אזרח התלונן על ריח של עשן העולה מאחת הדירות בבניין בו הוא מתגורר. צוותי כיבוי שהגיעו למקום פרצו את אחת מדלתות הדירות לאחר שגילו כי היא לוהטת ונדהמו לגלות בתוכה עשרות שתילי קנאביס
היום (חמישי) סמוך לשעה 13:00 התקבלה במוקד 102 שיחה מאזרח שטען כי הוא מריח עשן בקרבת ביתו ברחוב הגפן בחדרה. צוותי כיבוי שהגיעו למקום לא זיהו את מקור העשן אולם הכבאים פעלו על פי הנוהל וביצעו בדיקה פיזית של דלת הכניסה בכל אחת מהדירות בבנין כדי לוודא אם אחת מהן לוהטת כדי לגלות האם בתוך אחת מהדירות ישנה בעירה. במהלך בדיקת חום הדלתות אכן אחת מהן התגלתה חמה מאוד.
בשל החשש שבתוך הדירה ישנם לכודים, החליטו הכבאים לפרוץ אל הדירה שהיתה ריקה מאדם ולתדהמתם גילו בה עשרות שתילי קנאביס. לוחמי האש הזעיקו את המשטרה שפתחה מיד בחקירה והחלה באיסוף ממצאים מהדירה. בעל הדירה ידרש לחקירה ומעצרים יבוצעו על פי התפתחות החקירה.
חבר הכנסת אלי דלל ממשיך לחזק את הקשרים מעבר לים. השבוע נפגש עם נשיא טאיוואן ושוחח עמו על שיתופי פעולה בתחומי הבריאות, ההיי־טק והשבבים, החקלאות, התיירות וגם התפלת המים בהמשך הגיע לביקור בחברה לייצור שבבים, ולא שכח לתעד את הרגעים. שנה טובה.
הרמת כוסית לעובדי רגעים - העמותה לחינוך בלתי פורמלי, התקיימה בנוכחות סגן ראש העיר הרב אורן גבגי, הרב משה לחובר, מנכ״ל העמותה משה קייזלר, המשנה לראש העיר ליאורה לוי, נטלי שטיין ודורון גלאם. חג שמח ושנה טובה.
בועז כספי משתף: ״אני מקבל אות מצטיין ראש העיר, הגיעו חברים רבים. ריגש אותי במיוחד יו"ר סיעת העבודה וסגן יו"ר ההסתדרות פיני קבלו, שהגיע לאחר ניתוח קשה וחייב להישאר בבית, אבל עזב הכל, נהג מבית שאן כדי להיות בטקס שלי. באמת, למרות שאנחנו בפוליטיקה, מתברר שיש בינינו חברות אמת. תודה לך אוהב אותך".
בוריס צירולניק משתף: "אני חוזר לארץ אחרי מסע עבודה והרפתקאות בארה"ב וקנדה. במיניאפוליס, שיקגו, וושינגטון וטורונטו התרשמתי מניקיון מופתי ברחובות ומהנוכחות המתמדת של דגלי המדינה בכל מקום. שמתי לב גם לפער מעניין: בשכונות מבוססות, ספורט הוא דרך חיים ואילו בשכונות חלשות – מקדונלד'ס בכל פינה. חזרתי עם רעיונות וכוחות חדשים, ועם ההבנה כמה החיים אצלנו שונים וסוערים. למרות הג'ט לג אני מחייך ואומר - שבת שלום, בריאות וחדשות טובות לכולם".