בת 19, נהגת חדשה מחדרה, נתפסה נוהגת במכונית מלאה בנוסעים בכביש בחוף במהירות 161 קמ"ש ובהשפעת אלכוהול, פי 9 מהכמות המותרת
במהלך סופ"ש פעלו שוטרי אגף התנועה באכיפה על כביש 90 באזור נתניה. היום לפנות בוקר בעת הפעלת מכשיר הממל"ז נקלט רכב פרטי הנע במהירות 161 קמ"ש.
בניסיון לעצור את הרכב הנהגת לא נשמעה להוראות השוטר ורק לאחר מספר ק"מ החליטה לעצור בצד. בבדיקה נכחו ברכב נהגת חדשה בת 19 ועוד 4 נוסעים.
בשיח עם הנהגת עלה חשד לנהיגה בהשפעת אלכוהול עקב ריח חריף הנידף מפיה. בדיקת מכשיר הינשוף לא הפתיעה את השוטרים והתוצאה עמדה על 465 מ"ג (פי 9 מהכמות המותרת).
הנהגת החדשה תושבת חדרה ללא מלווה, נהיגה במהירות מופרזת ובהשפעת אלכוהול עוכבה לחקירה לאחר שרכבה הושבת ל-30 ימים וכן רישיון הנהיגה לתקופה דומה. בסיום החקירה שוחררה בתנאים מגבילים עם הזמנה לשיפוט מהיר.
בדיוק בימים אלה ובזמן מלחמה, לקראת חג הפסח מותג OP Collection משיק לראשונה חנות פופ-אפ בקניון עופר רמת אביב. לראשונה הושקה השבוע חנות פופ-אפ של המותג OP Collection מבית Ofir Production של אופיר אלסטר. הפופ אפ ייפעל בקומת הכניסה של קניון עופר רמת אביב למשך זמן מוגבל עד 18/3. מדובר בפעם הראשונה שבה המותג יוצא מהאונליין אל העולם הפיזי, עם חנות פופ-אפ חגיגית המציעה מגוון מארזים מעוצבים לקראת חג הפסח לצד כלי נוי ואקססוריז לבית. הקונספט של המותג מציע פתרון אירוח מהיר ונוח - “הפקה ב-5 דקות בקופסה אחת”. אופיר אלסטר, בעלת המותג OP Collection, מסרה: “אנחנו מתרגשים מאוד להשיק לראשונה חנות פופ-אפ פיזית לאחר ההצלחה הגדולה ברשת. היה לנו חשוב להביא את החוויה של OP Collection גם לעולם האמיתי ולאפשר ללקוחות לראות, להרגיש ולהתרשם מהמארזים מקרוב. לקראת חג הפסח יצרנו קולקציה חגיגית שמאפשרת לכל אחד לארח בקלות ובסטייל. ממש הפקה שלמה בחמש דקות בקופסה אחת״.