במטרה שכל תלמידי העיר ימצאו מוסד חינוכי מתאים בתחומי העיר, הנחה ראש העיר לפתוח בחדרה בית ספר לילדים לקויי תקשורת
בפתיחת שנת הלימודים תש"פ ייפתח בחדרה בית ספר לילדים לקויי תקשורת (על הרצף האוטיסטי).
לדברי סמנכ"לית מנהל חברה וקהילה ד"ר אסנת ספורטה,, ההחלטה לפתוח בחדרה בית ספר לילדים על הרצף האוטיסטי התקבלה בהנחיית ראש העיר צביקה גנדלמן, הממונה על תיק החינוך, וזאת על מנת שלכל ילד מילדי העיר יימצא בחדרה מוסד לימודי מתאים לצרכיו.
סיור מקצועי ב"פאר צור" (צילום: דוברות העירייה)
בית הספר ייפתח במבנה של בית ספר "פאר עם" וייקרא "פאר צור" כדי לשמר את שם בית הספר שפעל בפרדס חנה במתכונת דומה, וממנו עברו התלמידים ללמוד בבית הספר החדש בחדרה.
לדברי ד"ר ספורטה, לקראת פתיחת שנת הלימודים תש"פ בצעו עבודות שיפוצים מקיפים כדי להתאים את המבנה לצרכים הייחודיים של התלמידים, וזאת בשיתוף אדריכלים מאלו"ט (עמותה לאומית לילדים ובוגרים עם אוטיזם). בשלב זה מדובר בפתיחת 4 כיתות רב-גיליות, ובנוסף לשיפוץ צוידו גם הכיתות בציוד המותאם לצורכי התלמידים.
מנהלת בית ספר "פאר צור" היא יעל פלמ"ח, לשעבר מנהלת בית ספר "צור" בפרדס חנה.
לאחר שהמראה החדש של גלית גוטמן זכה לחשיפה תקשורתית רחבה, ועורר באזז ברשתות החברתיות, נחשף המהלך שעומד מאחורי השינוי: קמפיין חדש למותג צבעי השיער אקסלנס קרם מבית לוריאל פריז. במסגרת הקמפיין, בהובלת אשת הטלוויזיה ואייקון הסטייל הישראלי גלית גוטמן, היא נפרדת לראשונה מזה שנים מהמראה הבלונדיני המזוהה עמה וחוזרת לגוון החום שליווה אותה בתחילת דרכה - צבע נעוריה.
פסטיבל האוכל של נתניה חגג בגדול בכיכר העצמאות והביא איתו ערב של טעמים, מוזיקה ואווירה נהדרת. רגע לפני העלייה לבמה תפסנו את סגן ומ״מ ראש העיר, שלו אלגלי, יחד עם סאבלימינל, באירוע שסיכם קיץ גדוש בפסטיבלים, הופעות ואירועים ברחבי העיר.
תערוכת יחיד של האמנית רותי סגל, "הכחול הגדול", תיפתח ב-10 בספטמבר בבית האמנים בתל אביב, באוצרותו של אריה ברקוביץ. התערוכה פורשת מבט על יצירתה לאורך השנים, כשהטבע ובמיוחד הים, השמיים והעצים, עומדים במרכזה. הצבע הכחול משמש כחוט המקשר בין העבודות, שבהן נעה סגל בין ריאליזם להפשטה. באמצעות משיכות מכחול רחבות וצבעוניות עזה היא מפרקת את נופי הטבע ומרכיבה אותם מחדש, כשהנוף הופך גם למרחב של זיכרון, רגש וגעגוע. התערוכה תוצג עד 3 באוקטובר בבית האמנים, ברחוב אלחריזי 9 בתל אביב.
גלריית האמנים של עופר רמת אביב תארח יד ה-31.8.26 ארבע תערוכות חדשות, המציגות מגוון רחב של שפות אמנותיות: פיסול, צילום ואמנות דיגיטלית של ארבעה אמנים בעלי רקע ייחודי: שימי דהן, ד”ר אירינה רפוביץ’, מרים גלעד וירמי אפשטיין: התערוכות פתוחות לקהל הרחב.