מאת: פלאשנט חדשות יום שישי,
15 בנובמבר 2024, 09:38
בתוך חודש ימים בלבד, 18 ישראלים, יהודים וערבים כאחד, נעצרו בחשד לריגול לטובת מדינת ציר הרשע איר
בתוך חודש ימים בלבד, 18 ישראלים, יהודים וערבים כאחד, נעצרו בחשד לריגול לטובת מדינת ציר הרשע איראן. המספרים בלתי נתפסים והמרגלים נמנים על כלל הפסיפס הישראלי.
בני סבטי, חוקר איראן במכון למחקרי ביטחון לאומי (INSS) אומר: ״לפי המקרים האחרונים לא מדובר באנשי שוליים״.
שני חטאים נוראים היו לעם ישראל במדבר: חטא העגל, שבו עשו עגל מסכה והשתחוו לו, וחטא המרגלים שבו נגררו אחר עצת המרגלים שהמסו את לבב העם, באומרם כי עם ישראל לא יוכל לכבוש את הארץ.
מכמה בחינות, חטא המרגלים חמור מחטא העגל. מעבר לאבחון מאפייני המרגל הקלאסי, נקרא להם ג׳יימס בונד או סוכני מוסד שכולם נראים מרגשים וצודקים... במקרה שבו מרגל פועל כנגד עמו, יש כאן שאלה של היסוד הנפשי הקיים באדם שפל כזה. אדם המסוגל לחבל באינטרס של הארץ שלו, לפגוע בבטחון משפחתו וידידיו, לפעול ביודעין כנגד האינטרסים של כל מי שסובב את עולמו ותלוי בו ושהוא תלוי בהם.
לכל הדעות, מדובר במעשה של טירוף ואיבוד ערכים מוחלט. נשאלת השאלה: הכיצד מגיעים למקום האפל הזה שבו שום דבר לא חשוב מלבד אתה ועצמך? נדרשת אישיות נרקסיסטית על גבול הסוציופטית. זו הבחנה שרובנו נסכים איתה, אנשים שבעבור בצע כסף מכרו את נשמתם לשטן. אולי השאלה היותר נוקבת היא מה קרה לנו כחברה? השאלה הזאת מהדהדת ביתר שאת לאור מקרים מחרידים נוספים של פגיעה בעם במהלך לחימה כגון פרשת מתחזי הנובה.
רוע בהתגלמותו
בעקבות אירועי הטבח והפשעים נגד האנושות שבוצעו על ידי ארגון הטרור הרצחני חמאס ביום 7.10.23, הביטוח הלאומי קידם סיוע באופן מיידי לעשרות אלפי נפגעי האסון ומתוכם גם אלפי משתתפי מסיבת הנובה שהתקיימה באזור.
כחלק בלתי נפרד ממדיניות הביטוח הלאומי, נקבע כי כל מי שניצל מהתופת, יוכל להגיש בקשה לביטוח הלאומי ולקבל סיוע מיידי בסך אלפי שקלים. עוד נקבע, כי בהמשך אף תיבחן זכאותו לקבלת הטבות נוספות מטעם המדינה לאחר שיוכר כנפגע איבה.
לכאן נכנסו אנשים רעים, חסרי בושה, נמוכי נפש שניצלו את הרגע הקשה המורכב והמבולגן שחווינו בכדי לגנוב, לרמות, לנצל ולגזול את קופת המדינה ועל הדרך את לב העם.
שאלת המוסר הירוד והיעדר המצפון תהדהד בתוכנו עוד זמן רב ותפגום בטוהר מידותינו לעד.
שלכם,
עו״ד ומגשרת ונסה שגיא, יועצת אסטרטגית ופוליטית, מנחת התוכנית המשפטית המובילה ברשת ״הפרקליטות ועו״ד״
תחפושות מתגלגלות: עובדי אינטל השתתפו ביום התנדבות מרגש לקראת חג פורים. כ-60 עובדים התנדבו בקמפוס החברה בעיר והכינו תחפושות מותאמות לילדים עם מוגבלות בכיסאות גלגלים והליכונים, במסגרת שיתוף פעולה מתמשך עם מיזם חל"ק מבית עמותת ארץ עיר בפרוייקט הארצי "תחפושות מתגלגלות". הפעילות התקיימה כחלק ממדיניות המעורבות הקהילתית של החברה. אהבנו ופרגנו!
השחקנית הישראלית וכוכבת הרשת יסמין עמרי נבחרה להשתתף בקמפיין החדש של המותג הבינלאומי לטיפוח השיער אלביב מבית לוריאל פריז. הקמפיין יעלה במהלך חודש פברואר בישראל ויכלול פרסומים במדיה הדיגיטלית, בנקודות המכירה בשילוב תכנים ברשתות החברתיות. יסמין עמרי, עם למעלה ממיליון עוקבים בפלטפורמות הסושיאל ויכולת לייצר תוכן אותנטי ומשפיע על קהל היעד, תשתתף בקמפיין לצד מסר שמדגיש אינדיבידואליות, ביטחון עצמי, זוהר וטיפוח טבעי.
חבר המועצה לשעבר, ארז אבא, שבנו מופיע בקונצרט בהיכל התרבות בעיר, משתף: ״איזה כיף להגיע להיכל התרבות בנתניה, לשמוע קונצרט של ילדים צעירים מגיל ארבע, זאת שמחה גדולה מאוד ויש עתיד לתרבות בעיר. ומילה טובה למנכ״ל בני אפרים, שגם הוא התרגש מאוד כאילו זה הפעם הראשונה שהוא הגיע לקונצרט, ומה עוד שיש לו צוות מורים איכותיים ביותר. כיף גדול!״.