החולה מצטרף לשניים נוספים, גבר ואשה בשנות החמישים לחייהם שאושפזו בבית החולים בתחילת השבוע. מצבם של השלושה מוגדר קל
בתיאום עם משרד הבריאות הגיע אמש חולה נוסף עם תסמינים חיובים לקורונה למרכז הרפואי הלל יפה והוכנס לבידוד לאחר תהליך קבלה ממוגן, כנדרש.
מדובר בגבר כבן 40 מאיזור השרון. בבית החולים מאושפזים כעת 3 חולים ומצבם מוגדר קל.
בית החולים הלל יפה (צילום: שלומי גבאי)
לפני כשלושה ימים אושפזו בהלל יפה שני החולים הראשונים בקורונה. מדובר בגבר ואישה שאושפזו בתיאום עם משרד הבריאות. שניהם הוכנסו לבידוד בחדרים ייעודיים שהוכנו מראש.
מדובר בגבר ואישה, בשנות החמישים לחייהם תושבי איזור המרכז אשר היו במגע עם חולה מאומת. השניים שהו קודם לכן בבידוד ביתי, אך לאור שהופיעו תסמינים אצלם, הוחלט להעבירם לבידוד בבית החולים, מצבם טוב.
מהמרכז הרפואי הלל יפה נמסר כי בית החולים ערוך לטפל בנשאי נגיף וירוס הקורונה, בהתאם להנחיות המקצועיות של משרד הבריאות, תוך שמירת על בטיחות ובריאות הצוות המקצועי המטפל.
איש החסד הנתנייתי אלעזר פרץ מ׳מטה משיח׳ ערך כמידי שנה ביקור במשרדי עיריית נתניה, שם תקע בשופר וחילק ערכות דבש יחד עם ברכת הרבי מליובאוויטש לשנה טובה ומתוקה. ראש העיר אבי סלמה בירך את פועלו של איש החסד למען תושבי העיר. עוד ביקר פרץ במשרדי סגן ומ״מ ראש העיר שלו אלגלי, סגן ראש העיר אמיה טאגה, מנכ״ל העירייה מויש לוי, מ״מ מנכ״ל העירייה אלון אהרן ומנהל אגף הקליטה בני אמר.
סגן ומ״מ ראש העיר, שלו אלגלי, השתתף השבוע באריזת סלי מזון לקראת ראש השנה יחד עם חב״ד נתניה ופלוגת חיילי צה״ל. במהלך הפעילות נארזו סלי מזון שיועברו למשפחות לקראת החג, כחלק מהפעילות שמקיימים בחב״ד נתניה לאורך השנה למען תושבי העיר. ישר כח!
לקראת השנה החדשה, פסטיבל הדבש חוזר בחגי תשרי תשפ"ז 2026, ומזמין משפחות להכיר מקרוב את עולמן המסקרן של דבורי הדבש. במסגרת הפסטיבל ייפתחו מרכזי מבקרים ומכוורות ברחבי הארץ, והקהל יוכל לפגוש דבוראים, לצפות בכוורות זכוכית, להתנסות ברדיית דבש, להשתתף בסדנאות יצירה ולטעום דבש ישראלי מזנים שונים. בין התחנות המשתתפות באזור המרכז: משק דבורים סימון בכפר סירקין, משק לין בכפר ביל"ו, "מאחורי הדבש" בכפר חב"ד ו"הכוורת" של שי ספקטור בכפר רות. בצפון ייקחו חלק מכוורות ביסוד המעלה, דפנה, מנות, פקיעין ומקומות נוספים. גיל שצברג, מנכ"ל המועצה להאבקה ודבש, מזכיר כי מאחורי המתיקות מסתתרת גם שליחות חשובה: דבורי הדבש אחראיות להאבקת גידולים חקלאיים ולשמירה על אספקת המזון. המבקרים יוכלו גם לרכוש דבש טהור ישירות מהמגדלים ולתמוך בחקלאות המקומית לקראת החג. לפרטים נוספים חפשו בגוגל: המועצה להאבקה ודבש. חג שמח!
שירי חגואל סיידון פתחה את שנת הלימודים בסבב ביקורים מרגש במוסדות החינוך ברחבי נתניה. במהלך הבוקר היא הגיעה לחטיבת אלתרמן, לבתי הספר שמרית, דבורה עומר ומורשת זבולון וכן לגני מורשת זבולון, שם פגשה ילדים נרגשים, צוותי חינוך, הנהגות הורים ומשפחות שליוו את התלמידים ביום הראשון. בין החיוכים, השירים, הריקודים והפרפרים בבטן, סיפרה חגואל סיידון כי נזכרה מחדש מדוע היא כל כך אוהבת להיות בשטח. לדבריה, מעבר לשמות בתי הספר והגנים, היא לוקחת איתה בעיקר את האנשים שפותחים שנה חדשה עם הרבה אחריות, אהבה והתרגשות. מבחינתה, זה היה יום חג קטן במקומות רבים בעיר.