שוטר איבד את ההכרה מפגיעת אבן בראשו במחאת יוצאי אתיופיה
מאת: שלומי גבאי יום רביעי,
3 ביולי 2019, 01:12
השוטר פונה לבית החולים הלל יפה בחדרה לקבלת טיפול רפואי
במהלך מחאה אלימה שהתקיימה בשעות הערב במחלף אולגה, נפצע שוטר בראשו באורח בינוני ואיבד את הכרתו כתוצאה מאבן שנזרקה ופגעה בראשו. השוטר פונה לבית החולים הלל יפה בחדרה לקבלת טיפול רפואי.
במשטרה מציינים כי למרות שהשוטרים פועלים מאז אמש לאפשר למפגינים את חופש הביטוי והמחאה תוך הכלת המחאות, הם עדים מאז אתמול בלילה ובמהלך השעות האחרונות לאלימות פיזית ופגיעה בשוטרים שחלקם פונו לקבלת טיפול רפואי בבתי החולים.
סגן ומ”מ ראש העיר שלו אלגלי, השתתף בסבב אליפות ישראל בסקייטבורד, שנערך בנתניה בפארק שלולית החורף, בהשתתפות ספורטאים מאיגוד הסקייטבורד מכל רחבי הארץ. תפסנו אותו יחד בצילום עם עופר אלקין - מנכ״ל איגוד הסקייטבורד
וניר יבלונסקי - מאגף הספורט.
ראש העיר נתניה, אבי סלמה, אירח השבוע את השר חיים כץ, שר התיירות, הרווחה, הבריאות, הבינוי והשיכון. יחד עם הצוות המקצועי דנו על הנושאים לקידומה והמשך התפתחותה של העיר.
מזל טוב לבת המצווה: בין החוגגים למשפחת עו"ד יוסי ומרב מכלוף, שדרן רדיו 90, יחד עם חברי מועצה, משפחה וחברים טובים אשר נהנו מערב מרגש, שמח ובלתי נשכח. מזל טוב והרבה הצלחה בהמשך הדרך!
חבר הכנסת משה סעדה הגיע יחד עם שרים וחברי כנסת למפגן תמיכה בכוח 100 בהיכל התרבות בנתניה. סעדה וחבר מועצת העיר ים מאיר קרן שוחחו רבות ושיבחו את פועלם של הלוחמים שכל המדינה מחבקת.