עיריית חדרה הצטרפה לרשויות המעניקות שירותים מקוונים, כולל שליחת הארנונה לדוא"ל ואפשרות לשלם באמצעות הסמארטפון
עיריית חדרה החלה להעניק שירותים מקוונים במסגרת פורטל דיגיטלי שישפר רבות את איכות השירותים שמעניקה העירייה לתושבי העיר.
בכך מצטרפת העירייה לרשויות המעניקות שירות מקוון באמצעות פורטל או יישומון TikTak המאפשר ביצוע מגוון פעולות בשירות עצמי; גישה מהירה לטפסים; מערכת תשלומים מאובטחת; דיווח למוקד 106; ובעתיד יתווספו עוד שירותים מגוונים.
שירותים בקליק (צילום: דוברות העירייה)
ההתחברות והרישום לשירות החדש תאפשר לתושבים לקבל את שוברי הארנונה ישירות לדוא"ל, ולקבל SMS עם הודעה על המשלוח לדוא"ל וקישור לטופס תשלום. כך ניתן יהיה לשלם את הארנונה גם באמצעות הסמארטפון, מה שיהפוך את התשלום לזמין וקל מתמיד.
הכניסה הראשונית ליישום או לאתר אפשרית בשתי דרכים: הראשונה כניסה עם זיהוי, למי שבכרטיסו בגבייה מוזן גם מספר הסמארטפון שלו; והשנייה למי שמספרו אינו מוזן, ולכן עליו להיכנס בפעם הראשונה ללא זיהוי ולמלא את פרטיו בצורה מקוונת.
את המהלך מוביל מנהל מערכות מידע בעירייה עו"ד דוד בן-דיין, ונציגת חברת "מטרופולינט" (שפיתחה את השירות המקוון) מיכל ונונו המלווה את העירייה בתהליך ההטמעה.
לדברי ראש העיר צביקה גנדלמן: "העירייה פועלת רבות על מנת לייעל את עבודתה מול התושב. הרחבת היצע השירותים המקוונים הינה חלק קטן מהעשייה הרבה שנועדה לשפר את השירות הניתן לתושבי העיר, ולהפכו לזמין, נגיש ונוח, כמו גם לחזק הקשר ההדדי בין התושב לבין העירייה".
מרגש: עמותת "ילדים בסיכוי" יצרה ערכת קלפים ייחודית להפצת האור "קלפי שמש" - 38 איורים מקסימים שנוצרו על ידי המאיירים המובילים בישראל, כשכל קלף מגלם ערך אוניברסלי ואנושי (אומץ, הקשבה, חיבור, תקווה, הומור, חמלה ועוד) במטרה לפתוח דלת לשיחה אישית, קבוצתית או מקצועית, בכל גיל ובכל מסגרת. מתאים כמשחק חוויתי ופעילות לכל המשפחה בחג החנוכה. כל רכישה מהאתר היא תרומה למען ילדים ונוער בסיכון – חפשו "ילדים בסיכוי". חג שמח!
בגיל 71 פנינה רוזנבלום כובשת את מילאנו ומפתיעה: פנינה נחתה במילאנו באיטליה ונצפתה על סט הצילומים בהפקת האופנה של MFT שבוע האופנה, האיפור והביוטי במילאנו בהפקת שון בלאיש. רגע לפני יום הולדתה ה-71, פנינה מוכיחה שגיל הוא רק מספר ומככבת על הסט לצד חמישה דוגמני על מכל רחבי העולם. בנוכחות עוצמתית, סטייל בלתי מתפשר והרבה נוכחות, היא מייצרת פרובוקציה מעוררת השראה לנשים בארץ ובעולם - וממשיכה לשבור מוסכמות גם בזירה הבינלאומית.
בחג החנוכה חג האור והתקווה אנו מחממים את הלב ומאירים את הדרך לחיילים ולחיילות שלנו בעיר נתניה. ביוזמת נשות החינוך חני ואודליה, חולקו מארזים מתוקים וטובים כסמל לאור, לאחדות ולהוקרה על העשייה והשליחות.
נפתח ליין החורף ״חכמין בחמישי״, הרצאות תוכן לאנשים אינטלקטואליים בנושאי תרבות ואקטואליה מבית המחלקה לתרבות יהודית ברגעים - העמותה לחינוך בלתי פורמלי ובשיתוף חזון לאומי. את הרצאת הפתיחה הובילה נווה דרומי, עיתונאית ופובליציסטית, מגישת ״קבינט שישי״ ויחד איתה בשיח פתוח עם פרופ׳ משה כהן אליה פרשן ופאנליסט בתוכנית ״הפטריוטים״. המיזם האהוב מושך אליו מאות אנשים מידי חודש, הוא נועד לחזק את המוסר החברתי ומעודד הבנה עמוקה בין חלקי החברה - וכל זה על צלחת טובה של טשולנט מקומי מקריית צאנז ובירות. כרטיסים לאירועים הבאים מופעים באתר העמותה "רגעים".