי המשטרה סרטונים המתעדים את האירוע ומהחקירה עולה כי לנהג הפוגע יש עבר תעבורתי לא מבוטל (ביחס לגילו) ונבדק החשד כי הוא נהג בזמן פסילה. הבוחנים מייחסים לו עבירות של נהיגה בזמן פסילה, נהיגה בחוסר זהירות וגרימת חבלה להולך רגל. בשלב זה לא מיוחסת לנהג עבירת הפקרת פצוע ועל פי החשד לא מדובר בתאונת פגע וברח. המשטרה תבקש מחר להאריך את מעצרו.
לרגל השקת GOLBARY CLUB קו חדש של בית האופנה גולברי, שעוצב בהשראת עולמות הטניס והפאדל, יוצא המותג בקמפיין רחב, לחשוף את הקולקציה החדשה של פריטים המשלבים מראה ספורטיבי מוקפד, סטייל נקי ונוכחות אופנתית עדכנית. את הקמפיין מובילה הפרזנטורית אילנית לוי, ולצידה משתתפות שגית רביבו ולאה ינאי, חלק מנבחרת השגרירות של המותג גולברי. הקמפיין יחשוף לראשונה את הקולקציה המציגה פרשנות חדשה למלתחת הקיץ.
ברכות לדניאלה אטיה, סגנית מנהלת בית החינוך הממ״ד אביחי, שנבחרה לאחת מ-50 המורים המצטיינים בישראל במסגרת תחרות "המורה של המדינה". הבחירה בדניאלה, שעליה המליצו תלמידים, הורים וצוותי חינוך, הביאה גאווה גדולה לנתניה. דניאלה הגיעה לישיבת המועצה בנתניה יחד עם בני משפחה הגאים והמאושרים. חבר מועצת העיר ואיש החינוך ים מאיר קרן, ברך את דניאלה ואמר שמהיכרות אישית עם המשפחה הוא לא מתפלא שיצאו ילדה כזו מוצלחת.
תערוכה מסקרנת במיוחד: דקל הררי פותח תערוכת יחיד חדשה בגלריית Global Art בתל אביב והופך עיתונים יומיומיים לאמנות חדה ובועטת. באמצעות חיתוך, צבע ושכבות של כותרות, הררי בוחן כיצד שטף המידע, החדשות והשגרה מעצבים את הזהות שלנו. במקום לקרוא ולזרוק, הוא מעניק לעיתון חיים חדשים - כאלה שמכריחים לעצור ולהתבונן. התערוכה “[dd/mmm/yyyy]” עוסקת במתח שבין מידע, הרגל וזעזוע שנשחק בתוך מציאות חוזרת. הררי, שמגיע דווקא מרקע עסקי, מתרגם כותרות, מלחמות ושגרה לדימויים עוצמתיים שנשארים בתודעה. הפתיחה ב-20.5 בתל אביב, והתוצאה מבטיחה הרבה יותר מקריאת בוקר שגרתית. אוצרות - מיכלי אדלר וד"ר גליה דוכין אריאלי. נעילה: 20.6.2026.
מותג האיפור KIKO MILANO קיים השבוע אירוע השקת LOVE FUSION סדרת מוצרי בייס ליין חדשה, שאליו הגיעו מאות מוזמנים ונהנו מצפייה בסרט ״השטן לובשת פראדה״ בהוט סינמה כפר סבא. בין האורחים שהגיעו להשקה: טליה עובדיה, ליה נגה, טל תמם, עידן ברוליה ועוד. היה שמח!