עובד עיריית חדרה נבחר למתנדב מצטיין במשטרת חדרה וקיבל תעודת הוקרה מידי מפקד המחוז בערב הצדעה למתנדבים מצטיינים
עובד הוועדה החקלאית של עיריית חדרה, ברכאת עמאש, אשר אחרי שעות העבודה לוקח חלק בפעילות התנדבותית במשטרת חדרה, נבחר למתנדב מצטיין של מחוז חוף.
בכנס הצדעה למתנדבים שהתקיים במחוז, קיבל עמאש תעודת הוקרה ממפקד מחוז חוף וראש ענף מתנדבים במחוז. בתעודה שהוענקה לו נאמר כי: "תעודת הוקרה והערכה מוענקת בזאת על פועלך ותרומתך הרבה לקידום מערך המתנדבים בתחנת חדרה. תרומתך זו מהווה דוגמה לנתינה, מסירות, ומקצועיות. על כל אלה נבחרת למתנדב מצטיין".
עם היוודע דבר בחירתו של עמאש זימנו מנכ"ל העירייה יעקב זיגדון ללשכתו, ביחד עם מנהל הוועדה החקלאית חיים חומרי, על מנת לברכו לרגל הזכייה.
חומרי ציין כי גם בעבודתו השוטפת מדובר בעובד יעיל ומסור, וכי לא הופתע להתבשר שנבחר כמצטיין גם בפעילותו ההתנדבותית במשטרה.
זיגדון וחומרי שיבחו את ברכאת עמאש וציינו שזכייתו מביאה כבוד ומהווה דוגמה לעובדי העירייה ולעירייה כולה.
חבר המועצה לשעבר, ארז אבא, שבנו מופיע בקונצרט בהיכל התרבות בעיר, משתף: ״איזה כיף להגיע להיכל התרבות בנתניה, לשמוע קונצרט של ילדים צעירים מגיל ארבע, זאת שמחה גדולה מאוד ויש עתיד לתרבות בעיר. ומילה טובה למנכ״ל בני אפרים, שגם הוא התרגש מאוד כאילו זה הפעם הראשונה שהוא הגיע לקונצרט, ומה עוד שיש לו צוות מורים איכותיים ביותר. כיף גדול!״.
מרגשת: רבקה שמבי, תושבת חדרה בת 85, החליטה מאז תחילת המלחמה לחמם את לב החיילים בדרך מיוחדת. מדי יום היא סורגת בעבודת יד כובעי צמר ומעבירה אותם ללוחמי צה"ל בשטח. משלוח הכובעים האחרון הגיע לחיילי גדוד שיאון המשרתים בעזה, כאשר החיבור לגדוד נעשה בסיועה של מרים יקיר. מחווה מרגשת של נתינה, אכפתיות וערבות הדדית מהלב של חדרה אל החזית. מפרגנים לה מהלב!
מנכ"ל גולף ומנכ"ל החברה לפיתוח קיסריה חנכו מרכז לוגיסטי חדש של הקבוצה, מהגדולים בישראל, בפארק העסקים קיסריה. אייל גרינברג, מנכ"ל קבוצת גולף, ומיכאל כרסנטי, מנכ"ל החברות לפיתוח ולנכסי קיסריה מקבוצת אדמונד דה רוטשילד (ישראל), קבעו השבוע מזוזה וחנכו את המרלו״ג החדש והמרשים של קבוצת גולף בפארק העסקים החכם קיסריה. המרכז הלוגיסטי, מהגדולים והמתקדמים מסוגו בישראל, משתרע על כ-30 אלף מ״ר בנוי. הוא ממוקם בחלקו הצפוני של הפארק, בסמוך למרלו"גים של דיפלומט וכמיפל, ונבנה בהתאמה מלאה לצרכיה של קבוצת גולף, המאגדת תחתיה שורה של מותגי אופנה ועיצוב הבית מהמובילים בארץ.