יומיים של אופנה, יצירה ואווירת רחוב צבעונית משכו קהל רב לשוק הישן והפכו את המתחם למוקד חגיגי של סטייל מקומי. גם אברהם טל ואישתו צעדו על המסלול ודיגמנו סטייל מקומי
אלפים מהיישוב ומהאזור לקחו חלק בפסטיבל FASHION PASSION, שהתקיים במשך יומיים בשוק הישן במושבה והפך את המתחם לחגיגה גדולה של אופנה, יצירה וסטייל.
הפסטיבל, שהציג מגוון רחב של פריטי אופנה, אקססוריז, תכשיטים ופריטי עיצוב, אירח מעצבות ומעצבים מקומיים שהציגו את יצירותיהם לקהל הרחב. לאורך שני ימי האירוע נהנו המבקרים מחוויית קניות ייחודית, מפגשים עם יוצרים מקומיים ואווירה קהילתית תוססת.
שיאו של היום הראשון היה בתצוגת האופנה החגיגית שפתחה את האירוע, בעוד שביום השני התקיימה תצוגת אופנה מסכמת שחתמה את הפסטיבל בהצלחה גדולה. המתחם כולו התמלא במבקרים שנהנו משילוב של אופנה, תרבות ופנאי באווירה פתוחה וצבעונית הייחודית למושבה פרדס חנה כרכור.
האירוע, שהתקיים בשוק הישן ברחוב האורנים, חיזק את הקשר בין הקהילה המקומית לבין היוצרים והעסקים מהמושבה, והוכיח פעם נוספת את כוחם של אירועי תרבות וקהילה למשוך קהל רב וליצור חוויה משותפת ומגבשת.
פסטיבל FASHION PASSION נחתם בהצלחה רבה, עם היענות מרשימה של הקהל ותגובות נלהבות מצד המשתתפים והמציגים, שכבר הביעו ציפייה לקראת האירועים הבאים. לקראת ימי הקיץ נערכת המועצה בימים אלו לעשרות אירועי קיץ לבני הנוער והקהילה כולה.
האמן הרי לנגבהיים פותח את תערוכת היחיד "והיה הסיפור לצבע", המחברת בין ספרות, סיפורי התנ"ך ואמנות חזותית. התערוכה, באוצרות מיכלי אדלר וד"ר גליה דוכין אריאלי, נפתחה בשבוע שעבר בגלריה Global Art, רחוב מרכז בעלי מלאכה 13, תל אביב, ותינעל ב-7.11.26. לנגבהיים, אמן, מדען ומנהל בכיר בתעשיית הביוטכנולוגיה, הופך באמצעות קו וצבע את סיפורי ש"י עגנון לעולם חזותי עשיר. לאחר מחקר מעמיק וביקור בנופים שבהם מתרחשים הסיפורים, הוא מרכז על גיליון אחד עלילות הנפרשות לעיתים על פני עשרות עמודים. העבודות מזמינות את הצופים למסע בין ירושלים העתיקה, מזרח אירופה ועולמות הדמיון. בהצלחה!
בתיאטרון הקאמרי התקיימה הפרמיירה להצגה "אגממנון", הצגה מצמררת על שליט של מדינה במלחמה, עם שבויים, שנדרש לשלם מחיר אישי תמורת השבתם. בהצגה משחקים דרור קרן, ישי גולן, מיכל עוזיאל, יונתן הורנצ'יק, רות אסרסאי, ירדן ניקהמפה וגל מיזרב. בין מי שהגיעו לפרימיירה החגיגית: עמוס תמם, יניב סוויסה, יניב ביטון, קרן מור, אמיר בנאי, יבגניה דודינה, ששון גבאי ועוד רבים וטובים. פרגנו להם!
האמן יוסי לובלסקי פותח את תערוכת היחיד "לא הכל ורוד", המתבוננת במערכת היחסים שבין אב לבנו ובין אדם להוריו, דרך תהליך יצירה שנמשך 18 שנה. התערוכה, שאצרה אילנה כרמלי לנר, תיפתח ביום חמישי, 8.10.2026, בשעה 19:00 בבית האמנים בתל אביב, רחוב אלחריזי 9, ותינעל ב־31.10.2026. לובלסקי נפרד מהצבעוניות החמה המזוהה עמו וצולל אל פלטה מאופקת של כחולים, שבה הים הופך למרחב של זיכרון, אובדן, חמלה ופיוס. לצד ציורי השמן הגדולים יוצגו גם רישומי הכנה בפחם, החושפים את קווי המחשבה והרגש שקדמו ליצירות. במרכז התערוכה עומד השינוי שעבר האמן לאחר מות הוריו, מאב המתבונן בבנו לילד יתום המחפש את הוריו. לפרטים נוספים חפשו באתר של יוסי לובלסקי.
נתניה: אירוע חגיגי נערך על ידי בכירי רשת טיב טעם המסכמת בימים אלה מהלך גיוס תרומות רחב ובמסגרתו נאספו כ-102,000 ₪, כתרומה לעמותת ידידי המרכז הרפואי לשיקום לוינשטיין. לאירוע הגיעו בכירי עמותת ידידי לוינשטיין, בסניף הדגל באזור התעשייה פולג בנתניה. המרכז הרפואי לשיקום לוינשטיין מקבוצת כללית, הוא מרכז השיקום הגדול בישראל ואחד המובילים בעולם. בלוינשטיין מטופלים פצועי צה"ל וכוחות הביטחון, נפגעי פעולות טרור, תאונות דרכים, תאונות עבודה, אירועים מוחיים, פגיעות חוט שדרה, קטיעות וגפיים, פגיעות ראש ומחלות מורכבות. מגיעים אליו מטופלים הזקוקים לתהליך שיקומי מקיף, במטרה לשוב לחיים עצמאיים ולתפקוד.