נעצר בחשד שהשליך זיקוק שגרם לפציעתו של אוהד באצטדיון סמי עופר
מאת: שלומי גבאי יום חמישי,
11 ביולי 2019, 22:14
המשטרה עצרה הערב באצטדיון סמי עופר, תושב בנימינה בן 33 בחשד ששיגר זיקוק ביציע ופצע אוהד אחר כבן 17
בלשי המשטרה פעלו הערב באופן סמוי באצטדיון סמי עופר, על מנת לשמור על בטחון האוהדים והסדר הציבורי, כאשר במהלך משחק הכדורגל שנערך בין מכבי חיפה לקבוצת מורה מסלובניה, זיהו אוהד ששיגר זיקוק מאזור היציע.
בתוך כך, בלשי המשטרה עצרו תושב בנימינה בן 33 בחשד כי הדליק זיקוק ביציע באופן שסיכן את בטחון כלל האוהדים שנכחו במקום וגרם לפציעתו של אחד האוהדים, קטין בן 17.5, שנפצע באורח קל בפניו (עפ"י גורמי רפואה) וקיבל טיפול רפואי ראשוני במקום ולאחר מכן פונה אל המרכז הרפואי רמב"ם.
במשטרה אמרו: "מדובר באירוע חמור ואנו נמשיך באכיפה ממוקדת וחסרת פשרות כלפי כל גילוי אלימות ובריונות במגרשי הספורט ונפעיל את כל הכלים העומדים לרשותינו על מנת להבטיח כי המשחק יהא אירוע תרבות ולא זירת קרב."
מרגש: עמותת "ילדים בסיכוי" יצרה ערכת קלפים ייחודית להפצת האור "קלפי שמש" - 38 איורים מקסימים שנוצרו על ידי המאיירים המובילים בישראל, כשכל קלף מגלם ערך אוניברסלי ואנושי (אומץ, הקשבה, חיבור, תקווה, הומור, חמלה ועוד) במטרה לפתוח דלת לשיחה אישית, קבוצתית או מקצועית, בכל גיל ובכל מסגרת. מתאים כמשחק חוויתי ופעילות לכל המשפחה בחג החנוכה. כל רכישה מהאתר היא תרומה למען ילדים ונוער בסיכון – חפשו "ילדים בסיכוי". חג שמח!
בגיל 71 פנינה רוזנבלום כובשת את מילאנו ומפתיעה: פנינה נחתה במילאנו באיטליה ונצפתה על סט הצילומים בהפקת האופנה של MFT שבוע האופנה, האיפור והביוטי במילאנו בהפקת שון בלאיש. רגע לפני יום הולדתה ה-71, פנינה מוכיחה שגיל הוא רק מספר ומככבת על הסט לצד חמישה דוגמני על מכל רחבי העולם. בנוכחות עוצמתית, סטייל בלתי מתפשר והרבה נוכחות, היא מייצרת פרובוקציה מעוררת השראה לנשים בארץ ובעולם - וממשיכה לשבור מוסכמות גם בזירה הבינלאומית.
בחג החנוכה חג האור והתקווה אנו מחממים את הלב ומאירים את הדרך לחיילים ולחיילות שלנו בעיר נתניה. ביוזמת נשות החינוך חני ואודליה, חולקו מארזים מתוקים וטובים כסמל לאור, לאחדות ולהוקרה על העשייה והשליחות.
נפתח ליין החורף ״חכמין בחמישי״, הרצאות תוכן לאנשים אינטלקטואליים בנושאי תרבות ואקטואליה מבית המחלקה לתרבות יהודית ברגעים - העמותה לחינוך בלתי פורמלי ובשיתוף חזון לאומי. את הרצאת הפתיחה הובילה נווה דרומי, עיתונאית ופובליציסטית, מגישת ״קבינט שישי״ ויחד איתה בשיח פתוח עם פרופ׳ משה כהן אליה פרשן ופאנליסט בתוכנית ״הפטריוטים״. המיזם האהוב מושך אליו מאות אנשים מידי חודש, הוא נועד לחזק את המוסר החברתי ומעודד הבנה עמוקה בין חלקי החברה - וכל זה על צלחת טובה של טשולנט מקומי מקריית צאנז ובירות. כרטיסים לאירועים הבאים מופעים באתר העמותה "רגעים".