שוטרי תחנת שדות הפסיקו מסיבת טבע בלתי חוקית באזור השרון
מאת: פלאשנט חדשות יום ראשון,
19 באפריל 2026, 13:16
מארגני המסיבה הפעילו חזיזים להתריע בפני המבלים על הגעת הכוחות
במסגרת פעילות אכיפה ממוקדת של שוטרי מרחב שרון מתחנת שדות נגד מסיבות טבע בלתי חוקיות באזור השרון, פעלו השוטרים במהלך סוף השבוע לאיתור וסיכול אירועים מסוג זה. במהלך הפעילות אותרה מסיבת טבע שפעלה ללא האישורים הנדרשים ובניגוד לחוק.
עם כניסת השוטרים למתחם נשמעו קולות נפץ, כאשר בניגוד לפרסומים שגויים יודגש כי מקורם בחזיזים שהופעלו על ידי מארגני המסיבה, במטרה להתריע בפני המבלים על הגעת כוחות המשטרה. השוטרים הפסיקו את המסיבה במקום ועיכבו 3 חשודים לחקירה.
משטרת ישראל לא תאפשר קיום מסיבות בלתי חוקיות המסכנות חיי אדם ופוגעות בסדר הציבורי, ותמשיך לפעול בנחישות נגד מארגנים ומשתתפים כאחד, לצד קריאה לציבור לנהוג באחריות ולהימנע מהשתתפות באירועים מסוג זה.
סגן ומ”מ ראש העיר שלו אלגלי, השתתף בסבב אליפות ישראל בסקייטבורד, שנערך בנתניה בפארק שלולית החורף, בהשתתפות ספורטאים מאיגוד הסקייטבורד מכל רחבי הארץ. תפסנו אותו יחד בצילום עם עופר אלקין - מנכ״ל איגוד הסקייטבורד
וניר יבלונסקי - מאגף הספורט.
ראש העיר נתניה, אבי סלמה, אירח השבוע את השר חיים כץ, שר התיירות, הרווחה, הבריאות, הבינוי והשיכון. יחד עם הצוות המקצועי דנו על הנושאים לקידומה והמשך התפתחותה של העיר.
מזל טוב לבת המצווה: בין החוגגים למשפחת עו"ד יוסי ומרב מכלוף, שדרן רדיו 90, יחד עם חברי מועצה, משפחה וחברים טובים אשר נהנו מערב מרגש, שמח ובלתי נשכח. מזל טוב והרבה הצלחה בהמשך הדרך!
חבר הכנסת משה סעדה הגיע יחד עם שרים וחברי כנסת למפגן תמיכה בכוח 100 בהיכל התרבות בנתניה. סעדה וחבר מועצת העיר ים מאיר קרן שוחחו רבות ושיבחו את פועלם של הלוחמים שכל המדינה מחבקת.