מרכזים קהילתיים צפון מרכז נתניה ממשיכים בפעילות ענפה למען הקהילה
מרכזים קהילתיים צפון מרכז נתניה, מבית החברה למתנ"סים, ממשיכה בפעילות ענפה למען הקהילה. השנה השיקה הנהלת המרכזים הקהילתיים את "המועדון הכלכלי", מיזם שמטרתו להעניק למשפחות כלים לניהול כלכלי נכון אל מול האתגרים הכלכליים ולהשגת צמיחה כלכלית אישית ומשפחתית. את המיזם מובילה רו"ח ציפי פריד זיגלר עם צוות של ארבעה יועצים לכלכלת המשפחה.
"מועדון כלכלי בשבילי - נתניה" הוקם מתוך הבנה עמוקה לצרכים של משפחות רבות המתמודדות עם קשיים כלכליים. במסגרת המועדון יועברו קורסים, סדנאות והרצאות בתחומי הכלכלה, ניהול תקציב, השקעות, ומשכנתאות – כלים מעשיים שמיועדים להוביל לשינוי משמעותי בחיי המשפחות.
זה המקום לציין כי בשנה האחרונה הושקו שני קורסים מקצועיים לכלכלת המשפחה בשיתוף עם מכון פילת ואוניברסיטת בר אילן, שזכו להצלחה רבה ובמסגרתם כ- 40 משפחות קיבלו ליווי כלכלי ללא עלות ומתוכם צמח הצוות שמוביל את המועדון. לאור הביקוש, בחודש זה (ינואר) ייפתח קורס נוסף, הפעם בתחום ייעוץ המשכנתאות – מקצוע מבוקש שמספק ידע מעשי חשוב.
ב-29 בינואר יתקיים אירוע הפתיחה עם הרצאה מיוחדת של בר נעמני, מייסד הקהילה "ידע שווה כסף" על התנהלות כלכלית נכונה. ההרצאה תעסוק בבניית הרגלים כלכליים בריאים ותעניק טיפים יישומיים לניהול פיננסי חכם.
במהלך השנה צפויות להתקיים סדרת הרצאות וסדנאות עם מיטב המומחים, תוכניות מקיפות וקורסים נוספים. לצד הפעילות במועדון, הוקמה קבוצת פייסבוק ייעודית שמטרתה לשמש פלטפורמה לשיתוף ידע, התייעצויות, וטיפים לניהול כלכלי.
המועדון הכלכלי בנתניה הוא הזדמנות לכל מי שרוצה לקחת את השליטה לידיים, לשפר את איכות החיים ולהפוך את הכלים הכלכליים ליתרון משמעותי.
לפרטים נוספים והרשמה לקורסים: היכנסו לקבוצת הפייסבוק "מועדון כלכלי בשבילי - נתניה".
מוזמנות ומוזמנים להצטרף לקבוצה בקישור הבא: https://www.facebook.com/groups/565560779547623/?hoisted_section_header_type=recently_seen&multi_permalinks=579797191457315
תחפושות מתגלגלות: עובדי אינטל השתתפו ביום התנדבות מרגש לקראת חג פורים. כ-60 עובדים התנדבו בקמפוס החברה בעיר והכינו תחפושות מותאמות לילדים עם מוגבלות בכיסאות גלגלים והליכונים, במסגרת שיתוף פעולה מתמשך עם מיזם חל"ק מבית עמותת ארץ עיר בפרוייקט הארצי "תחפושות מתגלגלות". הפעילות התקיימה כחלק ממדיניות המעורבות הקהילתית של החברה. אהבנו ופרגנו!
השחקנית הישראלית וכוכבת הרשת יסמין עמרי נבחרה להשתתף בקמפיין החדש של המותג הבינלאומי לטיפוח השיער אלביב מבית לוריאל פריז. הקמפיין יעלה במהלך חודש פברואר בישראל ויכלול פרסומים במדיה הדיגיטלית, בנקודות המכירה בשילוב תכנים ברשתות החברתיות. יסמין עמרי, עם למעלה ממיליון עוקבים בפלטפורמות הסושיאל ויכולת לייצר תוכן אותנטי ומשפיע על קהל היעד, תשתתף בקמפיין לצד מסר שמדגיש אינדיבידואליות, ביטחון עצמי, זוהר וטיפוח טבעי.
חבר המועצה לשעבר, ארז אבא, שבנו מופיע בקונצרט בהיכל התרבות בעיר, משתף: ״איזה כיף להגיע להיכל התרבות בנתניה, לשמוע קונצרט של ילדים צעירים מגיל ארבע, זאת שמחה גדולה מאוד ויש עתיד לתרבות בעיר. ומילה טובה למנכ״ל בני אפרים, שגם הוא התרגש מאוד כאילו זה הפעם הראשונה שהוא הגיע לקונצרט, ומה עוד שיש לו צוות מורים איכותיים ביותר. כיף גדול!״.