מאת: פלאשנט חדשות יום חמישי,
19 בדצמבר 2024, 17:04
סיימתם את השירות הצבאי? כנס משתחררים, "כל האפשרויות במקום אחד" יתקיים בחדרה
השתחררתם מהצבא ויש לכם שאלות רבות לגבי המשך הדרך? במחלקת הצעירים של פנאי העיר חשבו עליכם ויזמו כנס משתחררים תחת הקונספט של "כל האפשרויות במקום אחד". בתאריך 22.12, יום ראשון ייערך כנס משתחררים.ות חדרה 2024-2025. הכנס ייערך בסינמה סיטי חדרה החל מהשעה 09:00 ועד השעה 12:30.
הכנס, בהובלת מחלקת צעירים בעמותת פנאי העיר חדרה יערך בשיתוף פעולה עם מנהלת "שער לעתיד" של צה"ל והאגף והקרן לחיילים משוחררים במשרד הביטחון.
לכנס צפויים להגיע מאות חיילים וחיילות תושבי חדרה שנמצאים עד חצי שנה לפני מועד שחרורם מהשירות כמו גם כאלה שהשתחררו עד לפני חצי שנה.
באי הכנס יוכלו להנות מהרצאה בנושא זכויות מסיימי השירות הצבאי והלאומי מפי נציגי האגף והקרן לחיילים משוחררים. בנוסף, במבואה של הסינמה סיטי יתקיים יריד תעסוקה והשכלה שיכלול עמדות של מוסדות לימוד, מעסיקים פוטנציאליים, צה"ל, משרד הביטחון ועוד. בכניסה לאירוע יעמוד קיר צילום ממותג עם עמדת צילום למזכרת, שי לחיילים וכיבוד לבאי הכנס.
אחד מאירועי השיא של היום הוא הופעת אומן של המנטליסט נבו אבוטבול.
זהו כנס משתחררים ראשון בעיר חדרה, שמחלקת הצעירים בפנאי העיר חדרה נבחרה להוביל את הפיילוט במחוז צפון של האגף והקרן לחיילים משוחררים במשרד הבטחון.
עו"ד יניב דרי, יו"ר עמותת פנאי העיר: "בימים אלה, כשכולנו חושבים כיצד נוכל לסייע ולעזור לחיילינו, אני שמח שחדרה נבחרה לקיים את כנס המשתחררים בעיר. זו ההזדמנות לציין לטובה את מחזיק תיק הצעירים, איב יעקבובסקי וכן אולה פרץ, מנהלת מרכז צעירים ותחום צעירים בפנאי העיר שבכוחות משותפים פעלו להבאת הכנס לעיר. זוהי פעילות חשובה מאין כמוה שתסייע למשתחררים הטריים לקבל מידע רב הן על זכויותיהם כמו גם אודות עתידם התעסוקתי או האקדמי. אני קורא לכם להגיע לכנס ולשמוע עוד על מה שמגיע לכם".
נתניה ממשיכה למשוך חברות מובילות: אירוע השקת משרדי הדוגמה בפרויקט החדש של דיזנגוף וקבוצת תדהר, התקיים השבוע בנתניה. מדובר בבניין מגורים חדשני המשלב קומת משרדים בסטנדרט מתקדם, המעניקה מענה איכותי לעסקים ולחברות המבקשים לפעול בעיר נתניה. סגן ומ”מ ראש העיר, שלו אלגלי, הממונה על הפיתוח העסקי, השתתף באירוע וציין כי נתניה ממשיכה לבסס את מעמדה כמרכז עסקים מוביל. חברות מובילות בוחרות להשקיע ולהתפתח כאן בזכות תנופת הפיתוח, המיקום האסטרטגי ואיכות החיים שהעיר מציעה. "נמשיך לפעול כדי למשוך עוד עסקים, לייצר מקומות תעסוקה ולחזק את הכלכלה המקומית".
מיקי קם ואודיה קורן השיקו וכולם הגיעו לפרגן בפרימיירה החגיגית: בשבוע שעבר חגגו בתיאטרון הקאמרי את עליית ההצגה "השותפה" בפרימיירה חגיגית בכיכובן של אודיה קורן ומיקי קם. בהצגה הן מגלמות שתי נשים - אחת נאיבית והשניה פרועה - שעוברות לגור יחד והופכות לדמויות משמעותיות מאוד זו עבור זו. הראשון לברך היה בנה של מיקי קם, נדב עדר, יחד עם אשתו אלינור וייל - שניהם שחקנים בקבוצת הצעירים של הקאמרי. עוד נכחו: ירדנה ארזי, חנה לסלאו, נורית גפן, נתן דטנר, איל וולדמן ועוד.
בין עבר להווה: תערוכת היחיד "מצב ביניים" של חומי גרומן תיפתח ביפו. התערוכה, באוצרותו של איתי גבאי, תיפתח ביום חמישי, 9 ביולי 2026, בשעה 19:30, בגלריה אשכילה ביפו, ותציג עבודות בציורי שמן וצבעי מים העוסקות בזהות, שייכות והמפגש שבין מסורת לחיים עכשוויים. גרומן, שעזבה את הקהילה החרדית, מביאה אל הבד את מסעה האישי דרך שתי סדרות עבודות: האחת מתארת רגעים מחיי היומיום בישראל, והשנייה מציגה כלי זכוכית צבעוניים המשמשים כמטאפורה למערכות יחסים, שקיפות ושבריריות. התערוכה "מצב ביניים" תוצג בגלריה אשכילה, רחוב הפנינים 2, יפו, ותינעל ב-7 באוגוסט 2026. בהצלחה!