חדרה: יהודית אסולין נבחרה ליו"ר האיגוד לפניות הציבור
מירית אזרחי יום ראשון,
15 בפברואר 2015, 17:19
מנהלת האגף לפניות הציבור בעיריית חדרה, יהודית אסולין, נבחרה לתפקיד יו"ר האיגוד הארצי לפניות הציבור.
אסולין נבחרה לתפקיד מבין מנהלי אגפים ברשויות השונות החברות באיגוד הפועל במסגרת האיגודים המקצועיים במרכז השלטון המקומי.
מנכ"ל העירייה יעקב זיגדון בירך את אסולין, ואמר כי בחירתה מביאה כבוד לחדרה.
כל רשות מקומית בישראל מחויבת על-פי חוק למנות ממונה על תלונות הציבור. אגף פניות הציבור מטפל, בין היתר, בפניות התושבים לראש העיר, למנכ"ל העירייה ולנציבות ישירות. האגף ממונה על פניות ממשרד מבקר המדינה וכן ממונה על חוק חופש המידע.
נציבת פניות הציבור בחדרה מרכז גם את ועדת השמות העירונית וכן את הטיפול בוועדי השכונות בחדרה.
ניתן לפנות אל אגף פניות הציבור באמצעות דואר, דוא"ל, פקס או באמצעות אתר האינטרנט של הרשות.
במסגרת תפקידה כיו"ר ארצי השתתפה אסולין במפגש מקצועי של יו"רי כל האיגודים המקצועיים עם יו"ר מרכז השלטון המקומי, ראש עיריית מודיעין-מכבים-רעות חיים ביבס.
יהודית אסולין. יו"ר הארצי של איגוד פניות הציבור. (צילום: דוברות העירייה)
נתניה ממשיכה למשוך חברות מובילות: אירוע השקת משרדי הדוגמה בפרויקט החדש של דיזנגוף וקבוצת תדהר, התקיים השבוע בנתניה. מדובר בבניין מגורים חדשני המשלב קומת משרדים בסטנדרט מתקדם, המעניקה מענה איכותי לעסקים ולחברות המבקשים לפעול בעיר נתניה. סגן ומ”מ ראש העיר, שלו אלגלי, הממונה על הפיתוח העסקי, השתתף באירוע וציין כי נתניה ממשיכה לבסס את מעמדה כמרכז עסקים מוביל. חברות מובילות בוחרות להשקיע ולהתפתח כאן בזכות תנופת הפיתוח, המיקום האסטרטגי ואיכות החיים שהעיר מציעה. "נמשיך לפעול כדי למשוך עוד עסקים, לייצר מקומות תעסוקה ולחזק את הכלכלה המקומית".
מיקי קם ואודיה קורן השיקו וכולם הגיעו לפרגן בפרימיירה החגיגית: בשבוע שעבר חגגו בתיאטרון הקאמרי את עליית ההצגה "השותפה" בפרימיירה חגיגית בכיכובן של אודיה קורן ומיקי קם. בהצגה הן מגלמות שתי נשים - אחת נאיבית והשניה פרועה - שעוברות לגור יחד והופכות לדמויות משמעותיות מאוד זו עבור זו. הראשון לברך היה בנה של מיקי קם, נדב עדר, יחד עם אשתו אלינור וייל - שניהם שחקנים בקבוצת הצעירים של הקאמרי. עוד נכחו: ירדנה ארזי, חנה לסלאו, נורית גפן, נתן דטנר, איל וולדמן ועוד.
בין עבר להווה: תערוכת היחיד "מצב ביניים" של חומי גרומן תיפתח ביפו. התערוכה, באוצרותו של איתי גבאי, תיפתח ביום חמישי, 9 ביולי 2026, בשעה 19:30, בגלריה אשכילה ביפו, ותציג עבודות בציורי שמן וצבעי מים העוסקות בזהות, שייכות והמפגש שבין מסורת לחיים עכשוויים. גרומן, שעזבה את הקהילה החרדית, מביאה אל הבד את מסעה האישי דרך שתי סדרות עבודות: האחת מתארת רגעים מחיי היומיום בישראל, והשנייה מציגה כלי זכוכית צבעוניים המשמשים כמטאפורה למערכות יחסים, שקיפות ושבריריות. התערוכה "מצב ביניים" תוצג בגלריה אשכילה, רחוב הפנינים 2, יפו, ותינעל ב-7 באוגוסט 2026. בהצלחה!