שחרור מפתיע: שוחררו החשודים בתיק ניסיון הרצח בחדרה
מאת: שלומי גבאי יום שני,
20 בספטמבר 2021, 18:05
לאחר שלושה שבועות במעצר הורה בית המשפט על שחרורם של שני הצעירים שנעצרו בחשד לפציעתו הקשה של תושב חדרה בן 18 לפני כחודש. חשוד נוסף שוחרר קודם לכן. האם התיק קרס? המשטרה: החקירה נמשכת
המשטרה היתה משוכנעת כי חקירתה המאומצת הניבה תשתית ראייתית מבוססת להגשת כתב אישום כנגד שני צעירים תושבי חדרה החשודים בדקירתו של תושב העיר בן 18 שנפצע באורח קשה מאוד ביום 26/8/21 ברחוב הנהרונית בחדרה ומאז הוא מאושפז בבית החולים שם עבר סדרת ניתוחים מורכבת אולם התיק נקלע למבוי סתום ואי התקדמות החקירה הביאה לשחרורם של שני החשודים שנותרו במעצר.
ניסיון לרצח. האם התיק קרס? (צילום: pixabay)
על פי חומר החקירה בין החשודים לקורבן התגלע סיכסוך שהסלים ועבר לפסים של אלימות במספר הזדמנויות. ביום האירוע המדובר ירד הקורבן מביתו ואז התקרבו לעברו שני החשודים כשפניהם מוסתרות ואחד מהם החל לדקור אותו באמצעות סכין והשניים נמלטו מהזירה. הקורבן התמוטט, צוותי מד"א שהוזעקו למקום ביצעו בו פעולות מצילות חיים ופינו אותו לבית החולים הלל יפה בחדרה. כעבור חמישה ימים נעצר החשוד המרכזי (20), בסמוך נעצר החשוד השני (22) אולם שוחרר למעצר בית באותו יום.
"החלטת בית המשפט מדברת בעד עצמה". עו"ד שי לוי צילום: שלומי גבאי
החשוד המרכזי לא שיתף פעולה עם חוקריו ובחר לשמור על זכות השתיקה, מעצרו הוארך מעת לעת תוך שהחוקרים מציגים לבית המשפט ראיות הקושרות אותו לכאורה לביצוע הדקירה. סניגורו שי לוי טען בפני בית המשפט כי אין בידי המשטרה ראיות ממשיות הקושרות אותו לאירוע וכי כל הראיות שנאספו בתיק הן נסיבתיות.
עו"ד שי לוי המייצג את החשוד המרכזי: "לאחר 21 ימי מעצר וחקירה שוחרר מי שנחשד על ידי המשטרה להיות המעורב המרכזי בניסיון הרצח שארע בעיר חדרה. החשוד טען באמצעותי לחפותו מן הרגע הראשון. החלטת בית המשפט להורות על שחרורו מדברת בעד עצמה."
"הגיע הזמן לשחרר אדם חף מפשע". עו"ד אוהד מגורי צילום: שלומי גבאי
החשוד השני נעצר שוב ביום 10/9/21 והחוקרים טענו בבית המשפט כי התקבלה ראיה ממשית הקושרת אותו לאירוע. גם הוא בחר ברוב שלבי החקירה שלא לשתף פעולה עם חוקריו. סניגורו אוהד מגורי טען כי מרשו חף מפשע ודרש מבית המשפט לשחררו בתוקף.
בדיון שנערך אתמול בבית המשפט לאחר שהוברר כי החקירה לא התקדמה הסכימה המשטרה לשחרורם של שני החשודים בתנאים מגבילים לרבות מעצר בית. החשוד המרכזי הורחק מהעיר חדרה למשך 25 יום.
במשטרה סבורים כי טרם נאמרה המילה האחרונה בתיק וכי נעשות פעולות חקירה רבות בתיק לביסוס החשדות נגד החשודים ולמיצוי הדין עימם.
עו"ד אוהד מגורי המייצג את החשוד בן ה-22: "המשטרה רדפה אחרי מרשי ללא כל בסיס ובהסתמך על כזב ושקרים. טוב עשה בית המשפט כשהבין שהגיע הזמן לשחרר אדם חף מפשע מהעוול הנוראי שנעשה לו ולמשפחתו".
לקראת עונת החתונות, רשת האופנה הבינלאומית ALDO משיקה את קולקציית נעלי הכלות לקיץ - עם דגש על שילוב בין סטייל לנוחות. הקולקציה מציעה מגוון רחב של דגמים, שנועדו ללוות את הכלה מהרגע המרגש בחופה ועד לרחבת הריקודים בשעות הקטנות של הלילה.
בין הטרנדים הבולטים בולטים עיטורי פנינים, לבבות מוזהבים ואבנים נוצצות, שהופכים את הנעליים לפריט אופנה בפני עצמו. ב-ALDO מבטיחים מראה יוקרתי ועדכני לצד נוחות בלתי מתפשרת, כדי שהיום הגדול יהיה מושלם גם מהצעד הראשון. קולקציית קיץ 2026 כבר זמינה בחנויות הרשת ובאתר.
הפתיחה החגיגית של חנות Fashion Club השבוע ברחוב האורזים בנתניה, התקיימה באירוע נוצץ שלא חסרו בו שמות מוכרים. בין האורחים בלטו נועה קירל ומאור בוזגלו. בתיעוד: ענבל עם אחותו של השוער דניאל פרץ וסגן ראש העיר שלו אלגלי. היה שמח ומלא סטייל!
קבוצת קניוני עופר, וביניהם נתניה וחדרה, יוצאת בסייל הקיץ הגדול, עם הנחות משמעותיות, הטבות מיוחדות ומבצעי ענק על מאות פריטים ממגוון מותגים
ורשתות מובילות בתחומי האופנה, ההנעלה, הלייף סטייל, הילדים, הטיפוח, הבית והפנאי. הסייל יתקיים ב-17 קניוני עופר ברחבי הארץ, עד 30.6.2026 (או עד גמר המלאי), ויכלול עשרות מותגים ורשתות ישראליות ובינלאומיות מובילות, אשר יציעו לצרכנים הנחות בלעדיות ומבצעי סוף עונה אטרקטיביים במיוחד. לרגל השקת המהלך עלה קמפיין בכיכובה של הפרזנטורית עדי אשכנזי.
הסטייליסטית אור לוזון שנפרדה מבן זוגה השבוע, הגיעה משעות הבוקר המוקדמות לסט הצילומים של ג'ק קובה שם הרימה בהפתעה מסיבת רווקות לחברותיה: מעיין דורי ולניקול ארבוב. לוזון, הפתיעה אותן בזרי פרחים, הרמת כוסית, ברכות ומתנות לרגל הנישואים. מעיין דורי בת ה-38 סיפרה לחברותיה שתחגוג את החינה באירוע משפחתי, ובעוד שבועיים תינשא לבחיר ליבה במושב ברכיה. לראשונה חשפה פרטים על בן זוגה איתו מתחתנת: לוחם מילואים בגולני בן 33, הצעיר ממנה ב- 5 שנים. כמו כן סיפרה שיטוסו ל – 3 שבועות לתאילנד שם יחגגו את הירח דבש. אהבנו ופרגנו. מזל טוב!