אזרח התלונן על ריח של עשן העולה מאחת הדירות בבניין בו הוא מתגורר. צוותי כיבוי שהגיעו למקום פרצו את אחת מדלתות הדירות לאחר שגילו כי היא לוהטת ונדהמו לגלות בתוכה עשרות שתילי קנאביס
היום (חמישי) סמוך לשעה 13:00 התקבלה במוקד 102 שיחה מאזרח שטען כי הוא מריח עשן בקרבת ביתו ברחוב הגפן בחדרה. צוותי כיבוי שהגיעו למקום לא זיהו את מקור העשן אולם הכבאים פעלו על פי הנוהל וביצעו בדיקה פיזית של דלת הכניסה בכל אחת מהדירות בבנין כדי לוודא אם אחת מהן לוהטת כדי לגלות האם בתוך אחת מהדירות ישנה בעירה. במהלך בדיקת חום הדלתות אכן אחת מהן התגלתה חמה מאוד.
בשל החשש שבתוך הדירה ישנם לכודים, החליטו הכבאים לפרוץ אל הדירה שהיתה ריקה מאדם ולתדהמתם גילו בה עשרות שתילי קנאביס. לוחמי האש הזעיקו את המשטרה שפתחה מיד בחקירה והחלה באיסוף ממצאים מהדירה. בעל הדירה ידרש לחקירה ומעצרים יבוצעו על פי התפתחות החקירה.
מרגש: עמותת "ילדים בסיכוי" יצרה ערכת קלפים ייחודית להפצת האור "קלפי שמש" - 38 איורים מקסימים שנוצרו על ידי המאיירים המובילים בישראל, כשכל קלף מגלם ערך אוניברסלי ואנושי (אומץ, הקשבה, חיבור, תקווה, הומור, חמלה ועוד) במטרה לפתוח דלת לשיחה אישית, קבוצתית או מקצועית, בכל גיל ובכל מסגרת. מתאים כמשחק חוויתי ופעילות לכל המשפחה בחג החנוכה. כל רכישה מהאתר היא תרומה למען ילדים ונוער בסיכון – חפשו "ילדים בסיכוי". חג שמח!
בגיל 71 פנינה רוזנבלום כובשת את מילאנו ומפתיעה: פנינה נחתה במילאנו באיטליה ונצפתה על סט הצילומים בהפקת האופנה של MFT שבוע האופנה, האיפור והביוטי במילאנו בהפקת שון בלאיש. רגע לפני יום הולדתה ה-71, פנינה מוכיחה שגיל הוא רק מספר ומככבת על הסט לצד חמישה דוגמני על מכל רחבי העולם. בנוכחות עוצמתית, סטייל בלתי מתפשר והרבה נוכחות, היא מייצרת פרובוקציה מעוררת השראה לנשים בארץ ובעולם - וממשיכה לשבור מוסכמות גם בזירה הבינלאומית.
בחג החנוכה חג האור והתקווה אנו מחממים את הלב ומאירים את הדרך לחיילים ולחיילות שלנו בעיר נתניה. ביוזמת נשות החינוך חני ואודליה, חולקו מארזים מתוקים וטובים כסמל לאור, לאחדות ולהוקרה על העשייה והשליחות.
נפתח ליין החורף ״חכמין בחמישי״, הרצאות תוכן לאנשים אינטלקטואליים בנושאי תרבות ואקטואליה מבית המחלקה לתרבות יהודית ברגעים - העמותה לחינוך בלתי פורמלי ובשיתוף חזון לאומי. את הרצאת הפתיחה הובילה נווה דרומי, עיתונאית ופובליציסטית, מגישת ״קבינט שישי״ ויחד איתה בשיח פתוח עם פרופ׳ משה כהן אליה פרשן ופאנליסט בתוכנית ״הפטריוטים״. המיזם האהוב מושך אליו מאות אנשים מידי חודש, הוא נועד לחזק את המוסר החברתי ומעודד הבנה עמוקה בין חלקי החברה - וכל זה על צלחת טובה של טשולנט מקומי מקריית צאנז ובירות. כרטיסים לאירועים הבאים מופעים באתר העמותה "רגעים".