מוחמד מצלח בן ה-21 הורשע בעבירות של הכנה למעשה טרור, כניסה לא חוקית לישראל, החזקת סכין והפרעה לשוטר, לאחר שנעצר עם סכין שאיתה ניסה לתקוף שוטרים בעיר
בית המשפט המחוזי בחיפה גזר היום (חמישי) חמש שנות מאסר על מוחמד מצלח, צעיר ירדני בן 21 שנעצר בחדרה בליל ה-22 ביולי, לפני חצי שנה לאחר שניסה לדקור שוטרים.
בחודש שעבר, במסגרת עסקת טיעון בין פרקליטות מחוז חיפה לבין סניגורו של מצלח, עו"ד רסלאן מחאג'נה, הרשיע אותו הרכב אב"ד השופט יחיאל ליפשיץ, השופטת גלית ציגלר והשופט שמואל מנדלבלום בעבירות של הכנה למעשה טרור שהוא רצח בנסיבות מחמירות, כניסה לא חוקית לישראל, החזקת סכין והפרעה לשוטר.
השופט ליפשיץ שקרא את עיקר גזר הדין באולם הדגיש כי "למרבה המזל הפיגוע נמנע כי לא איתר חייל".
חבר המועצה לשעבר, ארז אבא, שבנו מופיע בקונצרט בהיכל התרבות בעיר, משתף: ״איזה כיף להגיע להיכל התרבות בנתניה, לשמוע קונצרט של ילדים צעירים מגיל ארבע, זאת שמחה גדולה מאוד ויש עתיד לתרבות בעיר. ומילה טובה למנכ״ל בני אפרים, שגם הוא התרגש מאוד כאילו זה הפעם הראשונה שהוא הגיע לקונצרט, ומה עוד שיש לו צוות מורים איכותיים ביותר. כיף גדול!״.
מרגשת: רבקה שמבי, תושבת חדרה בת 85, החליטה מאז תחילת המלחמה לחמם את לב החיילים בדרך מיוחדת. מדי יום היא סורגת בעבודת יד כובעי צמר ומעבירה אותם ללוחמי צה"ל בשטח. משלוח הכובעים האחרון הגיע לחיילי גדוד שיאון המשרתים בעזה, כאשר החיבור לגדוד נעשה בסיועה של מרים יקיר. מחווה מרגשת של נתינה, אכפתיות וערבות הדדית מהלב של חדרה אל החזית. מפרגנים לה מהלב!
מנכ"ל גולף ומנכ"ל החברה לפיתוח קיסריה חנכו מרכז לוגיסטי חדש של הקבוצה, מהגדולים בישראל, בפארק העסקים קיסריה. אייל גרינברג, מנכ"ל קבוצת גולף, ומיכאל כרסנטי, מנכ"ל החברות לפיתוח ולנכסי קיסריה מקבוצת אדמונד דה רוטשילד (ישראל), קבעו השבוע מזוזה וחנכו את המרלו״ג החדש והמרשים של קבוצת גולף בפארק העסקים החכם קיסריה. המרכז הלוגיסטי, מהגדולים והמתקדמים מסוגו בישראל, משתרע על כ-30 אלף מ״ר בנוי. הוא ממוקם בחלקו הצפוני של הפארק, בסמוך למרלו"גים של דיפלומט וכמיפל, ונבנה בהתאמה מלאה לצרכיה של קבוצת גולף, המאגדת תחתיה שורה של מותגי אופנה ועיצוב הבית מהמובילים בארץ.