העיכוב במשלוח גרם למרמור בקרב תושבים אשר ללא כל הסבר קיבלו שומה גבוהה מבעבר. גנדלמן הורה לבצע שימוע לחברה שביצעה את המדידות. במקביל העירייה דחתה לתושבים את תשלום הארנונה
ראש העיר צביקה גנדלמן הנחה את מנכ"ל העירייה יעקב זיגדון לערוך שימוע לחברת "מידות", שביצעה סקר נכסי בחדרה, על עיכובים במשלוח תוצאות המדידה לתושבים שבבתיהם נערכו מדידות.
על-פי סיכום עם מחלקת הגבייה של העירייה הייתה חברת "מדידות" אמורה לשלוח לתושבים שבתיהם נמדדו, הודעה הכוללת תשריט של מדידת הנכס, וכן את פרטי המדידה ונתוני הנכס החדשים שלפיהם תוקנה שומת הארנונה.
בהודעה לתושבים ניתנו פרטי התקשרות לבירורים בנושא המדידות, וכן אפשרות להגיש השגות ולערער על תוצאות המדידה וגובה השומה שנקבע בעקבות הנתונים החדשים של הנכס.
עוד סוכם כי לאחר משלוח ההודעה המעדכנת את התושבים ומתן אפשרות לבירורים והשגות, תשלח העירייה הודעת חיוב עם הסכום המתוקן.
בפועל לא נשלחו המכתבים על-ידי חברת "המדידות" במועד, אלא רק לאחר שהודעות החיוב של מחלקת הגבייה נשלחו לתושבים. העיכוב במשלוח גרם למרמור בקרב תושבים אשר ללא כל הסבר קיבלו שומה גבוהה מבעבר.
לאחר מספר פניות בנושא, הורה ראש העיר לבדוק את פשר הטעות וכך התגלה כי חברת "מידות" התעכבה במשלוח המכתבים.
בהנחיית ראש העיר זימן המנכ"ל את מנהל החברה לבירור והבהרה על חומרת העניין. בנוסף קיבלו התושבים דחייה בתשלום הארנונה (עד ה-30 באוגוסט), על מנת לתת בידם שהות לערער על נתוני הנכס החדשים שהעלו המדידות.
מרגש: עמותת "ילדים בסיכוי" יצרה ערכת קלפים ייחודית להפצת האור "קלפי שמש" - 38 איורים מקסימים שנוצרו על ידי המאיירים המובילים בישראל, כשכל קלף מגלם ערך אוניברסלי ואנושי (אומץ, הקשבה, חיבור, תקווה, הומור, חמלה ועוד) במטרה לפתוח דלת לשיחה אישית, קבוצתית או מקצועית, בכל גיל ובכל מסגרת. מתאים כמשחק חוויתי ופעילות לכל המשפחה בחג החנוכה. כל רכישה מהאתר היא תרומה למען ילדים ונוער בסיכון – חפשו "ילדים בסיכוי". חג שמח!
בגיל 71 פנינה רוזנבלום כובשת את מילאנו ומפתיעה: פנינה נחתה במילאנו באיטליה ונצפתה על סט הצילומים בהפקת האופנה של MFT שבוע האופנה, האיפור והביוטי במילאנו בהפקת שון בלאיש. רגע לפני יום הולדתה ה-71, פנינה מוכיחה שגיל הוא רק מספר ומככבת על הסט לצד חמישה דוגמני על מכל רחבי העולם. בנוכחות עוצמתית, סטייל בלתי מתפשר והרבה נוכחות, היא מייצרת פרובוקציה מעוררת השראה לנשים בארץ ובעולם - וממשיכה לשבור מוסכמות גם בזירה הבינלאומית.
בחג החנוכה חג האור והתקווה אנו מחממים את הלב ומאירים את הדרך לחיילים ולחיילות שלנו בעיר נתניה. ביוזמת נשות החינוך חני ואודליה, חולקו מארזים מתוקים וטובים כסמל לאור, לאחדות ולהוקרה על העשייה והשליחות.
נפתח ליין החורף ״חכמין בחמישי״, הרצאות תוכן לאנשים אינטלקטואליים בנושאי תרבות ואקטואליה מבית המחלקה לתרבות יהודית ברגעים - העמותה לחינוך בלתי פורמלי ובשיתוף חזון לאומי. את הרצאת הפתיחה הובילה נווה דרומי, עיתונאית ופובליציסטית, מגישת ״קבינט שישי״ ויחד איתה בשיח פתוח עם פרופ׳ משה כהן אליה פרשן ופאנליסט בתוכנית ״הפטריוטים״. המיזם האהוב מושך אליו מאות אנשים מידי חודש, הוא נועד לחזק את המוסר החברתי ומעודד הבנה עמוקה בין חלקי החברה - וכל זה על צלחת טובה של טשולנט מקומי מקריית צאנז ובירות. כרטיסים לאירועים הבאים מופעים באתר העמותה "רגעים".