חברת י.ר.א.ב, אשר זכתה במכרז הפינוי, החלה השבוע לפנות אשפה ופסולת מרחבי העיר
עיריית חדרה החליפה את קבלני האשפה בעיר, והחל מהשבוע נכנסה לתפקיד חברת י.ר.א.ב, אשר זכתה במכרז הפינוי.
החברה, מהגדולות והמנוסות בארץ בפינוי אשפה ופסולת, זכתה במכרז אשר פורסם באמצעות משכ"ל, החברה למשק וכלכלה של השלטון המקומי, ובימים אלה משלימה את היערכותה ואת לימוד אזוריה ורחובותיה של העיר.
באגף שפ"ע מציינים כי בתקופה הראשונה, עד אשר החברה תשלים את ההיערכות ואת הכרת העיר ומאפייניה, ייתכנו שיבושים קלים במקומות מסוימים שבהם נדרשות ההתאמות להליך הפינוי.
במהלך תקופה זו יגביר אגף שפ"ע את נוכחותו באמצעות מפקחיו ומנהליו, אשר ילוו באופן צמוד והדוק את הליך ביצוע הפינוי בעיר. העירייה תעדכן מעת לעת על היערכותה ותיכנס לשגרת פינוי סדורה, סדירה ויעילה.
אגף שפ"ע מבקש מהציבור לעדכן ולדווח ככל שנתקל בבעיה בפינוי האשפה.
מרגשת: רבקה שמבי, תושבת חדרה בת 85, החליטה מאז תחילת המלחמה לחמם את לב החיילים בדרך מיוחדת. מדי יום היא סורגת בעבודת יד כובעי צמר ומעבירה אותם ללוחמי צה"ל בשטח. משלוח הכובעים האחרון הגיע לחיילי גדוד שיאון המשרתים בעזה, כאשר החיבור לגדוד נעשה בסיועה של מרים יקיר. מחווה מרגשת של נתינה, אכפתיות וערבות הדדית מהלב של חדרה אל החזית. מפרגנים לה מהלב!
מנכ"ל גולף ומנכ"ל החברה לפיתוח קיסריה חנכו מרכז לוגיסטי חדש של הקבוצה, מהגדולים בישראל, בפארק העסקים קיסריה. אייל גרינברג, מנכ"ל קבוצת גולף, ומיכאל כרסנטי, מנכ"ל החברות לפיתוח ולנכסי קיסריה מקבוצת אדמונד דה רוטשילד (ישראל), קבעו השבוע מזוזה וחנכו את המרלו״ג החדש והמרשים של קבוצת גולף בפארק העסקים החכם קיסריה. המרכז הלוגיסטי, מהגדולים והמתקדמים מסוגו בישראל, משתרע על כ-30 אלף מ״ר בנוי. הוא ממוקם בחלקו הצפוני של הפארק, בסמוך למרלו"גים של דיפלומט וכמיפל, ונבנה בהתאמה מלאה לצרכיה של קבוצת גולף, המאגדת תחתיה שורה של מותגי אופנה ועיצוב הבית מהמובילים בארץ.
מרכז סוזן דלל: מה עושים בשבת - מופעים לילדים.ות ולכל המשפחה עם מיטב היצירה הישראלית העכשווית והרבה מקום לדמיון והשראה. המופע הראשון בסדרה: סבתא סורגת - אנסמבל תוצרת בית. הצגה בחרוזים סרוגה ביד, זוכת פרס השחקנית ועיצוב בפסטיבל חיפה הבינ״ל להצגות ילדים. ביום שבת 10 בינואר בשעה 11:00 אולם ירושלמי, מרכז סוזן דלל - למידע ורכישת כרטיסים: באתר מרכז סוזן דלל. תהנו!
מנחת הטלוויזיה יעל גולדמן, בעלה השחקן אורי פפר ושלושת הילדים, בילו חופשה משפחתית במלון גליליון, כדי לחגוג לבת הבכורה עמונאל 14 חורפים. גולדמן פגשה את ארז משה, מנכ"ל המלון וסיפרה לו שבימים אלה היא משיקה פוטקאסט חדש שלה עם ברכה ליבי שילט, בשם: "התל-אביבית והרבנית", בנושא זוגיות, משפחה, אהבה וקריירה. ומתכננת לעמנאול הפתעה נוספת ליום הולדת 14 נסיעת בנות מעבר לים.