עיריית חדרה העניקה תעודת הערכה לרב-סרן נדב דהן, שמילא שורה ארוכה של תפקידי פיקוד, וקיבל את אות מצטיין שר הביטחון
תעודת הערכה של עיריית חדרה הוענקה לרב סרן נדב דהן, תושב העיר, שקיבל אות מצטיין שר הביטחון והרמטכ"ל. רב-סרן דהן, בן 40, נשוי ואב ל-3, מילא שורה ארוכה של תפקידי פיקוד בגזרות לחימה, וכן תפקידי הכשרה והדרכה. היה בין מקימי הגדוד החרדי "נצח יהודה" בחטיבת כפיר, ובתפקידו הנוכחי הוא סגן מפקד בסיס האימונים של פיקוד צפון.
את אות המצטיין קיבל בטקס שהתקיים במעמד שר הביטחון, הרמטכ"ל, והמצטיינים מכל יחידות הצבא, ואף נבחר לנאום בשם כל המצטיינים. בנאומו סיפר כי בקהל יושבים גם הוריו של סמ"ר יוסי טלבי ז"ל, שהיה חייל בפלוגתו ונפל בשנת 2002 בהתקלות עם מחבלים בקלקיליה כשחש להציל את מפקדו הפצוע. על מעשהו זה קיבל סמ"ר טלבי צל"ש.
בהתרגשות רבה אמר להוריו של סמ"ר טלבי כי רוחו ומעשיו של בנם מפעמים בחיילי צה"ל ומנחים את דרכם עד היום. לאחר שנודע על בן חדרה שנבחר כמצטיין השר והרמטכ"ל, הוא הוזמן גם לעיריית חדרה ושם קיבל בטקס צנוע במעמד ראש העיר צביקה גנדלמן ומנכ"ל העירייה יעקב זיגדון, תעודת הערכה על בחירתו כמצטיין ועל היותו דוגמה ומופת לרבים אחרים שילכו בדרכו.
נתניה ממשיכה למשוך חברות מובילות: אירוע השקת משרדי הדוגמה בפרויקט החדש של דיזנגוף וקבוצת תדהר, התקיים השבוע בנתניה. מדובר בבניין מגורים חדשני המשלב קומת משרדים בסטנדרט מתקדם, המעניקה מענה איכותי לעסקים ולחברות המבקשים לפעול בעיר נתניה. סגן ומ”מ ראש העיר, שלו אלגלי, הממונה על הפיתוח העסקי, השתתף באירוע וציין כי נתניה ממשיכה לבסס את מעמדה כמרכז עסקים מוביל. חברות מובילות בוחרות להשקיע ולהתפתח כאן בזכות תנופת הפיתוח, המיקום האסטרטגי ואיכות החיים שהעיר מציעה. "נמשיך לפעול כדי למשוך עוד עסקים, לייצר מקומות תעסוקה ולחזק את הכלכלה המקומית".
מיקי קם ואודיה קורן השיקו וכולם הגיעו לפרגן בפרימיירה החגיגית: בשבוע שעבר חגגו בתיאטרון הקאמרי את עליית ההצגה "השותפה" בפרימיירה חגיגית בכיכובן של אודיה קורן ומיקי קם. בהצגה הן מגלמות שתי נשים - אחת נאיבית והשניה פרועה - שעוברות לגור יחד והופכות לדמויות משמעותיות מאוד זו עבור זו. הראשון לברך היה בנה של מיקי קם, נדב עדר, יחד עם אשתו אלינור וייל - שניהם שחקנים בקבוצת הצעירים של הקאמרי. עוד נכחו: ירדנה ארזי, חנה לסלאו, נורית גפן, נתן דטנר, איל וולדמן ועוד.
בין עבר להווה: תערוכת היחיד "מצב ביניים" של חומי גרומן תיפתח ביפו. התערוכה, באוצרותו של איתי גבאי, תיפתח ביום חמישי, 9 ביולי 2026, בשעה 19:30, בגלריה אשכילה ביפו, ותציג עבודות בציורי שמן וצבעי מים העוסקות בזהות, שייכות והמפגש שבין מסורת לחיים עכשוויים. גרומן, שעזבה את הקהילה החרדית, מביאה אל הבד את מסעה האישי דרך שתי סדרות עבודות: האחת מתארת רגעים מחיי היומיום בישראל, והשנייה מציגה כלי זכוכית צבעוניים המשמשים כמטאפורה למערכות יחסים, שקיפות ושבריריות. התערוכה "מצב ביניים" תוצג בגלריה אשכילה, רחוב הפנינים 2, יפו, ותינעל ב-7 באוגוסט 2026. בהצלחה!