מאת: פלאשנט חדשות יום שלישי,
18 בפברואר 2025, 14:38
לאחר מרדף נעצר הקטין נוהג ברכב בצומת ניצני עוז
שוטרי מחוז מרכז עצרו הלילה במסגרת הפעילות למען שמירה על רכוש האזרחים, קטין תושב טול כרם בחשד לגניבת רכב מנתניה ובהמשך תפסו רכב נוסף החשוד כגנוב.
שוטרי תחנות נתניה ושדות ביצעו הלילה פעילות יזומה כנגד עבירות הרכוש בגזרת התחנה .
במהלך הפעילות זוהה רכב חשוד מסוג ג'ילי הנע מנתניה לכיוון מזרח על ציר 57.
שוטרי התחנה ביצעו מעקב אחריו ובמקביל שוטרי תחנת שדות ביצעו חסימה בצומת ניצני עז - שם עצרו את החשוד בגניבת הרכב. בהמשך בוצעו סריקות נרחבות בשכונה ממנה נגנב הרכב הראשון , שם אותר רכב מאותו סוג שנפרץ בטרם הצליחו לגנוב אותו.
פעילות זו מצטרפת לפעילות דומה שנערכה לילה קודם במהלכה עצרו בלשי תחנת שדות ומתנדבי מג"ב תושב טול כרם כבן 38 בחשד שגנב רכב זהה מנתניה.
2 החשודים נכלאו בתום מעצרם והובאו לבית משפט בבקשה להאריך את מעצרם.
הכירו: "YAM" - קונספט קולינרי ראשון וחדשני בישראל המשלב אירועים יוקרתיים ומסע (ארוחת) טעימות על צוק פראי המשקיף לים בהובלת השף תומר אגאי. “Yam” נושא עמו בשורה גסטרונומית ראשונה מסוגה בישראל – קונספט קולינרי עילית המפגיש בין אירועים יוקרתיים, עטורי סטייל, לבין מסע טעימות (כשר)של השף על צוק פראי ביפו ממנו נשקף הים הפתוח בצורה פנורמית ובמלוא הדרו. החזון היצירתי של השף תומר אגאי – מהקולות הבולטים והמשפיעים ביותר בסצנת הקולינריה מביא עימו את הקוטור של עולם הקולינריה. בהצלחה!
לרגל שבוע הספר: כ-80 ספריות ברחבי הארץ יציגו הצגות הילדים שנכתבו בהשראת ספרי הילדים הפופולאריים ביותר ביניהם: הלב, אוזו ומוזו מכפר קאקארוזו, על פי ספרו האהוב והידוע של אפרים סידון, הארנב ממושי הצגה קסומה ע"פ ספרה של שלומית כהן אסיף, הדייג ודג הזהב, הברווזון המכוער, בגדי המלך החדשים, פינוקיו, פיטר פן, אלאדין ועוד. מוטי חלימי, מנכ"ל תאטרון השעה הישראלי: "אנו רואים בהצגה כלי רב עוצמה בסיוע לילדים להבין את הספרות טוב יותר, בצורה חווייתית ועוצמתית. הצגות ילדים מעודדות את הילדים לקרוא את הספר עליו מבוססת ההצגה".
בוריס צירולניק משתף: "בקבלת הפנים לרגל יום העצמאות של הרפובליקה של אזרבייג'ן, הרבה מילים חמות, הרבה חברים ותיקים, כל הדברים הטובים. מזל טוב לכל המעורבים ביום העצמאות של אזרבייג'ן!".
סגנית ומ"מ ראש העיר, שירי חגואל סיידון משתפת: “יְרוּשָׁלַיִם שֶׁל זָהָב, שֶׁל נְחוֹשֶׁת וְשֶׁל אוֹר” - ביום ירושלים, ליבנו עם העיר שחוברה לה יחדיו — ועם אלו שעדיין רחוקים ממנה. נמשיך להתפלל לחזרתם המהירה של כל הַחטופים הביתה".