תלמידי י"א ו-י"ב ברב תחומי בחדרה יחזרו ללימודים ביום ראשון
מאת: ראובן יגיל יום שישי,
5 ביוני 2020, 14:58
מספר ימים מאז שהוחלט לסגור את בית הספר הרב תחומי לאחר שתלמידה ומחנכת נמצאו חיוביות לקורונה הוחלט להחזיר את תלמידי י"א, י"ב ללימודים
ראש עיר צביקה גנדלמן
בהמשך להתייעצות שקיים ראש העיר, צביקה גנדלמן, עם משרד הבריאות והנהלת אגף החינוך, הוחלט להחזיר ללימודים את תלמידי הרב תחומי. ראש העיר ימשיך לקיים הערכות מצב שותפות והעירייה תפיץ עדכונים בהתאם
בעקבות הערכת המצב המחודשת הוחלט להחזיר ללימודים את המסגרות האלה:
1. ביה"ס היסודיים וגני הילדים ממשיכים לפעול, תוך הקפדה על כל ההנחיות.
2. חטיבות הביניים והתיכונים, למעט הרב תחומי, ממשיכים לפעול, תוך הקפדה על כל ההנחיות.
3. כיתות ז' ברב תחומי ממשיכות להקפיד על בידוד מגע ויקיימו למידה מקוונת.
4. כיתות ח'-י' ברב תחומי ימשיכו בבידוד ביתי ויקיימו למידה מקוונת.
5. כיתות י"א, י"ב ברב תחומי יחזרו ללמוד ביום ראשון, תוך שימוש בכל מבני ביה"ס (למעט מבני כיתות ז'), לצורך פיצול כיתות, וקיום למידה ממוקדת מתכונות ובגרויות בתנאים מיטביים.
6. בשאר התיכונים - במידה ויהיה צורך להמיר ימים וכיתות ספציפיים בלמידה מקוונת, על-מנת לאפשר לתלמידי י"א, י"ב תנאי למידה והיבחנות מיטביים, ביה"ס יודיע על כך ישירות לתלמידים ולהורים.
חבר המועצה לשעבר, ארז אבא, שבנו מופיע בקונצרט בהיכל התרבות בעיר, משתף: ״איזה כיף להגיע להיכל התרבות בנתניה, לשמוע קונצרט של ילדים צעירים מגיל ארבע, זאת שמחה גדולה מאוד ויש עתיד לתרבות בעיר. ומילה טובה למנכ״ל בני אפרים, שגם הוא התרגש מאוד כאילו זה הפעם הראשונה שהוא הגיע לקונצרט, ומה עוד שיש לו צוות מורים איכותיים ביותר. כיף גדול!״.
מרגשת: רבקה שמבי, תושבת חדרה בת 85, החליטה מאז תחילת המלחמה לחמם את לב החיילים בדרך מיוחדת. מדי יום היא סורגת בעבודת יד כובעי צמר ומעבירה אותם ללוחמי צה"ל בשטח. משלוח הכובעים האחרון הגיע לחיילי גדוד שיאון המשרתים בעזה, כאשר החיבור לגדוד נעשה בסיועה של מרים יקיר. מחווה מרגשת של נתינה, אכפתיות וערבות הדדית מהלב של חדרה אל החזית. מפרגנים לה מהלב!
מנכ"ל גולף ומנכ"ל החברה לפיתוח קיסריה חנכו מרכז לוגיסטי חדש של הקבוצה, מהגדולים בישראל, בפארק העסקים קיסריה. אייל גרינברג, מנכ"ל קבוצת גולף, ומיכאל כרסנטי, מנכ"ל החברות לפיתוח ולנכסי קיסריה מקבוצת אדמונד דה רוטשילד (ישראל), קבעו השבוע מזוזה וחנכו את המרלו״ג החדש והמרשים של קבוצת גולף בפארק העסקים החכם קיסריה. המרכז הלוגיסטי, מהגדולים והמתקדמים מסוגו בישראל, משתרע על כ-30 אלף מ״ר בנוי. הוא ממוקם בחלקו הצפוני של הפארק, בסמוך למרלו"גים של דיפלומט וכמיפל, ונבנה בהתאמה מלאה לצרכיה של קבוצת גולף, המאגדת תחתיה שורה של מותגי אופנה ועיצוב הבית מהמובילים בארץ.