הפקח החזיר לאם את הילדה המבוהלת שירדה בתחנה הלא נכונה
מאת: ראובן יגיל יום חמישי,
8 באוגוסט 2019, 16:13
בעקבות תושייתו של הפקח העירוני דודו הַבַָּהִיל, הילדה המבוהלת שירדה בתחנה הלא נכונה הוחזרה לזרועות אימה. הבהיל איתר את הילדה והשגיח עליה עד לאיחודה עם האם המודאגת
במסגרת סיור שערך באזור התחנה המרכזית בחדרה, הבחין הפקח הַבַָּהִיל באישה שנראתה לו נסערת מאוד. הוא ניגש אל האישה, שאחזה בידו של ילד קטן ובעגלה הבה שכב תינוק, ושאל אותה מה קרה ולמה היא כה נסערת. בשיחה עימה הבין שהיא נסעה באוטובוס עם ילדיהם, ביניהם בתה הקטנה כבת חמש, שכנראה ירדה בתחנה הלא נכונה, ורק בסביבות רחוב הנשיא היא הבחינה שהילדה נעלמה.
הַבַָּהִיל הרגיע את האם המבוהלת, ביקש ממנה פרטים מזהים על הילדה, כולל שמה, חזותה ופרטי לבושה, כדי לאתרה. כמו כן, מאחר שלאם לא היה מכשיר טלפון, הוביל אותה למשרדי אגד כדי שתמתין שם.
הפקח דודו הבהיל (צילום: דוברות העירייה)
לאחר שדאג לאם, בירר במשרדי אגד את מסלול הנסיעה של האוטובוס בו נסעו האם וילדיה, נסע לסיור לאורך המסלול והתחנות של אותו קו. בהגיעו לרחוב הנשיא, הבחין בילדה על המדרכה בצומת הרחובות הנשיא ורוטשילד. הוא שאל לזהותה, ומשנוכח שאכן מדובר בילדה הנעדרת, יצר קשר עם משרדי אגד וביקש שיבשרו לאם שבתה נמצאה. לאחד הבשורה המשמחת המתין במקום כדי להשגיח על הילדה עד להגעת האם, והיה עד לפגישה הנרגשת ביניהן.
על מעשהו קיבל שבחים ממנהל אגף אכיפה וביטחון איתן כהן, שהדגיש כי אין זו הפעם הראשונה שערנותו של הַבַָּהִיל מוכיחה את עצמה בשמירה על ביטחון הציבור. בשנה שעברה זכה בתעודת הוקרה מידי מפקד משטרת חדרה, לאחר שבזכות ערנותו מנע פיגוע דקירה בחדרה.
לוסי איוב מכתיבה את הקצב: הברלט שגנב את ההצגה. מי שצפה בשבוע שעבר בפרק של רוקדים עם כוכבים לא יכול היה לפספס את הנוכחות המרשימה של המנחה לוסי איוב - וגם לא את הבחירה האופנתית שבלטה על המסך: חליפת טוקסידו שחורה בגזרה מחויטת ונקייה, עם טוויסט במרכז – ברלט תחרה של מותג ההלבשה התחתונה JACK KUB שהפך לאלמנט שמכתיב את כל הלוק. ניתן להשיג ברשת חנויות JACK KUBA.
רשת BBB פותחת את סניפיה למשלוחים ואיסוף עצמי בהתאם להנחיות פיקוד העורף- התפריט החדש שהושק בשבוע שעבר זמין כעת גם במשלוחים: בהתאם להנחיות פיקוד העורף לסגירת המסעדות לישיבה, סניפי רשת BBB יהיו פתוחים לפעילות במתכונת של משלוחים ואיסוף עצמי בלבד, בהתאם להנחיות ולהתפתחויות המצב הביטחוני בכל אזור ואזור. כחלק מהמאמץ להחזיר שגרה גם בימים מורכבים, ניתן להזמין גם את תפריט הקיץ החדש, שהושק רק בשבוע שעבר ומביא עמו מנות מפתיעות, עשירות בטעמים וייחודיות ל-BBB. שמרו על עצמכם. שיהיה בתאבון!
מלון דן כרמל אירח את השחקנית חני נחמיאס ויהודה אליאס שטיילו בחיפה וקפצו לביקור במלון. בן ינובר, מנכ"ל מלונות דן באזור חיפה ומנכ"ל דן כרמל ערך סיור במלון לחיים אוסדון (דוד חיים) שהתארח במלון והראה לו את הגינה החדשה במלון. חני נחמיאס שבדיוק הגיעה למלון הפתיעה את אוסדון במהלך הסיור בגינה של דן כרמל והצטרפה אליהם יחד עם יהודה אליאס. אורחי דן כרמל שראו את כל החבורה בגינה חשבו שתהיה הופעה למבוגרים של חני ויהודה ולילדים של ה-"דוד חיים", אבל בסוף כולם הסתפקו בסלפי עמם.