בקשה לבית המשפט להכריז על עיריית חדרה ביזיון בית המשפט
מאת: פלאשנט חדשות יום רביעי,
17 בדצמבר 2025, 09:58
עו"ד יוסי שוקרון פנה לבית המשפט בבקשה להכריז על ביזיון בית המשפט על עיריית חדרה
פרשת הזיופים לכאורה בבחירות לוועד העובדים בחדרה, ממשיכה להסתבך, כאשר כעת פנה עו"ד יוסי שוקרון המייצג את שי גבאי, לבית המשפט בדרישה להכריז על ביזיון בית המשפט לקבוע קנס כספי או מאסר בפועל.
בפנייתו לבית המשפט ציין עו"ד שוקרון בין היתר: "בית המשפט הנכבד מתבקש לאכוף בקנס או במאסר או בכל דרך אחרת על המשיב , למלא אחר הוראות פסק דינו מיום 26/10/2025 באופן שיעביר לידי המבקש את הסרטונים כמפורט בסעיף 50 לפסק הדין........ מתברר כי זוהו שלושת הדמויות. אחת הסכימה לחשיפה ושתיים מהדמויות סרבו לחשיפה הכל כמפורט במכתבה של המשיבה..... עיננו הרואות כי על פי מכתבו של מר בוקרה שלוש דמויות באו במגע עם הקרטונים הקלפיות ולכן האמור בסעיף 3 למכתב אינו אלא דרך נוספת לזרות חול בעיניו של ביהמ"ש הנכבד ולהמשיך לטייח ולהסתיר ולא לקיים את פסק הדין למרות שמדובר ברשות מקומית . לשונו של פסק הדין הייתה ברורה עצם האמור במכתב, הינו ב ניגוד גמור לפסק הדין וככל הנראה המשיבה באמת מנסה להסתיר ולטייח".
"אשר על כן ולאור הודאת המשיבה כי מדובר בשלוש דמויות שבאו במגע עם הקרטונים אין שום צורך לקבל את הסכמתם ובוודאי שאין להמתין עד חלוף המועד להגשת עתירה מטעמם וכל שיהוי בהעברת הסרטונים לידי המבקש, הינו אי קיום הוראות פסק הדין".
"אשר על כן מתבקש ביהמ"ש הנכבד לקבל את הבקשה ולחייב את המשיב ה להעביר לידי המבקש את הסרטונים כמפורט בסעיף 50 לפסק הדין כמו כן מתבקש ביהמ"ש הנכבד להטיל קנס ריאלי וראוי על המשיבה בגין תעלוליה המשפטיים ולאכוף בכל דרך בה הוא מוצא לנכון על המשיבה כי תמלא אחר פסק הדין כמו כן מתבקש ביהמ"ש הנכבד לחייב את המשיבה בהוצאות ראליות לרבות שכ"ט עו"ד להם נדרש המבקש בשל מחדלי המשיבה".
תחפושות מתגלגלות: עובדי אינטל השתתפו ביום התנדבות מרגש לקראת חג פורים. כ-60 עובדים התנדבו בקמפוס החברה בעיר והכינו תחפושות מותאמות לילדים עם מוגבלות בכיסאות גלגלים והליכונים, במסגרת שיתוף פעולה מתמשך עם מיזם חל"ק מבית עמותת ארץ עיר בפרוייקט הארצי "תחפושות מתגלגלות". הפעילות התקיימה כחלק ממדיניות המעורבות הקהילתית של החברה. אהבנו ופרגנו!
השחקנית הישראלית וכוכבת הרשת יסמין עמרי נבחרה להשתתף בקמפיין החדש של המותג הבינלאומי לטיפוח השיער אלביב מבית לוריאל פריז. הקמפיין יעלה במהלך חודש פברואר בישראל ויכלול פרסומים במדיה הדיגיטלית, בנקודות המכירה בשילוב תכנים ברשתות החברתיות. יסמין עמרי, עם למעלה ממיליון עוקבים בפלטפורמות הסושיאל ויכולת לייצר תוכן אותנטי ומשפיע על קהל היעד, תשתתף בקמפיין לצד מסר שמדגיש אינדיבידואליות, ביטחון עצמי, זוהר וטיפוח טבעי.
חבר המועצה לשעבר, ארז אבא, שבנו מופיע בקונצרט בהיכל התרבות בעיר, משתף: ״איזה כיף להגיע להיכל התרבות בנתניה, לשמוע קונצרט של ילדים צעירים מגיל ארבע, זאת שמחה גדולה מאוד ויש עתיד לתרבות בעיר. ומילה טובה למנכ״ל בני אפרים, שגם הוא התרגש מאוד כאילו זה הפעם הראשונה שהוא הגיע לקונצרט, ומה עוד שיש לו צוות מורים איכותיים ביותר. כיף גדול!״.