בעקבות הנחיות משרד הבריאות וההגבלות שהוטלו בכל הקשור להתקהלויות הודיע שר הפנים אריה דרעי כי עונת הרחצה לא תיפתח
שר הפנים, אריה דרעי, הודיע הבוקר (יום א), בישיבת עם הנהלת משרד הפנים, כי בשל המאבק בהתפשטות נגיף הקורונה, עונת הרחצה לא תפתח עד הודעה חדשה.
עונת הרחצה בחופים היתה אמורה להיפתח ב-1.4.2020, לאור האיסור לשהות בהתקהלויות וכדי לשמור על בריאות הציבור, החליט כאמור השר דרעי כי עונת הרחצה לא תפתח עד הודעה חדשה.
בדיוק בימים אלה ובזמן מלחמה, לקראת חג הפסח מותג OP Collection משיק לראשונה חנות פופ-אפ בקניון עופר רמת אביב. לראשונה הושקה השבוע חנות פופ-אפ של המותג OP Collection מבית Ofir Production של אופיר אלסטר. הפופ אפ ייפעל בקומת הכניסה של קניון עופר רמת אביב למשך זמן מוגבל עד 18/3. מדובר בפעם הראשונה שבה המותג יוצא מהאונליין אל העולם הפיזי, עם חנות פופ-אפ חגיגית המציעה מגוון מארזים מעוצבים לקראת חג הפסח לצד כלי נוי ואקססוריז לבית. הקונספט של המותג מציע פתרון אירוח מהיר ונוח - “הפקה ב-5 דקות בקופסה אחת”. אופיר אלסטר, בעלת המותג OP Collection, מסרה: “אנחנו מתרגשים מאוד להשיק לראשונה חנות פופ-אפ פיזית לאחר ההצלחה הגדולה ברשת. היה לנו חשוב להביא את החוויה של OP Collection גם לעולם האמיתי ולאפשר ללקוחות לראות, להרגיש ולהתרשם מהמארזים מקרוב. לקראת חג הפסח יצרנו קולקציה חגיגית שמאפשרת לכל אחד לארח בקלות ובסטייל. ממש הפקה שלמה בחמש דקות בקופסה אחת״.