רועי קיבל תעודת הצטיינות לקראת השנה החדשה מטעם מפקד חטיבה 188 לשעבר אלוף משנה ניר רוזנברג. יישר כוח והרבה הצלחה בהמשך!
הכירו את מפקד מחלקה 1 בגדוד 74 שבחטיבה 188, סגן רועי גלעד מבנימינה, מצטיין מפקד חטיבה 188 לראש השנה. רועי למד בתיכון אורט בנימינה שם בחר להרחיב את מגמות פיזיקה וביולוגיה. רועי מספר כי לפני הצבא היה מבלה המון בטיולים ובצלילות בים, ואפילו יצא לכמה טרקים בחו״ל יחד עם חברים.
רועי התגייס במרץ 2018 לחיל השריון לחטיבה 188 ולאחר שבוע נפצע פציעה קשה ברגל שהובילה אותו לשיקום ארוך. אך רועי לא ויתר והצטרף למחזור של אוגוסט 2019 איתם עבר את הטירונות וקורס הצמ״פ בהצלחה. לאחר מכן יצא לקורס פיקוד שלאחריו הגיע להיות סמל מבצעי בגדוד 74, במטרה להמשיך לתרום למדינה רועי החליט לצאת לקורס קצינים, כאשר סיים את הקורס שובץ כמפקד מחלקה בגדוד בו גדל.
סגן רועי גלעד (צילום: דובר צה"ל)
כאשר נשאל רועי על אירוע מיוחד שהוא לוקח משירותו הצבאי רועי סיפר: "התעסוקה המבצעית בקו עזה היא זיכרון משמעותי עבורי, ראינו בעיניים את האנשים שהגנו עליהם, בסוף התעסוקה המבצעית הזו קיבלנו תעודת הצטיינות מהרמטכ"ל, רא"ל אביב כוכבי".
כאשר רועי התבקש לבחור תכונה אחת המאפיינת אותו הוא בחר בעקשנות וסיפר: "עקשנות זה לעמוד על שלך, לקבוע סטנדרט וללכת איתו עד הסוף. אני מעמיד את הרף למחלקה ותמיד מתמיד להישאר בו״.
הסופרת שלנו זוהר אביב ביום השקה לצד השחקן והסטנדאפיסט נדב אבוקסיס לסדרת 'המעברה', שעומדת לעלות ברשת 13 ביום שני הבא. זוהר תשחק את המורה בתיה. אהבנו ופרגנו מלא! בהצלחה!