אמש הגיעו באופן עצמאי לבית החולים הלל יפה שני אחים (23 ,25) תושבי חדרה כשהם סובלים מחבלות מדממות בגופם לאחר שככל הנראה היו מעורבים באירוע פלילי. המשטרה פתחה בחקירה לבירור נסיבות האירוע
תעלומה - במשטרת חדרה חוקרים מה גרם לפציעתם של שני אחים תושבי העיר שהגיעו אמש בשעות הערב לבית החולים הלל יפה כשהם סובלים מפצעים מדממים שנגרמו ככל הנראה מחפץ חד שחדר לגופם.
האח הצעיר שסבל מפציעה משמעותית יותר נותח ואושפז במחלקה הכירורגית להמשך טיפול ואילו האח הבוגר יותר שוחרר לאחר כמה שעות בבית החולים.
השניים הכחישו בפני חוקרי המשטרה שהוזעקו לבית החולים ע"י הצוות הרפואי כי היו מעורבים באירוע פלילי וטענו כי בכלל נפצעו כל אחד בנפרד בנסיבות שונות אולם במשטרה קבלו בספק רב את גרסתם והחלו לחקור את הנסיבות שגרמו לפציעתם.
עיקר החקירה מתמקדת כעת במישור המודיעיני והחוקרים יבצעו מספר רב של פעולות חקירה לרבות שימוש באמצעים טכנולוגיים מתקדמים בכדי לאתר את הזירה בה הותקפו לכאורה האחים ומי עומד מאחורי תקיפתם.
לוסי איוב מכתיבה את הקצב: הברלט שגנב את ההצגה. מי שצפה בשבוע שעבר בפרק של רוקדים עם כוכבים לא יכול היה לפספס את הנוכחות המרשימה של המנחה לוסי איוב - וגם לא את הבחירה האופנתית שבלטה על המסך: חליפת טוקסידו שחורה בגזרה מחויטת ונקייה, עם טוויסט במרכז – ברלט תחרה של מותג ההלבשה התחתונה JACK KUB שהפך לאלמנט שמכתיב את כל הלוק. ניתן להשיג ברשת חנויות JACK KUBA.
רשת BBB פותחת את סניפיה למשלוחים ואיסוף עצמי בהתאם להנחיות פיקוד העורף- התפריט החדש שהושק בשבוע שעבר זמין כעת גם במשלוחים: בהתאם להנחיות פיקוד העורף לסגירת המסעדות לישיבה, סניפי רשת BBB יהיו פתוחים לפעילות במתכונת של משלוחים ואיסוף עצמי בלבד, בהתאם להנחיות ולהתפתחויות המצב הביטחוני בכל אזור ואזור. כחלק מהמאמץ להחזיר שגרה גם בימים מורכבים, ניתן להזמין גם את תפריט הקיץ החדש, שהושק רק בשבוע שעבר ומביא עמו מנות מפתיעות, עשירות בטעמים וייחודיות ל-BBB. שמרו על עצמכם. שיהיה בתאבון!
מלון דן כרמל אירח את השחקנית חני נחמיאס ויהודה אליאס שטיילו בחיפה וקפצו לביקור במלון. בן ינובר, מנכ"ל מלונות דן באזור חיפה ומנכ"ל דן כרמל ערך סיור במלון לחיים אוסדון (דוד חיים) שהתארח במלון והראה לו את הגינה החדשה במלון. חני נחמיאס שבדיוק הגיעה למלון הפתיעה את אוסדון במהלך הסיור בגינה של דן כרמל והצטרפה אליהם יחד עם יהודה אליאס. אורחי דן כרמל שראו את כל החבורה בגינה חשבו שתהיה הופעה למבוגרים של חני ויהודה ולילדים של ה-"דוד חיים", אבל בסוף כולם הסתפקו בסלפי עמם.