מאת: פלאשנט חדשות יום חמישי,
14 בנובמבר 2024, 08:04
קבוצת הסורגות של מרכז הפנאי "קלור" שלחו חום ואהבה לגדוד 71, חטיבה 188 חטיבת שריון
החורף מגיע ורבים חושבים כיצד יוכלו לחמם את חיילי צה"ל ששומרים עלינו בגבולות. קבוצת הסורגות של מרכז הפנאי "קלור" פעלו השבוע עם מחווה ייחודית - סריגת כובעי צמר שיחממו את לוחמי גדוד 71, חטיבה 188 חטיבת השריון.
לצורך כך, מדי יום שני בבוקר, בין השעות 09:00-11:00, מתכנסות הנשים הסורגות במרכז הפנאי, יושבות יחד עם חוטים ומסרגות, ומשקיעות את כל כולן במלאכה למען חיילי החטיבה.
קבוצת הסורגות מחברת נשים מכל קשת הגילאים, וכל אחת מביאה איתה את זיכרונותיה וכישוריה שרכשה לאורך השנים. "כל מי שהחזיקה אי פעם בידיה מסרגות", מספרת אחת המשתתפות בחיוך, יכולה להצטרף. "רובנו סבתות, ורובנו זוכרות את מלאכת הסריגה מהעבר. אנחנו יושבות לשתות קפה וסורגות, משוחחות עם חברות וסורגות, ומנצלות כל דקה לסריגה. לפני שאני אורזות את הכובעים המוכנים, אני עוצרת רגע ומברכת אותם. הדבר היחיד שמעסיק ומעניין אותנו הוא שהחיילים יחזרו בשלום הביתה, כשהם בריאים ושלמים בגוף ובנפש".
רועי שפושניק, יו"ר עמותת ברק של חטיבה 188, הודה לנשים על נדיבותן ואמר: "התרומות הללו מגיעות ישירות לחיילים שלנו בשטח, ואנחנו לא יכולים להודות לכן מספיק על טוב לבכן ונדיבותכן! התרומות שלכן עושות שינוי אמיתי בחייהם של החיילים שלנו, ואנחנו כל כך גאים שאתן חלק מהקהילה. תודה רבה! אנחנו שמחים על שיתופי הפעולה עם חדרה, והמחוות החמות שלכן רק מעצימות את תחושת התמיכה והאחווה".
עו"ד יניב דרי, יו"ר פנאי העיר אמר כי "מחווה זו של קבוצת הנשים בקלור היא חלק משלל יוזמות של תמיכה ותרומה שנערכות על ידי תושבי העיר בשלל מרכזי הפנאי השונים ובגילאים שונים. פעילות זו מבטאת חיבור עמוק בין חדרה לחיילים בשטח, וחיזוק תחושת האחריות והגאווה של הקהילה".
תחפושות מתגלגלות: עובדי אינטל השתתפו ביום התנדבות מרגש לקראת חג פורים. כ-60 עובדים התנדבו בקמפוס החברה בעיר והכינו תחפושות מותאמות לילדים עם מוגבלות בכיסאות גלגלים והליכונים, במסגרת שיתוף פעולה מתמשך עם מיזם חל"ק מבית עמותת ארץ עיר בפרוייקט הארצי "תחפושות מתגלגלות". הפעילות התקיימה כחלק ממדיניות המעורבות הקהילתית של החברה. אהבנו ופרגנו!
השחקנית הישראלית וכוכבת הרשת יסמין עמרי נבחרה להשתתף בקמפיין החדש של המותג הבינלאומי לטיפוח השיער אלביב מבית לוריאל פריז. הקמפיין יעלה במהלך חודש פברואר בישראל ויכלול פרסומים במדיה הדיגיטלית, בנקודות המכירה בשילוב תכנים ברשתות החברתיות. יסמין עמרי, עם למעלה ממיליון עוקבים בפלטפורמות הסושיאל ויכולת לייצר תוכן אותנטי ומשפיע על קהל היעד, תשתתף בקמפיין לצד מסר שמדגיש אינדיבידואליות, ביטחון עצמי, זוהר וטיפוח טבעי.
חבר המועצה לשעבר, ארז אבא, שבנו מופיע בקונצרט בהיכל התרבות בעיר, משתף: ״איזה כיף להגיע להיכל התרבות בנתניה, לשמוע קונצרט של ילדים צעירים מגיל ארבע, זאת שמחה גדולה מאוד ויש עתיד לתרבות בעיר. ומילה טובה למנכ״ל בני אפרים, שגם הוא התרגש מאוד כאילו זה הפעם הראשונה שהוא הגיע לקונצרט, ומה עוד שיש לו צוות מורים איכותיים ביותר. כיף גדול!״.