המחסור בביצים: המשטרה תפסה 1500 ביצים ממקור לא ידוע
מאת: שלומי גבאי יום רביעי,
8 באפריל 2020, 13:23
המאבק הלאומי לבלימת התפשטות נגיף הקורונה בישראל: משטרת ישראל פועלת כל העת למען בריאות הציבור בשיתוף עם גורמי אכיפה נוספים
משטרת ישראל ממשיכה כל העת במאבקה לבלימת התפשטות נגיף הקורונה בישראל, מאבק הכולל מגוון פעולות הסברה ואכיפה ולעיתים האכיפה מבוצעת בשיתוף גורמי אכיפה נוספים.
בתוך כך, הגיעו היום שוטרי השיטור העירוני בחדרה ביחד עם פקחי יחידת הפיצו"ח במשרד החקלאות , למכולת בחדרה ובה נתפסו 1500 ביצים שהגיעו ממקום לא ידוע , בעל החנות נלקח לחקירה על ידי אנשי יחידת הפיצו"ח והביצים הוחרמו על ידם.
בדיוק בימים אלה ובזמן מלחמה, לקראת חג הפסח מותג OP Collection משיק לראשונה חנות פופ-אפ בקניון עופר רמת אביב. לראשונה הושקה השבוע חנות פופ-אפ של המותג OP Collection מבית Ofir Production של אופיר אלסטר. הפופ אפ ייפעל בקומת הכניסה של קניון עופר רמת אביב למשך זמן מוגבל עד 18/3. מדובר בפעם הראשונה שבה המותג יוצא מהאונליין אל העולם הפיזי, עם חנות פופ-אפ חגיגית המציעה מגוון מארזים מעוצבים לקראת חג הפסח לצד כלי נוי ואקססוריז לבית. הקונספט של המותג מציע פתרון אירוח מהיר ונוח - “הפקה ב-5 דקות בקופסה אחת”. אופיר אלסטר, בעלת המותג OP Collection, מסרה: “אנחנו מתרגשים מאוד להשיק לראשונה חנות פופ-אפ פיזית לאחר ההצלחה הגדולה ברשת. היה לנו חשוב להביא את החוויה של OP Collection גם לעולם האמיתי ולאפשר ללקוחות לראות, להרגיש ולהתרשם מהמארזים מקרוב. לקראת חג הפסח יצרנו קולקציה חגיגית שמאפשרת לכל אחד לארח בקלות ובסטייל. ממש הפקה שלמה בחמש דקות בקופסה אחת״.