העירייה תציב פסנתר בטון לשימוש העוברים והשבים, ויצירת חיבור בין אנשים לבניית קהילות סביב תרבות ומוסיקה
כחלק מהחזון של ראש העיר צביקה גנדלמן להעצמת התרבות בעיר, תציב עיריית חדרה פסנתר חוצות במרכז הפיאצה, לשימוש העוברים והשבים ובכללם חובבי נגינה. הפסנתר יוצב במתחם גלריית החוצות, כחלק הרמוני ממתחם התרבות שיצרה הגלריה.
מדובר בפסנתר בטון, עמיד בכל תנאי מזג אוויר, ובנוי לשימוש אינטנסיבי במרחב הציבורי. הפסנתר מצויד במערכת מתוחכמת של שליטה ובקרה, משלב טכנולוגיות מתקדמות, כולל הזנה סולרית, ומפיק צליל נקי ומדויק.
את הצבת הפסנתר יזמו והובילו מ"מ ראש העיר ניר בן-חיים והמשנה לראש העיר חדוה יחזקאלי, אשר במהלך סיורים שערכו בערים אחרות הבחינו במיזם המוצב במרכזים עירוניים והופך להיות מוקד משיכה לכל הגילאים.
עם הצגת המיזם לראש העיר צביקה גנדלמן, הנחה ראש העיר להציב פסנתרי רחוב גם במקומות מרכזיים נוספים בעיר, ביניהם אקו פארק ופארק הים.
בן חיים ויחזקאלי (צילום: דוברות העירייה)
לדברי בן-חיים ויחזקאלי, הצבת פסנתר רחוב תאפשר מתן במה לאמנים צעירים מקומיים, באופן היוצר חיבור בין אנשים ובונה קהילות סביב תרבות ומוסיקה.
בן-חיים ויחזקאלי מקווים שתיווצר סביב המיזם הוויה שמחה תרבותית ותוססת, ויתקיים מפגש בין אנשים סביב המוזיקה. יחזקאלי: "העוברים והשבים יוכלו להשתמש בפסנתר באופן חופשי, והמנגנים ייחשפו לקהל הרחב. כולי תקווה שהדבר יתרום להגברת תחושת השייכות והגאווה המקומית של התושבים".
בן- חיים: "מדובר בנדבך נוסף בהחייאת הפיאצה, ומשיכת תושבים למתחם. הצלחת המיזם תהווה אבן שואבת למתחם, ובעוד מקומות ברחבי העיר".
עוד מוסיפה יחזקאלי כי מנהל הקונסרבטוריון, תופיק מרום, הביע שמחה על המיזם, והביע נכונות לשיתוף פעולה ולקיום קונצרטים של תלמידי הקונסרבטוריון להנאת התושבים.
לוסי איוב מכתיבה את הקצב: הברלט שגנב את ההצגה. מי שצפה בשבוע שעבר בפרק של רוקדים עם כוכבים לא יכול היה לפספס את הנוכחות המרשימה של המנחה לוסי איוב - וגם לא את הבחירה האופנתית שבלטה על המסך: חליפת טוקסידו שחורה בגזרה מחויטת ונקייה, עם טוויסט במרכז – ברלט תחרה של מותג ההלבשה התחתונה JACK KUB שהפך לאלמנט שמכתיב את כל הלוק. ניתן להשיג ברשת חנויות JACK KUBA.
רשת BBB פותחת את סניפיה למשלוחים ואיסוף עצמי בהתאם להנחיות פיקוד העורף- התפריט החדש שהושק בשבוע שעבר זמין כעת גם במשלוחים: בהתאם להנחיות פיקוד העורף לסגירת המסעדות לישיבה, סניפי רשת BBB יהיו פתוחים לפעילות במתכונת של משלוחים ואיסוף עצמי בלבד, בהתאם להנחיות ולהתפתחויות המצב הביטחוני בכל אזור ואזור. כחלק מהמאמץ להחזיר שגרה גם בימים מורכבים, ניתן להזמין גם את תפריט הקיץ החדש, שהושק רק בשבוע שעבר ומביא עמו מנות מפתיעות, עשירות בטעמים וייחודיות ל-BBB. שמרו על עצמכם. שיהיה בתאבון!
מלון דן כרמל אירח את השחקנית חני נחמיאס ויהודה אליאס שטיילו בחיפה וקפצו לביקור במלון. בן ינובר, מנכ"ל מלונות דן באזור חיפה ומנכ"ל דן כרמל ערך סיור במלון לחיים אוסדון (דוד חיים) שהתארח במלון והראה לו את הגינה החדשה במלון. חני נחמיאס שבדיוק הגיעה למלון הפתיעה את אוסדון במהלך הסיור בגינה של דן כרמל והצטרפה אליהם יחד עם יהודה אליאס. אורחי דן כרמל שראו את כל החבורה בגינה חשבו שתהיה הופעה למבוגרים של חני ויהודה ולילדים של ה-"דוד חיים", אבל בסוף כולם הסתפקו בסלפי עמם.