הגנים יפעלו בשכונת דניה ויזינו את בית הספר המכיל, שמבנה הקבע שלו ייבנה בסמוך
עוד הישג ענק לחדרה בתחום החינוך. שר החינוך יואב גלנט בישר הבוקר לראש העירייה צביקה גנדלמן, כי חדרה נבחרה להיות אחת משתי ערים בישראל שיקבלו אישור לפתוח ארבעה גנים מכילים. חדרה נבחרה יחד עם ירושלים מבין 50 רשויות שהגישו מועמדות.
חדרה מפעילה זו השנה השלישית בית ספר מכיל בהצלחה רבה והייתה מראשונות הערים בארץ שנבחרו להתנסות בפיילוט של פתיחת בית ספר מכיל שבו לומדים ביחד תלמידים עם ובלי צרכים מיוחדים. לבית הספר יש ביקוש גדול ושביעות רצון מאוד גבוהה הן של ההורים מקרב משרד החינוך.
ראש העיר עם שר החינוך (צילום: דוברות העירייה)
מבנה הקבע של בית הספר המכיל אמור להיות בשכונת דניה, ושם גם נמצאים ארבעת הגנים החדשים שיהפכו להיות גנים מכילים, ולמעשה יזינו את בית הספר. עמותת "אינקלו" ממשיכה ללוות את העירייה בהפעלת בית הספר הקיים וכך יהיה גם בהפעלת הגנים.
העובדה שחדרה ממשיכה להיות מובילה ארצית בתחום החינוך המכליל היא כתוצאה מתפיסתו של ראש העיר, הרואה בילדים עם צרכים מיוחדים חלק אינטגרלי מהקהילה החינוכית, ולא בכדי העיר מובילה בתחום, כמו גם בתחום בתי הספר לילדים עם מוגבלויות. הגנים המכילים שאושרו כעת הם עוד צעד מבין שורה של צעדים למתן מענה לילדים עם צרכים שונים, על פי התפיסה שרואה בכל ילד עולם ומלואו.
לוסי איוב מכתיבה את הקצב: הברלט שגנב את ההצגה. מי שצפה בשבוע שעבר בפרק של רוקדים עם כוכבים לא יכול היה לפספס את הנוכחות המרשימה של המנחה לוסי איוב - וגם לא את הבחירה האופנתית שבלטה על המסך: חליפת טוקסידו שחורה בגזרה מחויטת ונקייה, עם טוויסט במרכז – ברלט תחרה של מותג ההלבשה התחתונה JACK KUB שהפך לאלמנט שמכתיב את כל הלוק. ניתן להשיג ברשת חנויות JACK KUBA.
רשת BBB פותחת את סניפיה למשלוחים ואיסוף עצמי בהתאם להנחיות פיקוד העורף- התפריט החדש שהושק בשבוע שעבר זמין כעת גם במשלוחים: בהתאם להנחיות פיקוד העורף לסגירת המסעדות לישיבה, סניפי רשת BBB יהיו פתוחים לפעילות במתכונת של משלוחים ואיסוף עצמי בלבד, בהתאם להנחיות ולהתפתחויות המצב הביטחוני בכל אזור ואזור. כחלק מהמאמץ להחזיר שגרה גם בימים מורכבים, ניתן להזמין גם את תפריט הקיץ החדש, שהושק רק בשבוע שעבר ומביא עמו מנות מפתיעות, עשירות בטעמים וייחודיות ל-BBB. שמרו על עצמכם. שיהיה בתאבון!
מלון דן כרמל אירח את השחקנית חני נחמיאס ויהודה אליאס שטיילו בחיפה וקפצו לביקור במלון. בן ינובר, מנכ"ל מלונות דן באזור חיפה ומנכ"ל דן כרמל ערך סיור במלון לחיים אוסדון (דוד חיים) שהתארח במלון והראה לו את הגינה החדשה במלון. חני נחמיאס שבדיוק הגיעה למלון הפתיעה את אוסדון במהלך הסיור בגינה של דן כרמל והצטרפה אליהם יחד עם יהודה אליאס. אורחי דן כרמל שראו את כל החבורה בגינה חשבו שתהיה הופעה למבוגרים של חני ויהודה ולילדים של ה-"דוד חיים", אבל בסוף כולם הסתפקו בסלפי עמם.