חולה קורונה נתפס מסתובב ברכב בפרדס חנה עם אשתו והתינוק
מאת: שלומי גבאי יום שלישי,
21 ביולי 2020, 19:03
המשטרה איתרה איתרה את הרכב ולנהג נרשם דוח בסך 5,000 שקלים
איתור חולה קורנה בפרדס חנה (צילום: דוברות המשטרה)
במסגרת אכיפת תקנות החירום והנחיות משרד הבריאות למען שלום הציבור, ערכו אמש שוטרי תחנת זכרון יעקב פעילות ממוקדת בפרדס חנה, במהלכה עצרו רכב לבדיקה לאחר שעלה חשד כי הנוהג בו, הנו חולה קורונה מאומת.
השוטרים זיהו את הרכב ואכן התברר כי בעל הרכב בן 23 מפרדס חנה חולה מאומת עפ"י רישומי משרד הבריאות. השוטרים הבחינו עוד כי כל אותה העת ישבו עמו ברכב אשתו ובנם התינוק, תוך סיכון ישיר שלהם.
בתום הליך הזיהוי נרשם קנס לנהג בסך 5000 שקלים ודרישה מהנהד לשוב מיד לביתו כנדרש.
המשטרה קוראת לציבור להישמע להנחיות והוראות משרד הבריאות, שכן אי קיומן משבש את המאמץ הלאומי במאבק בהתפרצות הנגיף והתפשטותו בישראל
פסטיבל בייבי המיועד להורים ולתינוקות עד גיל שנתיים, יערך בעופר חדרה, בשיתוף הביטוח הלאומי, ועיריית חדרה, ביום שני ה -24.11.25 בעופר חדרה – פתוח לקהל הרחב, ללא תשלום. במסגרת הפסטיבל יתקיימו מגוון רחב של הרצאות וסדנאות וייעוץ להורים בנושאים שונים ומגוונים, כמו: זכויות לאחר לידה, עיסוי תינוקות ועוד, ליווי התפתחותי, תזונה, יועצת שינה, ריפוי ועיסוק לתינוקות עד גיל חצי שנה, סדנא חוותית ועוד. כמו כן יוצבו מתחמי צילום לתינוקות, מגנטים במתנה, קפה ועוגה ועוד. תהנו!
היישר מכינוס השלוחים העולמי, שם התכנסו אלפי שליחי הרבי מלובביץ׳ להתכנסות השנתית ב-770 ברוקלין שבניו-יורק. בין שליחי ומייצגי העיר נתניה, נצפה מיודענו איש החסד אלעזר פרץ מ׳מטה משיח׳ יחד עם ח״כ אוהד טל בערב ההצדעה החגיגי לשלוחים. בנוסף הרצה פרץ בפני המוני השליחים על התנהלות נכונה מול גופים עירוניים. ״כולנו באים מהרבי, חדורים בכוחות של אור והבאת ישראל, על מנת להביא את הגאולה האמיתית והשלמה״.
חגיגה כפולה במשפחת רינגלר-שגב: הסטייליסטית המובילה סנדרה רינגלר ציינה את יום הולדתו ה-52 של בעלה השף שגב משה ועל הדרך חגגו גם 20 שנות נישואים נוצצות. לרגל האירועים רינגלר ושלושת הילדים: ליאו, דניאל וליבי, ארזו מזוודות והפתיעו את שגב בסופ"ש סטייליסטי במלון כפר גלעדי שבגליל העליון, שם בילו סוף שבוע משפחתי ונהנו מסוויטה מפנקת עם נוף עוצר נשימה, ארוחות שף, טיול רומנטי "בשביל הלולים", טיפולי ספא, שיזוף בבריכה החיצונית, והרבה זמן איכות, הרחק מההמולה של תל-אביב. ששגב הגיע לסוויטה הופתע עם עוגת יום הולדת, בלונים, פרחים, יין ומתנה מסנדרה עם ברכה אישית. מזל טוב!