כחלק משמירת הכשירות והמוכנות של עיריית חדרה לשעת חירום, התקיים בשבוע שעבר תרגול של מכלולי החירום בעירייה. בעוד כחודש יתקיים תרגול סימולטור העורף במתקן ייעודי בבסיס פיקוד העורף ברמלה
חלקו הראשון של אימון סימולטור העורף התקיים ביום ראשון האחרון (12.9.21) במתנ"ס בית אליעזר וארך שעות ארוכות. התרגול נערך בהשתתפות מנכ"ל העירייה יעקב זיגדון, סמנכ"לית מנהל חברה וקהילה ד"ר אסנת ספורטה, מנהלי אגפי העירייה ומנכ"לי גופי הסמך, והתמקד ברענון והדרכת המשתתפים, זאת באמצעות הדרכות והערכות מצב משותפות עבור כלל מכלולי החירום כגון אוכלוסייה (רווחה), חינוך, לוגיסטיקה (שפ"ע), הנדסה וההון האנושי וכמו כן, יחידת הקישור לרשות מטעם פיקוד העורף. בהמשך התכנסו המשתתפים לעבודה פרטנית בכל מכלול, עם החונכים שהגיעו ממנהלת התרגילים בפיקוד העורף וממשרדי הממשלה. ראש עיריית חדרה צביקה גנדלמן ציין בפתיחת התרגול כי "ישנה חשיבות עצומה לקיום תרגולים מסוג זה, על מנת לשמור על כשירות גבוהה של בעלי התפקידים השונים ולשמר את החוסן העירוני, כחלק מעשייה שוטפת של העירייה בתחום המוכנות לחירום".
מטרתו המרכזית של התרגול, המתבצע כחלק מתרגילים ואימונים שנתיים של מכלולי החירום בעירייה בימי שגרה, היא להבטיח את מוכנות העירייה ולשמר את החוסן העירוני והקהילתי בחירום, להכשיר את המכלולים לאופן עבודה תקין בזמן תרחישי חירום כגון הגברת כוננות באמצעות מתן ידע, כלים ומיומנויות, מבצעים צבאיים ומלחמה, ולהבטיח רציפות מתן שירותים עירוניים חיוניים.
בחודש אוקטובר, יתקיים כאמור חלקו השני של התרגול במתקן ייעודי בבסיס פיקוד העורף ברמלה, בו ישתתפו ראשי מכלולי החירום העירוניים ועובדים חיוניים, ובמסגרתו יתרגלו המשתתפים תרחישי חירום כגון עבודה של צוותי חירום בשטח, פינוי תושבים, טיפול בתשתיות שנפגעו ועוד
לקראת עונת החתונות, רשת האופנה הבינלאומית ALDO משיקה את קולקציית נעלי הכלות לקיץ - עם דגש על שילוב בין סטייל לנוחות. הקולקציה מציעה מגוון רחב של דגמים, שנועדו ללוות את הכלה מהרגע המרגש בחופה ועד לרחבת הריקודים בשעות הקטנות של הלילה.
בין הטרנדים הבולטים בולטים עיטורי פנינים, לבבות מוזהבים ואבנים נוצצות, שהופכים את הנעליים לפריט אופנה בפני עצמו. ב-ALDO מבטיחים מראה יוקרתי ועדכני לצד נוחות בלתי מתפשרת, כדי שהיום הגדול יהיה מושלם גם מהצעד הראשון. קולקציית קיץ 2026 כבר זמינה בחנויות הרשת ובאתר.
הפתיחה החגיגית של חנות Fashion Club השבוע ברחוב האורזים בנתניה, התקיימה באירוע נוצץ שלא חסרו בו שמות מוכרים. בין האורחים בלטו נועה קירל ומאור בוזגלו. בתיעוד: ענבל עם אחותו של השוער דניאל פרץ וסגן ראש העיר שלו אלגלי. היה שמח ומלא סטייל!
קבוצת קניוני עופר, וביניהם נתניה וחדרה, יוצאת בסייל הקיץ הגדול, עם הנחות משמעותיות, הטבות מיוחדות ומבצעי ענק על מאות פריטים ממגוון מותגים
ורשתות מובילות בתחומי האופנה, ההנעלה, הלייף סטייל, הילדים, הטיפוח, הבית והפנאי. הסייל יתקיים ב-17 קניוני עופר ברחבי הארץ, עד 30.6.2026 (או עד גמר המלאי), ויכלול עשרות מותגים ורשתות ישראליות ובינלאומיות מובילות, אשר יציעו לצרכנים הנחות בלעדיות ומבצעי סוף עונה אטרקטיביים במיוחד. לרגל השקת המהלך עלה קמפיין בכיכובה של הפרזנטורית עדי אשכנזי.
הסטייליסטית אור לוזון שנפרדה מבן זוגה השבוע, הגיעה משעות הבוקר המוקדמות לסט הצילומים של ג'ק קובה שם הרימה בהפתעה מסיבת רווקות לחברותיה: מעיין דורי ולניקול ארבוב. לוזון, הפתיעה אותן בזרי פרחים, הרמת כוסית, ברכות ומתנות לרגל הנישואים. מעיין דורי בת ה-38 סיפרה לחברותיה שתחגוג את החינה באירוע משפחתי, ובעוד שבועיים תינשא לבחיר ליבה במושב ברכיה. לראשונה חשפה פרטים על בן זוגה איתו מתחתנת: לוחם מילואים בגולני בן 33, הצעיר ממנה ב- 5 שנים. כמו כן סיפרה שיטוסו ל – 3 שבועות לתאילנד שם יחגגו את הירח דבש. אהבנו ופרגנו. מזל טוב!