דרמה בכנרת: תושב חדרה חולץ לאחר שנסחף עם סירת גומי
מאת: שלומי גבאי יום שישי,
8 בנובמבר 2019, 10:31
השיטור הימי בכנרת איתר אדם בסירת גומי אשר נסחף 6 קילומטרים לעומק הכנרת ומבלי יכולת לחזור לחוף וחילץ אותו בהצלחה
תיעוד החילוץ (צילום: דוברות המשטרה)
אתמול סמוך לשעה 20:00 התקבל האירוע במוקד 100 של המשטרה אודות אדם אשר דיווח שחברו יצא מחוף גופרה על גבי סירת גומי לדוג, נסחף לעומק הכנרת ולא מצליח לחזור.
צוות שיטור ימי כנרת יצא מיד לזירה והחל בסריקות נרחבות במרחב הימי שהיה גלי ומלווה ברוח מזרחית חזקה שנשבה במקום. בתום 40 דקות של סריקות איתרו השוטרים את סירת הגומי וחילצו את המשיט כבן 30 מחדרה כשהוא בריא ושלם ובמרחק של כ-6 קילומטרים מחוף גופרה ממנו יצא.
לוסי איוב מכתיבה את הקצב: הברלט שגנב את ההצגה. מי שצפה בשבוע שעבר בפרק של רוקדים עם כוכבים לא יכול היה לפספס את הנוכחות המרשימה של המנחה לוסי איוב - וגם לא את הבחירה האופנתית שבלטה על המסך: חליפת טוקסידו שחורה בגזרה מחויטת ונקייה, עם טוויסט במרכז – ברלט תחרה של מותג ההלבשה התחתונה JACK KUB שהפך לאלמנט שמכתיב את כל הלוק. ניתן להשיג ברשת חנויות JACK KUBA.
רשת BBB פותחת את סניפיה למשלוחים ואיסוף עצמי בהתאם להנחיות פיקוד העורף- התפריט החדש שהושק בשבוע שעבר זמין כעת גם במשלוחים: בהתאם להנחיות פיקוד העורף לסגירת המסעדות לישיבה, סניפי רשת BBB יהיו פתוחים לפעילות במתכונת של משלוחים ואיסוף עצמי בלבד, בהתאם להנחיות ולהתפתחויות המצב הביטחוני בכל אזור ואזור. כחלק מהמאמץ להחזיר שגרה גם בימים מורכבים, ניתן להזמין גם את תפריט הקיץ החדש, שהושק רק בשבוע שעבר ומביא עמו מנות מפתיעות, עשירות בטעמים וייחודיות ל-BBB. שמרו על עצמכם. שיהיה בתאבון!
מלון דן כרמל אירח את השחקנית חני נחמיאס ויהודה אליאס שטיילו בחיפה וקפצו לביקור במלון. בן ינובר, מנכ"ל מלונות דן באזור חיפה ומנכ"ל דן כרמל ערך סיור במלון לחיים אוסדון (דוד חיים) שהתארח במלון והראה לו את הגינה החדשה במלון. חני נחמיאס שבדיוק הגיעה למלון הפתיעה את אוסדון במהלך הסיור בגינה של דן כרמל והצטרפה אליהם יחד עם יהודה אליאס. אורחי דן כרמל שראו את כל החבורה בגינה חשבו שתהיה הופעה למבוגרים של חני ויהודה ולילדים של ה-"דוד חיים", אבל בסוף כולם הסתפקו בסלפי עמם.