מדובר בגבר ואישה שאשפזו בתיאום עם משרד הבריאות. מהלל יפה נמסר כי בית החולים ערוך לטפל בנשאי נגיף וירוס הקורונה
בתיאום עם משרד הבריאות הגיעו אמש שני חולים עם תסמינים חיובים לקורונה למרכז הרפואי הלל יפה והוכנסו לבידוד בחדרים ייעודיים שהוכנו מראש.
מדובר בגבר ואישה, בשנות החמישים לחייהם תושבי איזור המרכז אשר היו במגע עם חולה מאומת.
השניים שהו קודם לכן בבידוד ביתי, אך לאור שהופיעו תסמינים אצלם, הוחלט להעבירם לבידוד בבית החולים, מצבם טוב.
המרכז הרפואי הלל יפה ערוך לטפל בנשאי נגיף וירוס הקורונה, בהתאם להנחיות המקצועיות של משרד הבריאות, תוך שמירת על בטיחות ובריאות הצוות המקצועי המטפל.
המרכז הרפואי הלל יפה (צילום: שלומי גבאי)
מוקדם יותר נמסר מהלל יפה כי בהתאם להנחיית משרד הבריאות, המרכז הרפואי הלל יפה נערך לקליטת חולי קורונה בחדרים ייעודיים, בתנאי בידוד, כנדרש, וכן לפתיחת מחלקה מיוחדת לאשפוז חולי קורונה, כחלק מהיערכות כוללת של כל בתי החולים בישראל.
המחלקה, תהיה מבודדת לחלוטין מהעוברים ושבים ומהמטופלים השונים, ויפעל בה צוות רפואי וסיעודי מתאים, שתורגל במצבים כגון אלו. יצוין כי נכון להיום לא אושפזו חולים בווירוס הקורונה במרכז הרפואי הלל יפה.
מנהל המרכז הרפואי הלל יפה, ד"ר מיקי דודקביץ: מרכז הרפואי הלל יפה ערוך לכל תרחיש, ככל שיידרש, על מנת לתת את המענה הרפואי הטוב ביותר למטופלים, לצד שמירה על בטיחות הצוות המטפל".
חדר בידוד בתא לחץ בהלל יפה צילום: דוברות בית החולים
מרגש: עמותת "ילדים בסיכוי" יצרה ערכת קלפים ייחודית להפצת האור "קלפי שמש" - 38 איורים מקסימים שנוצרו על ידי המאיירים המובילים בישראל, כשכל קלף מגלם ערך אוניברסלי ואנושי (אומץ, הקשבה, חיבור, תקווה, הומור, חמלה ועוד) במטרה לפתוח דלת לשיחה אישית, קבוצתית או מקצועית, בכל גיל ובכל מסגרת. מתאים כמשחק חוויתי ופעילות לכל המשפחה בחג החנוכה. כל רכישה מהאתר היא תרומה למען ילדים ונוער בסיכון – חפשו "ילדים בסיכוי". חג שמח!
בגיל 71 פנינה רוזנבלום כובשת את מילאנו ומפתיעה: פנינה נחתה במילאנו באיטליה ונצפתה על סט הצילומים בהפקת האופנה של MFT שבוע האופנה, האיפור והביוטי במילאנו בהפקת שון בלאיש. רגע לפני יום הולדתה ה-71, פנינה מוכיחה שגיל הוא רק מספר ומככבת על הסט לצד חמישה דוגמני על מכל רחבי העולם. בנוכחות עוצמתית, סטייל בלתי מתפשר והרבה נוכחות, היא מייצרת פרובוקציה מעוררת השראה לנשים בארץ ובעולם - וממשיכה לשבור מוסכמות גם בזירה הבינלאומית.
בחג החנוכה חג האור והתקווה אנו מחממים את הלב ומאירים את הדרך לחיילים ולחיילות שלנו בעיר נתניה. ביוזמת נשות החינוך חני ואודליה, חולקו מארזים מתוקים וטובים כסמל לאור, לאחדות ולהוקרה על העשייה והשליחות.
נפתח ליין החורף ״חכמין בחמישי״, הרצאות תוכן לאנשים אינטלקטואליים בנושאי תרבות ואקטואליה מבית המחלקה לתרבות יהודית ברגעים - העמותה לחינוך בלתי פורמלי ובשיתוף חזון לאומי. את הרצאת הפתיחה הובילה נווה דרומי, עיתונאית ופובליציסטית, מגישת ״קבינט שישי״ ויחד איתה בשיח פתוח עם פרופ׳ משה כהן אליה פרשן ופאנליסט בתוכנית ״הפטריוטים״. המיזם האהוב מושך אליו מאות אנשים מידי חודש, הוא נועד לחזק את המוסר החברתי ומעודד הבנה עמוקה בין חלקי החברה - וכל זה על צלחת טובה של טשולנט מקומי מקריית צאנז ובירות. כרטיסים לאירועים הבאים מופעים באתר העמותה "רגעים".