המאבק הלאומי לבלימת התפשטות נגיף הקורונה בישראל: שוטרי משטרת ישראל מגשימים חלום לתאומות שחגגו יום הולדת בדרך ייחודית
בנקודת המשטרה בחריש התקבלה בקשה מיוחדת מתושב המקום אשר סיפר למפקד הנקודה כי לבנותיו, תאומות בנות 3 יש חלום לראות שוטרים ביום הולדתן.
בשל המצב, נמנע מהשוטרים להגיע לביתן של התאומות, אך הם לא ויתרו, וביחד עם השוטר הקהילתי במקום, עמדו בחזית הבניין וברכו את התאומות באמצעות המגאפון שברשותם. הדבר כמובן ריגש את ההורים ואת הבנות שהתקשרו לברך ולהודות לשוטרים.
חוגגות יום הולדת עם השוטרים (צילום: דוברות המשטרה)
במשטרת ישראל מדגישים כי כל העת נמשך המאבק לבלימת התפשטות נגיף הקורונה בישראל הכולל מגוון פעולות הסברה ואכיפה, אך בצד זה ממשיכה לשמור ולפעול למען הקהילה.
עוד מדגישים במשטרה את הצורך להישמע להנחיות – מצילים חיים והציבור נקרא להישמע להנחיות והוראות משרד הבריאות, שכן אי קיומם משבש את המאמץ הלאומי במאבק בהתפרצות בנגיף הקורנה
לוסי איוב מכתיבה את הקצב: הברלט שגנב את ההצגה. מי שצפה בשבוע שעבר בפרק של רוקדים עם כוכבים לא יכול היה לפספס את הנוכחות המרשימה של המנחה לוסי איוב - וגם לא את הבחירה האופנתית שבלטה על המסך: חליפת טוקסידו שחורה בגזרה מחויטת ונקייה, עם טוויסט במרכז – ברלט תחרה של מותג ההלבשה התחתונה JACK KUB שהפך לאלמנט שמכתיב את כל הלוק. ניתן להשיג ברשת חנויות JACK KUBA.
רשת BBB פותחת את סניפיה למשלוחים ואיסוף עצמי בהתאם להנחיות פיקוד העורף- התפריט החדש שהושק בשבוע שעבר זמין כעת גם במשלוחים: בהתאם להנחיות פיקוד העורף לסגירת המסעדות לישיבה, סניפי רשת BBB יהיו פתוחים לפעילות במתכונת של משלוחים ואיסוף עצמי בלבד, בהתאם להנחיות ולהתפתחויות המצב הביטחוני בכל אזור ואזור. כחלק מהמאמץ להחזיר שגרה גם בימים מורכבים, ניתן להזמין גם את תפריט הקיץ החדש, שהושק רק בשבוע שעבר ומביא עמו מנות מפתיעות, עשירות בטעמים וייחודיות ל-BBB. שמרו על עצמכם. שיהיה בתאבון!
מלון דן כרמל אירח את השחקנית חני נחמיאס ויהודה אליאס שטיילו בחיפה וקפצו לביקור במלון. בן ינובר, מנכ"ל מלונות דן באזור חיפה ומנכ"ל דן כרמל ערך סיור במלון לחיים אוסדון (דוד חיים) שהתארח במלון והראה לו את הגינה החדשה במלון. חני נחמיאס שבדיוק הגיעה למלון הפתיעה את אוסדון במהלך הסיור בגינה של דן כרמל והצטרפה אליהם יחד עם יהודה אליאס. אורחי דן כרמל שראו את כל החבורה בגינה חשבו שתהיה הופעה למבוגרים של חני ויהודה ולילדים של ה-"דוד חיים", אבל בסוף כולם הסתפקו בסלפי עמם.