יהונתן איסקוב מאור עקיבא, הוא אסיר משוחרר, שכנראה התגעגע מאוד לכלא. לפני כשבועיים הגיע איסקוב לסניף בנק דואר בקריית חיים, שם ראה עובד זר שמושך כסף מזומן מהבנק בסכום של 4,800 שקלים. על פי כתב האישום שהוגש כנגד איסקוב הוא החל לעקוב אחרי העובד הזר:" משהגיע המתלונן לרחוב אח"י אילת בקרית חיים ניגש אליו הנאשם והציג עצמו בכזב כבלש
במשטרת ישראל וביקש ממנו להתלוות אליו במסגרת תפקידו והמתלונן נעתר לבקשתו והתלווה
אליו. משהגיעו המתלונן והנאשם לרחוב בקריית חיים הוביל הנאשם את המתלונן למקום
מבודד, היינו קומת עמודים אשר בה מחסנים בבית משותף וביקש ממנו לפשוט חלק מבגדיו
ובנסיבות אלה ביצע חיפוש על גופו תוך שהוא מציין בפניו בכזב כי הדבר נדרש במסגרת תפקידו.
בשלב זה ,במסגרת ה"חיפוש ", לקח הנאשם מידיו של המתלונן את הכסף ,הטלפון הנייד ,הארנק
ואת דרכונו של המתלונן. לאחר מכן ,ביקש המתלונן מהנאשם את הרכוש והנאשם השיב למתלונן את הטלפון ,הדרכון והארנק אך הותיר בידו את הכסף.
בהמשך, השתמש הנאשם במכשיר הטלפון הנייד שלו והמתלונן ניצל הזדמנות זו , חטף מידיו של
הנאשם את הכסף וברח מהמקום. הנאשם רדף אחרי המתלונן משך בכובע העליונית אותה לבש על מנת למנוע את בריחתו של המתלונן וריסס את המתלונן בגז פלפל אשר נשא עימו.......
במעשיו המתוארים לעיל ,תקף הנאשם את המתלונן וגרם לו לחבלה של ממש תקף הנאשם את .
המתלונן על מנת לגנוב ,ניסה ליטול הנאשם רכוש ,ללא הסכמת הבעלים ,במרמה ,וללא תביעת זכות
בתום לב ,כשהוא מתכוון בשעת הנטילה לשלול הרכוש שלילת קבע מבעליו ,התחזה לעובד ציבור
איש החסד הנתנייתי אלעזר פרץ מ׳מטה משיח׳ ערך כמידי שנה ביקור במשרדי עיריית נתניה, שם תקע בשופר וחילק ערכות דבש יחד עם ברכת הרבי מליובאוויטש לשנה טובה ומתוקה. ראש העיר אבי סלמה בירך את פועלו של איש החסד למען תושבי העיר. עוד ביקר פרץ במשרדי סגן ומ״מ ראש העיר שלו אלגלי, סגן ראש העיר אמיה טאגה, מנכ״ל העירייה מויש לוי, מ״מ מנכ״ל העירייה אלון אהרן ומנהל אגף הקליטה בני אמר.
סגן ומ״מ ראש העיר, שלו אלגלי, השתתף השבוע באריזת סלי מזון לקראת ראש השנה יחד עם חב״ד נתניה ופלוגת חיילי צה״ל. במהלך הפעילות נארזו סלי מזון שיועברו למשפחות לקראת החג, כחלק מהפעילות שמקיימים בחב״ד נתניה לאורך השנה למען תושבי העיר. ישר כח!
לקראת השנה החדשה, פסטיבל הדבש חוזר בחגי תשרי תשפ"ז 2026, ומזמין משפחות להכיר מקרוב את עולמן המסקרן של דבורי הדבש. במסגרת הפסטיבל ייפתחו מרכזי מבקרים ומכוורות ברחבי הארץ, והקהל יוכל לפגוש דבוראים, לצפות בכוורות זכוכית, להתנסות ברדיית דבש, להשתתף בסדנאות יצירה ולטעום דבש ישראלי מזנים שונים. בין התחנות המשתתפות באזור המרכז: משק דבורים סימון בכפר סירקין, משק לין בכפר ביל"ו, "מאחורי הדבש" בכפר חב"ד ו"הכוורת" של שי ספקטור בכפר רות. בצפון ייקחו חלק מכוורות ביסוד המעלה, דפנה, מנות, פקיעין ומקומות נוספים. גיל שצברג, מנכ"ל המועצה להאבקה ודבש, מזכיר כי מאחורי המתיקות מסתתרת גם שליחות חשובה: דבורי הדבש אחראיות להאבקת גידולים חקלאיים ולשמירה על אספקת המזון. המבקרים יוכלו גם לרכוש דבש טהור ישירות מהמגדלים ולתמוך בחקלאות המקומית לקראת החג. לפרטים נוספים חפשו בגוגל: המועצה להאבקה ודבש. חג שמח!
שירי חגואל סיידון פתחה את שנת הלימודים בסבב ביקורים מרגש במוסדות החינוך ברחבי נתניה. במהלך הבוקר היא הגיעה לחטיבת אלתרמן, לבתי הספר שמרית, דבורה עומר ומורשת זבולון וכן לגני מורשת זבולון, שם פגשה ילדים נרגשים, צוותי חינוך, הנהגות הורים ומשפחות שליוו את התלמידים ביום הראשון. בין החיוכים, השירים, הריקודים והפרפרים בבטן, סיפרה חגואל סיידון כי נזכרה מחדש מדוע היא כל כך אוהבת להיות בשטח. לדבריה, מעבר לשמות בתי הספר והגנים, היא לוקחת איתה בעיקר את האנשים שפותחים שנה חדשה עם הרבה אחריות, אהבה והתרגשות. מבחינתה, זה היה יום חג קטן במקומות רבים בעיר.