המשטרה פתחה בחקירה בחשד לאירוע על רקע לאומני בג'יסר א-זרקא
היום (רביעי) בשעות הבוקר, התקבל דיווח במוקד 100 של המשטרה על 21 רכבים שנוקבו בכפר ג'יסר א-זקרא לצד כיתוב שרוסס על אחד הקירות.
כוחות משטרה וחוקרי מז"פ הגיעו למקום והחלו בחקירת האירוע ואיסוף ממצאים מהזירה.
הכתובת על אחד הקירות (צילום: דוברות המשטרה)
מתג מאיר נמסר בתגובה לאירוע בג'יסר א-זרקא: "זו הפעם השלישית החודש שפורעי תג מחיר פושטים על יישובים ערביים בתחומי מדינת ישראל ופוגעים בתושבים חפים מפשע. על משטרת ישראל והשב"כ לעצור את השתוללות כנופיות תג מחיר, ולמנוע את המשך מעשי הפשע הללו. הרוח הגבית הניתנת לפשעים אלו חייבת להיפסק. נזכיר כי בשבוע הבא צפוי "הרב של תגי המחיר", יצחק גינזבורג, לקבל פרס על יצירתו התורנית בעידודו ובגיבויו של שר התחבורה בממשלת ישראל"
ניקוב צמיגים באחת המכוניות צילום: דוברות המשטרה
השיח מוראד עמאש, ראש המועצה המקומית ג׳סר א-זרקא: “לא חסרות לנו צרות בכפר, ועכשיו הצרה הזו שנחתה עלינו. פשע כזה מכאיב לנו מאד. למשטרה יש תחנה בכפר להגן עלינו, יש הרבה מצלמות אבטחה ואני מקווה שאם לא הצליחו למנוע את הפשע הזה לפחות שיצליחו לתפוס את האחראים ולהביא אותם לדין״.
איימן, גבארין וסעדי בביקור בכפר צילום: המועצה המקומית
ח״כ יוסף ג׳בארין (הרשימה המשותפת) ביקר הבוקר ביישוב ג׳סר אלזרקא בעקבות פעילות ״תג מחיר״ הלילה שם, יחד עם ח״כ איימן עודה וח״כ אוסאמה סעדי, וכן ראש המועצה המקומית מוראד עמאש.
ח״כ ג׳בארין מסר: "ההתקפות של כנופיות ׳תג מחיר׳ נמשכות נגד הציבור הערבי מזה מספר שנים כאשר המשטרה מגלה חוסר אונים מחריד. זוהו פשע השנאה השלישי של הכנופייה תוך שבועיים, לאחר פשעים דומים בגוש חלש וכפר קאסם. חייהם ורכושם של האזרחים הערבים אינם הפקר, ואין זה מתקבל על הדעת שהמשטרה אינה מצליחה לשים יד על הפושעים."
ג׳בארין הוסיף: "הממשלה נושאת באחריות להימשכותן של ההתקפות הארסיות על היישובים הערבים ומוטלת עליה האחריות למצות את הדין עם הפושעים."
לוסי איוב מכתיבה את הקצב: הברלט שגנב את ההצגה. מי שצפה בשבוע שעבר בפרק של רוקדים עם כוכבים לא יכול היה לפספס את הנוכחות המרשימה של המנחה לוסי איוב - וגם לא את הבחירה האופנתית שבלטה על המסך: חליפת טוקסידו שחורה בגזרה מחויטת ונקייה, עם טוויסט במרכז – ברלט תחרה של מותג ההלבשה התחתונה JACK KUB שהפך לאלמנט שמכתיב את כל הלוק. ניתן להשיג ברשת חנויות JACK KUBA.
רשת BBB פותחת את סניפיה למשלוחים ואיסוף עצמי בהתאם להנחיות פיקוד העורף- התפריט החדש שהושק בשבוע שעבר זמין כעת גם במשלוחים: בהתאם להנחיות פיקוד העורף לסגירת המסעדות לישיבה, סניפי רשת BBB יהיו פתוחים לפעילות במתכונת של משלוחים ואיסוף עצמי בלבד, בהתאם להנחיות ולהתפתחויות המצב הביטחוני בכל אזור ואזור. כחלק מהמאמץ להחזיר שגרה גם בימים מורכבים, ניתן להזמין גם את תפריט הקיץ החדש, שהושק רק בשבוע שעבר ומביא עמו מנות מפתיעות, עשירות בטעמים וייחודיות ל-BBB. שמרו על עצמכם. שיהיה בתאבון!
מלון דן כרמל אירח את השחקנית חני נחמיאס ויהודה אליאס שטיילו בחיפה וקפצו לביקור במלון. בן ינובר, מנכ"ל מלונות דן באזור חיפה ומנכ"ל דן כרמל ערך סיור במלון לחיים אוסדון (דוד חיים) שהתארח במלון והראה לו את הגינה החדשה במלון. חני נחמיאס שבדיוק הגיעה למלון הפתיעה את אוסדון במהלך הסיור בגינה של דן כרמל והצטרפה אליהם יחד עם יהודה אליאס. אורחי דן כרמל שראו את כל החבורה בגינה חשבו שתהיה הופעה למבוגרים של חני ויהודה ולילדים של ה-"דוד חיים", אבל בסוף כולם הסתפקו בסלפי עמם.