ועד האגודה השיתופית נווה חיים ביקש להפוך את "בית בוגר" ששימש מועדון שכונתי במשך עשרות שנים וכיום נטוש ומוזנח, לחדר כושר שישרת את התושבים
הוועדה המקומית לתכנון ובנייה אישרה את הבקשה להקים חדר כושר בנווה חיים, במבנה אשר שימש בעבר כמועדון הקהילתי של השכונה. את הבקשה הגישו חברי האגודה השיתופית נווה חיים במטרה הפוך את "בית בוגר", הממוקם על אדמת מינהל ברחוב אוסישקין בשכונה, לחדר כושר ופעילות לטובת התושבים.
שכונת נווה חיים נוסדה בשנות ה-30 כאגודה שיתופית, ולימים התרחבה. "בית בוגר" שימש כמועדון שכונתי לפעילות תרבותית, ופעל כך במשך עשרות שנים. עם השנים התיישן המבנה, וכבר יותר מ-20 שנה עומד נטוש כאבן שאין לה הופכין. לאחרונה מקדם ועד האגודה השיתופית את השבת ימיו של המבנה כקדם, שיפוצו ופתיחתו כחדר כושר לתושבי השכונה. הוועדה המקומית, כאמור, אישרה את הבקשה.
לוועדה הוגשו התנגדויות, שנדחו בנימוק שהשימוש המוצע תואם את הוראות התב"ע החלה על החלקה, וכי בשטח בייי ציבור מותרת פעילות נופש וספורט ואין בשימוש זה שיוי או פגיעה באופי השכונה. המתנגדים הגישו ערר על ההחלטה.
עוד ציינה הוועדה כי כתנאי לאישור ההיתר, על ועד האגודה השיתופית לקבל את הסכמת מינהל מקרקעי ישראל לשינוי המבוקש.
סגן ומ”מ ראש העיר שלו אלגלי, השתתף בסבב אליפות ישראל בסקייטבורד, שנערך בנתניה בפארק שלולית החורף, בהשתתפות ספורטאים מאיגוד הסקייטבורד מכל רחבי הארץ. תפסנו אותו יחד בצילום עם עופר אלקין - מנכ״ל איגוד הסקייטבורד
וניר יבלונסקי - מאגף הספורט.
ראש העיר נתניה, אבי סלמה, אירח השבוע את השר חיים כץ, שר התיירות, הרווחה, הבריאות, הבינוי והשיכון. יחד עם הצוות המקצועי דנו על הנושאים לקידומה והמשך התפתחותה של העיר.
מזל טוב לבת המצווה: בין החוגגים למשפחת עו"ד יוסי ומרב מכלוף, שדרן רדיו 90, יחד עם חברי מועצה, משפחה וחברים טובים אשר נהנו מערב מרגש, שמח ובלתי נשכח. מזל טוב והרבה הצלחה בהמשך הדרך!
חבר הכנסת משה סעדה הגיע יחד עם שרים וחברי כנסת למפגן תמיכה בכוח 100 בהיכל התרבות בנתניה. סעדה וחבר מועצת העיר ים מאיר קרן שוחחו רבות ושיבחו את פועלם של הלוחמים שכל המדינה מחבקת.