יחזקאלי נבחרה פה אחד כיו"ר מועצת העיר ותנהל מעתה את ישיבות המועצה
מועצת העיר הצביעה פה אחד למינויה של המשנה לראש העיר חדוה יחזקאלי לתפקיד יו"ר המועצה. עד למינויה מילא ראש העיר צביקה גנדלמן, או אחד מסגניו, את תפקיד יו"ר המועצה. ראש העיר הביא את המלצתו למינויה של יחזקאלי לאישור המועצה, בהתאם לסעיף 130 ג' לפקודת העיריות.
על-פי פקודת העיריות, "מועצת עיר שמספר חבריה 21 או יותר, רשאית לבחור מבין חבריה יושב ראש בהסכמת ראש העירייה. החלטה על בחירת יושב ראש מועצה תתקבל בישיבה מיוחדת וברוב חברי המועצה, ויכול שהבחירה תתקיים באותה ישיבה".
מינויה של יחזקאלי אושר בישיבה מיוחדת שהתקיימה מיד בתום ישיבת מועצה מן המניין. המינוי אושר פה אחד על-ידי כל חברי המועצה, ויחזקאלי קמה ממקומה והודתה לחברים על הצבעתם.
המינוי ליו"ר המועצה עלה להצבעה זו הפעם הראשונה בחדרה. המינוי התאפשר לאחר שהעיר חצתה את קו 100 אלף התושבים, וכתוצאה מכך גדל מספר חברי המועצה מ-19 ל-21 חברים, אשר על-פי החוק רשאים לבחור יו"ר למועצת העיר.
לוסי איוב מכתיבה את הקצב: הברלט שגנב את ההצגה. מי שצפה בשבוע שעבר בפרק של רוקדים עם כוכבים לא יכול היה לפספס את הנוכחות המרשימה של המנחה לוסי איוב - וגם לא את הבחירה האופנתית שבלטה על המסך: חליפת טוקסידו שחורה בגזרה מחויטת ונקייה, עם טוויסט במרכז – ברלט תחרה של מותג ההלבשה התחתונה JACK KUB שהפך לאלמנט שמכתיב את כל הלוק. ניתן להשיג ברשת חנויות JACK KUBA.
רשת BBB פותחת את סניפיה למשלוחים ואיסוף עצמי בהתאם להנחיות פיקוד העורף- התפריט החדש שהושק בשבוע שעבר זמין כעת גם במשלוחים: בהתאם להנחיות פיקוד העורף לסגירת המסעדות לישיבה, סניפי רשת BBB יהיו פתוחים לפעילות במתכונת של משלוחים ואיסוף עצמי בלבד, בהתאם להנחיות ולהתפתחויות המצב הביטחוני בכל אזור ואזור. כחלק מהמאמץ להחזיר שגרה גם בימים מורכבים, ניתן להזמין גם את תפריט הקיץ החדש, שהושק רק בשבוע שעבר ומביא עמו מנות מפתיעות, עשירות בטעמים וייחודיות ל-BBB. שמרו על עצמכם. שיהיה בתאבון!
מלון דן כרמל אירח את השחקנית חני נחמיאס ויהודה אליאס שטיילו בחיפה וקפצו לביקור במלון. בן ינובר, מנכ"ל מלונות דן באזור חיפה ומנכ"ל דן כרמל ערך סיור במלון לחיים אוסדון (דוד חיים) שהתארח במלון והראה לו את הגינה החדשה במלון. חני נחמיאס שבדיוק הגיעה למלון הפתיעה את אוסדון במהלך הסיור בגינה של דן כרמל והצטרפה אליהם יחד עם יהודה אליאס. אורחי דן כרמל שראו את כל החבורה בגינה חשבו שתהיה הופעה למבוגרים של חני ויהודה ולילדים של ה-"דוד חיים", אבל בסוף כולם הסתפקו בסלפי עמם.