מפגש היכרות: מועצת הנוער העירונית נפגשה עם ראש העיר
מאת: ראובן יגיל יום ראשון,
6 בדצמבר 2020, 22:02
מפגש היכרות עם היו"ר הנכנס ובעלי התפקידים החדשים של מועצת הנוער העירונית התקיים בבית רם, לקידום שיתופי פעולה למען בני הנוער בחדרה
ראש העירייה צביקה גנדלמן ערך פגישת היכרות עם היו"ר הנכנס של מועצת התלמידים והנוער העירונית אמיר צולמן ועם בעלי התפקידים החדשים במזכירות המועצה. המפגש התקיים על-פי הנחיות התו הסגול, ונערך במרכז הנוער "בית רם" בהשתתפות מנהלת אגף נוצ"ץ (נוער, צבא, צעירים) הדר מרום, מנהלת מחלקת הנוער יעל איטח-יעקבי, ורכזת המועצה אורי שחר.
המזכירות הנבחרת של מועצת הנוער (צילום: דוברות העירייה)
מועצת הנוער העירונית היא הגוף הרשמי והמייצג של כלל בני הנוער בעיר, החל ממועצות התלמידים בבית הספר ועד לתנועות הנוער, מתנ"סים וגופי הנוער השונים. ההנהגה במועצת הנוער נבחרת מידי שנה, כאשר הבחירות מאפשרות לנציגים לממש את המנדט שקיבלו על ידי בוחריהם ולפעול לטובת בני הנוער בתחומים רבים.
פגישה עם נבחרי המועצה צילום: דוברות העירייה
בבחירות שהתקיימו לבחירת בעלי תפקידים למועצת הנוער חדרה, נבחרה מזכירות חדשה למועצה: היו"ר - אמיר צולמן; סגנית יו"ר המועצה - ליאל סרוסי; יו"ר ועדת תרבות ופנאי - ליהיא כהן; יו"ר ועדת פנים לקהילה - תמיר פיינאייזן; מזכ"ל המועצה - אלירן דגן; מבקר המועצה - זיו בליצשטיין; דוברת המועצה - נטע חנן.
במפגש הוקרנה מצגת ובה תיאור קצר של כל אחד מבעלי התפקידים הנבחרים, גילם, בית הספר, וכן החזון והיעד שהציבו לעצמם. חברי המזכירות העלו נושאים משמעותיים ורלוונטיים עבור בני הנוער בעיר, בעיקר בתקופה זו לנוכח הפגיעה בתרבות הפנאי בעקבות הקורונה, ופעילויות החינוך הבלתי פורמלי שטרם חודשו במלואן בגלל המגבלות ואיסורי ההתכנסות.
ראש העירייה הביע את התרשמותו מהאיכויות של המועצה הנבחרת, וסיפר כי בכל פעם שמתקיימות בחירות למועצת הנוער הוא מקפיד להיפגש עם בעלי התפקידים החדשים שנבחרו למועצה. ראש העיר הביע גאווה בבני הנוער של חדרה, ואמר שהוא רואה חשיבות רבה בייצוגם על-ידי מועצת התלמידים והנוער העירונית לשיתופי פעולה שנועדו לקדם ביחד את העשייה לטובתם ורווחתם של בני הנוער בעיר.
בתום המפגש אמר יו"ר המועצה אמיר צולמן, כי "חשוב לנו להזכיר שמועצת הנוער ממשיכה לייצג את בני הנוער גם בתקופה כזו, ונמצאת כאן כדי לתת מענה מהיר לכל בעיה".
תחפושות מתגלגלות: עובדי אינטל השתתפו ביום התנדבות מרגש לקראת חג פורים. כ-60 עובדים התנדבו בקמפוס החברה בעיר והכינו תחפושות מותאמות לילדים עם מוגבלות בכיסאות גלגלים והליכונים, במסגרת שיתוף פעולה מתמשך עם מיזם חל"ק מבית עמותת ארץ עיר בפרוייקט הארצי "תחפושות מתגלגלות". הפעילות התקיימה כחלק ממדיניות המעורבות הקהילתית של החברה. אהבנו ופרגנו!
השחקנית הישראלית וכוכבת הרשת יסמין עמרי נבחרה להשתתף בקמפיין החדש של המותג הבינלאומי לטיפוח השיער אלביב מבית לוריאל פריז. הקמפיין יעלה במהלך חודש פברואר בישראל ויכלול פרסומים במדיה הדיגיטלית, בנקודות המכירה בשילוב תכנים ברשתות החברתיות. יסמין עמרי, עם למעלה ממיליון עוקבים בפלטפורמות הסושיאל ויכולת לייצר תוכן אותנטי ומשפיע על קהל היעד, תשתתף בקמפיין לצד מסר שמדגיש אינדיבידואליות, ביטחון עצמי, זוהר וטיפוח טבעי.
חבר המועצה לשעבר, ארז אבא, שבנו מופיע בקונצרט בהיכל התרבות בעיר, משתף: ״איזה כיף להגיע להיכל התרבות בנתניה, לשמוע קונצרט של ילדים צעירים מגיל ארבע, זאת שמחה גדולה מאוד ויש עתיד לתרבות בעיר. ומילה טובה למנכ״ל בני אפרים, שגם הוא התרגש מאוד כאילו זה הפעם הראשונה שהוא הגיע לקונצרט, ומה עוד שיש לו צוות מורים איכותיים ביותר. כיף גדול!״.