בישיבה של הנהלת השלטון המקומי התקבלה החלטה כי באם לא יסופקו התקציבים שקוצצו לשלטון המקומי עד יום ד' ה-6 בנובמבר. במידה ולא יחול שינוי יפעל השלטון המקומי להשבתת השירותים בכל הרשויות המקומיות בארץ ביום חמישי הקרוב, ה-7 בנובמבר
ההחלטה על השבתת השירותים התקבלה בשל העיכובים בהעברת תקציבים ממשרדי הממשלה לפעילות השוטפת של השלטון המקומי, ובשל הקיצוצים הנכפים על הרשויות המקומיות, הפוגעים באופן אנוש בתקציבי הרשויות בעיקר ברווחה ובחינוך, וביכולתן של הרשויות לתפקד ולהעניק שירותים לתושבים.
עיריית חדרה כמו כל הרשויות בארץ למעט ירושלים מצטרפת להשבתה. "אנו מקווים כי התקציבים יימצאו והליקויים יתוקנו על מנת שהשביתה תימנע, אך עדיין נערכים לקיומה."
השירותים שיושבתו הם שירותי קבלת קהל. בנוסף, ישבתו עובדי המינהל והשירותים במערכת החינוך, ובהם מזכירות, שרתים, אבות בית, מאבטחים, סייעות, לבורנטיות, ספרניות, עובדי ניקיון ואחזקה, קב"סים, קב"טים ומלווים, כלומר מוסדות החינוך לא יפעלו או יפעלו במתכונת מצומצמת. בחינוך המיוחד יינתנו השירותים כרגיל.
בהנהלת השלטון המקומי ציינו כי הם מודים לתושבים על ההבנה והתמיכה בשביתה וציינו כי ההשבתה היא המוצא האחרון, כאמור, כדי למנוע את הפגיעה בשירותים שהרשויות מספקות ואמרו: "אנחנו מרימים את דגל היום על מנת שהעיוותים יתוקנו בעוד מועד ונוכל להמשיך לתת לכם מענה. אנא היאזרו בסבלנות וקבלו בהבנה את הצעדים שיינקטו."
לרגל השקת GOLBARY CLUB קו חדש של בית האופנה גולברי, שעוצב בהשראת עולמות הטניס והפאדל, יוצא המותג בקמפיין רחב, לחשוף את הקולקציה החדשה של פריטים המשלבים מראה ספורטיבי מוקפד, סטייל נקי ונוכחות אופנתית עדכנית. את הקמפיין מובילה הפרזנטורית אילנית לוי, ולצידה משתתפות שגית רביבו ולאה ינאי, חלק מנבחרת השגרירות של המותג גולברי. הקמפיין יחשוף לראשונה את הקולקציה המציגה פרשנות חדשה למלתחת הקיץ.
ברכות לדניאלה אטיה, סגנית מנהלת בית החינוך הממ״ד אביחי, שנבחרה לאחת מ-50 המורים המצטיינים בישראל במסגרת תחרות "המורה של המדינה". הבחירה בדניאלה, שעליה המליצו תלמידים, הורים וצוותי חינוך, הביאה גאווה גדולה לנתניה. דניאלה הגיעה לישיבת המועצה בנתניה יחד עם בני משפחה הגאים והמאושרים. חבר מועצת העיר ואיש החינוך ים מאיר קרן, ברך את דניאלה ואמר שמהיכרות אישית עם המשפחה הוא לא מתפלא שיצאו ילדה כזו מוצלחת.
תערוכה מסקרנת במיוחד: דקל הררי פותח תערוכת יחיד חדשה בגלריית Global Art בתל אביב והופך עיתונים יומיומיים לאמנות חדה ובועטת. באמצעות חיתוך, צבע ושכבות של כותרות, הררי בוחן כיצד שטף המידע, החדשות והשגרה מעצבים את הזהות שלנו. במקום לקרוא ולזרוק, הוא מעניק לעיתון חיים חדשים - כאלה שמכריחים לעצור ולהתבונן. התערוכה “[dd/mmm/yyyy]” עוסקת במתח שבין מידע, הרגל וזעזוע שנשחק בתוך מציאות חוזרת. הררי, שמגיע דווקא מרקע עסקי, מתרגם כותרות, מלחמות ושגרה לדימויים עוצמתיים שנשארים בתודעה. הפתיחה ב-20.5 בתל אביב, והתוצאה מבטיחה הרבה יותר מקריאת בוקר שגרתית. אוצרות - מיכלי אדלר וד"ר גליה דוכין אריאלי. נעילה: 20.6.2026.
מותג האיפור KIKO MILANO קיים השבוע אירוע השקת LOVE FUSION סדרת מוצרי בייס ליין חדשה, שאליו הגיעו מאות מוזמנים ונהנו מצפייה בסרט ״השטן לובשת פראדה״ בהוט סינמה כפר סבא. בין האורחים שהגיעו להשקה: טליה עובדיה, ליה נגה, טל תמם, עידן ברוליה ועוד. היה שמח!