חבר הנהלת העיר משה אלמליח מונה לרכז את עבודת המטה בנושא מול הצוות המקצועי בעירייה ומול משרד הפנים והאחראי על החופים
ראש העיר צביקה גנדלמן מינה את חבר הנהלת העיר משה אלמליח לרכז את עבודת המטה מול הצוות המקצועי בעיריית חדרה בנושא הקמת החוף הנפרד החדש בגבעת אולגה.
כזכור, לפני כחודש ימים פירקו אנשים מטעמה של חברת "אסיה חדרה" את גדרות העץ לאורך הקיר הדרומי מזרחי בטענה כי השטח עליו נבנה הגדר שייך לחברה.
המשנה לראש העיר בועז ביטון קיים פגישת עבודה בנושא החוף הנפרד בגבעת אולגה עם ראש העיר ועם הצוות המקצועי של הנהלת העיר. לאחר הפגישה נערך סיור בחוף כדי לעמוד מקרוב אחר הצרכים.
בנוסף, לבקשתו של ביטון הגיע לביקור בחדרה סגן שר הפנים הפריפריה הנגב והגליל הרב יואב בן צור, האחראי על החופים במדינת ישראל. במרכז הביקור עמד נושא הכשרת חוף נפרד בצפון רצועת החוף של גבעת אולגה, כולל סיור ברצועה הצפונית לבחון את האפשרויות. לסיור נלוו המשנה לראש העיר בועז ביטון, חבר הנהלת העיר משה אלמליח, מנהל מטה סגן השר רוני בן חמו ועוזר המשנה לראש העיר שלומי דיין. בתום הסיור סוכם כי עיריית חדרה ומשרד הפנים יקדמו מציאת פתרון חילופי לבעיית החוף הנפרד.
בתוך כך מינה ראש העיר צביקה גנדלמן את חבר הנהלת העיר משה אלמליח לרכז את עבודת המטה בנושא אל מול הצוות המקצועי בעירייה.
לדברי אלמליח: "לדידי זו זכות גדולה לרכז את פרויקט החוף הנפרד החדש והתאמתו לציבור הדתי, וכבר בימים אלו נערכו מספר פגישות עם גורמי המקצוע הרלוונטיים בעירייה ובמשרד הפנים על מנת לקדם את ההליך".
ביטון ואלמליח בסיור לאורך החוף (צילום: דוברות העירייה)
לוסי איוב מכתיבה את הקצב: הברלט שגנב את ההצגה. מי שצפה בשבוע שעבר בפרק של רוקדים עם כוכבים לא יכול היה לפספס את הנוכחות המרשימה של המנחה לוסי איוב - וגם לא את הבחירה האופנתית שבלטה על המסך: חליפת טוקסידו שחורה בגזרה מחויטת ונקייה, עם טוויסט במרכז – ברלט תחרה של מותג ההלבשה התחתונה JACK KUB שהפך לאלמנט שמכתיב את כל הלוק. ניתן להשיג ברשת חנויות JACK KUBA.
רשת BBB פותחת את סניפיה למשלוחים ואיסוף עצמי בהתאם להנחיות פיקוד העורף- התפריט החדש שהושק בשבוע שעבר זמין כעת גם במשלוחים: בהתאם להנחיות פיקוד העורף לסגירת המסעדות לישיבה, סניפי רשת BBB יהיו פתוחים לפעילות במתכונת של משלוחים ואיסוף עצמי בלבד, בהתאם להנחיות ולהתפתחויות המצב הביטחוני בכל אזור ואזור. כחלק מהמאמץ להחזיר שגרה גם בימים מורכבים, ניתן להזמין גם את תפריט הקיץ החדש, שהושק רק בשבוע שעבר ומביא עמו מנות מפתיעות, עשירות בטעמים וייחודיות ל-BBB. שמרו על עצמכם. שיהיה בתאבון!
מלון דן כרמל אירח את השחקנית חני נחמיאס ויהודה אליאס שטיילו בחיפה וקפצו לביקור במלון. בן ינובר, מנכ"ל מלונות דן באזור חיפה ומנכ"ל דן כרמל ערך סיור במלון לחיים אוסדון (דוד חיים) שהתארח במלון והראה לו את הגינה החדשה במלון. חני נחמיאס שבדיוק הגיעה למלון הפתיעה את אוסדון במהלך הסיור בגינה של דן כרמל והצטרפה אליהם יחד עם יהודה אליאס. אורחי דן כרמל שראו את כל החבורה בגינה חשבו שתהיה הופעה למבוגרים של חני ויהודה ולילדים של ה-"דוד חיים", אבל בסוף כולם הסתפקו בסלפי עמם.